Jump to content

Loonie

New Members
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutraal

About Loonie

 • Rank
  zomaar een lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Loonie

  Cree Leds

  Even niet opgelet en verkeerd aangesloten. plus op min en min op plus.
 2. Loonie

  Cree Leds

  @Dries_grower, nog geen week. Maandag besteld en vrijdag al in huis.
 3. Loonie

  Cree Leds

  @Silvia, bedankt. Heb geen foto's hoe ik het gemonteerd heb. Veel moeren en bouten en rubber tussen zodat het niet kan trillen Heb geen verslag gemaakt. Enkel deze foto van gisteren. 7 weken bloei Soort: Channel + van Medical Seeds @Dries_grower, ik heb een voeding gebruikt van 5V~12V van een stuk elektrisch toestel. Als het moet kan ik switchen van 5v naar 12V. Daar gangen nu 14 fans aan. @Poldergrower, je bestelling ziet er goed uit. Wat je nog moet hebben hangt natuurlijk af van welk materiaal je thuis liggen hebt. draad, moeren, ophangsysteem, hoe ga je de leds bevestigen op de koelers. lijm, plakband, gaatje boren en draad in trekken.
 4. Loonie

  Cree Leds

  Mijn CXB3590 staan op een Artic Alpine 11 plus koeler. Ga niet zeggen dat het gemakkelijk was maar het is mij toch gelukt. Bij wietefras zag het er simpel uit tot je er zelf moet aan beginnen. cpu koelers verkeerd aangesloten poef alle 8 stuk, dus gewone koelers moeten plaatsen. Mijn setje
 5. Loonie

  Cree Led

 6. Loonie

  Cree Leds

  Het BTW tarief voor België 21% voor Nederland weet ik het niet. Ik heb moeten betalen 20,54€ De factuur was 29,40$ omgerekend in euro toen 26,37€ 21%Btw= 5,54€ + administratie kosten van 15€ Originele factuur was wel meer.
 7. Loonie

  Cree Leds

  Jerry is de verkoper van de firma KingBrite op Alibaba. Gewoon mailtje versturen en hij antwoord wel. Scherpe prijzen. Verleden jaar oktober setje gekocht alles vlot verlopen. 8 * CXB3590 3500K CD 36V 80Ra 8 * Ideal holder 50-2303CR 2 * MW driver HLG-185H-C1400B Betaald met paypal en verzonden met TNT. Had wel de pech dat de douane het tegengehouden had, moest ik nog eens btw op betalen. De factuur die er bij zat was minder dan in werkelijkheid en zo moest ik niet het volledige bedrag betalen. Kan enkel zeggen die leds knallen er op los.
×
×
 • Create New...