Jump to content

kenc

Members
 • Content Count

  64
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About kenc

 • Rank
  Hang hier wat rond lid
 1. kenc

  Interesant

  Inderdaad veel meningsverschillen. Maar nog steeds geen duidelijk antwoord of deze spaarlampen nu wel of geen succes zijn. Jammer dat niemand hier zijn ervaring kan plaatsen. Ben erg benieuwd of dat op deze topic nog komt.
 2. kenc

  Interesant

  zitten nu in Oktober en het verbaasd me niets meer erover te lezen. Hoe zit het nu jongens ? is het een succes of niet ?
 3. Zitten nu aan het einde van de bloei, ongeveer 53ste dag. Misschien nog een weekje voor de oogst. Alleen vraag ik me af waarom die bladeren zo slecht zijn, krullen om en geel. Toppen lijken me redelijk. Zie foto's; 20 x nlx op aarde in Kast
 4. 34e dag nu, nieuwe foto's staan erbij, ze gaan prima nu
 5. Foto's nu van de 27e dag. Ze gaan nu prima, veel toppen en groeien enorm nu. My Webpage
 6. 8 weken is een streefdatum, 80% haartjes bruin = oogsten. Gewoon voeding blijven geven. Laaste week alleen water.
 7. kenc

  Teveel Voeding

  Had ik ook ppboy. Ik heb 2 dagen alleen water gegeven en planten deden het gelijk prima. Ik blijf dit nog een paar dagen doen, daarna heel gelijdelijk voeding geven, iedere week ietsje meer tot de dosis wat op de verpakking staat.
 8. Ongelovelijk !!! Paar dagen alleen water gegeven en die planten ineens mega gegroeid !! Dus was wel degelijk overvoeding. Dus luitjes...als je planten er dus zo ut zien als op de foto's weet je wel dat het overvoeding is.
 9. Hoi Rast@ Hoe geef jij voeding op aarde ? Is je aarde voorbemest en geef je dan wel op geen voeding bij ? Hoe meet je de EC dan in de aarde ?
 10. Wat zou de reden zijn om het plastic eraf te halen ? Wortels gaan toch de grond in ? Als je de blokken op Cocos zet doe je normaal ook nooit het plastic eraf en zet ze zo op de slabs, dus dacht ik op aarde het zelfde te doen. Iemand andere ideeen ?
 11. Hier mijn foto's van 20 x nlx op aarde kweek in I-Grow kast. My Webpage Ik geef als voeding CANNA TERRA. 2 x 600 watt lampen. 9 dagen voorgroei. 1e week alleen maar wortelstimulator van Rhizotonic, PH 7.0 Na 9 dagen in de bloei gezet, en geef nu voeding met water mee Canna Terra , ongeveer 200ml per plant. Ik heb er dag en nacht een luchtbevochtiger staan, zo hou ik de RV op ongeveer 70% Nadeel is dat ik de kast op een kiertje moet zetten omdat die bevochtiger niet in de kast past. Zit te bedenken of er geen andere manier voor is. Iemand een idee ? Planten zijn nu na 19 dagen ongeveer de grote van een liter cola fles, enkele plantjes kleiner. Wat mij wel opvalt is dat enkele planten agestorven blaadjes vertonen, iemand een idee waar dat aan ligt ? Zie foto's Ik zie dat de bloemvorming al zichtbaar is. Graag jullie mening over dit tuintje.
 12. Ben benieuwd naar je opbrengst dennissie. Hoe plaats jij je bevochtiger in de kast ? Ik heb er geen ruimte voor dus heb de deur op een kier en laat de bevochtiger er zo wat in blazen.
 13. Mapito ! Pffff, bij mij is dat ook nooit gelukt. Nu op aarde bezig, gaat stuk beter.
 14. Zeer goed zeg ! Ik wou dat ik dat voor elkaar krijg in me I-Grow kast. Bij mij staan ze al een week, en de groei gaat erg langzaam en plantjes zijn nog klein. Ik lees wel eens dat de aarde niet te nat mag zijn, zeker de 1e week niet, klopt dat ?
×
×
 • Create New...