Jump to content

azizy

Members
  • Content Count

    108
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by azizy

  1. Het beste systeem wat er bestaat: http://www.wiltec.nl/nl/shop/373-w2600-actieve-kool-filterpatroon Deze zijn echter niet gevuld met de juiste korrel. Ik kon ze alleen niet online vinden. De gs waarvan ik weet dat ze de juiste verkopen is: http://www.grow-it.nl/site/nl/home.php
  2. Als het goed is gaan ze zeker omvallen. Zorg voor een net of heel veel stokken.
  3. worden jouw vlokjes dan niet steeds kleiner?
  4. Moet je dan niet rekening houden met verzuring van je medium aldaar vanwege vers verterende wortels? Had ik niet ergens gelezen dat jij een luie kwekert bent?
  5. Die 180 graden bocht veroorzaakt idioot veel weerstand.
  6. Ok, thanks. Ik vond zelf ook al dat het makkelijk verpulvert als je het uit elkaar gaat trekken. Als je het stronkje eruit haalt krijg je al een soort opschudding van de vlokjes. Maar onderin is het wel een wortelklont. Kun je dat gewoon ongestraft laten zitten?
  7. Aangezien mijn vraag wel bij titel past... Is het noodzakelijk om pito of RFX na gebruik uit de kratten te halen en om te woelen? Of kan je het gewoon in kratje of pot laten zitten na het verwijderen van stronkje?
  8. eventueel checken of je uitblaas niet te veel weerstand krijgt door bochten of klein uitblaas kier bij het raam
  9. Het zijn tuinbouw lampen, dus zal geen rommel zijn lijkt me. Maar ik geloof dat die kappen speciaal zijn ontwikkeld om een maximale hoeveelheid daglicht er langs te laten gaan. Waardoor ze dus minder ideaal zijn voor binnen mbt lichtverdeling.
  10. Dit is geen evsa, maar een vsa in de armatuur ingebouwd. Voordeel is natuurlijk minder gekut met snoeren en minder weerstand tussen ballast en lamp. Ze zijn wel tamelijk zwaar. Ik ken iemand die er wel tevreden over is, maar dat komt waarschijnlijk ook door de prijs. 2ehands 20 euro compleet.
  11. Ik zou een combi doen van alle genoemde opties. Maar ook je rondje afmaken. Even bellen en zeggen dat die week jou heel rot uitkomt. Verzin maar wat, heeft voor mij altijd gewerkt. Het is toch een grote klus waar ze een tijdje mee bezig zijn en je bent heus niet de enige die het slecht uitkomt. Eventueel kun je dan later weer verder gaan, maar das wel tricky. Je weet deze tijden nooit wat er word gesignaleerd en gerapporteerd.
  12. Dat "bakken in de zon" is trouwens erger als de aarde erg nat is, geef dus liefst 's ochtends genoeg zodat ze niet helemaal droog trekken. En als de zon er niet meer op staat, geef je weer. Pak liever aardewerk potten, die houden het vocht langer vast. Of beplak je potten met alu-folie.
  13. ok succes en plezier dit weekend! veriep je nog wel even in het rfx-verhaal voordat je overspringt
  14. heb net even terug gelezen en met pijn en moeite toch wat foto's bekeken. na wat tellen en plaatjes kijken kom ik tot de conclusie dat jij dit weekend lekker kan gaan knippen. je zit dan op 9,5 week als ik het goed heb choppen en doorgaan. je had al ruim een week geleden nieuwe kleintje in huis moeten hebben mits je voorgroeiruimte hebt natuurlijk
  15. aha, das alvast beter je plantjes en je setup zien er trouwens prima uit hoor. weet niet wat voor kostbare adviezen je zoekt
  16. bijna 2 jaar ook gered op soortgelijke wijze. had misschien wel langer gekund, maar dat was me niet gegund
  17. het slaat gewoon nergens op om planten te kweken die zo hard willen groeien in zulke kleine zwarte portjes midden in de zon te zetten
  18. Zet de boel lekker hol. kleintjes in het midden. eventueel nog wat uitschieters zachtjes pletten of met beleid knakken,
  19. ik heb nog wel een paar superlocaties in de aanbieding. heb er zelf geen zin meer in. maar ja, hoe ga ik die ongezien doorgeven?
  20. anti celstrek middeltje zoals Clomeq al aan gedacht?
×
×
  • Create New...