Jump to content

Steffman

Members
 • Content Count

  39
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Steffman

 • Rank
  Begin z'n weg te vinden

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels
 1. jaa heb m aan de onderkant van de lat, waar de lampen gangen, opgehangen . Het is een klein ventilatortje die blaast warme lucht onder de lampen vandaan richting de filter en aan de andere kant heb ik een kleine clip fan die ook blaast.
 2. Hallo allemaal! Vandaag dag 7 en wat betere fotos... het is een budgetkweek, ben begonnen met wat spullen die ik had. ben niet in t bezit van een ec/ph meter (heeft iemand er een voor me? ) dus ik probeer niet te veel voeding erin te doen en kijk hoe de plant er op reageert. Ik denk dat ondervoeden toch beter klinkt als overvoeden??? het klopt dat sommige wat kleiner zijn, dit komt omdat ik een derde later heb geplant wegens omstandigheden... Wat vinden jullie de afstand tussen de internodes? dit verschilt per hoek van de kamer omdat de dames die later zijn gepant heel kort en bossig zijn gebleven. Ze krijgen van mij vandaag nog een keer water. denken jullie dat ze al klaar zijn voor bloeivoeding? en zou t slim zijn om wat enzymen te gebruiken? @Supernoob Vind je ze echt zo superklein Supernoob? Ik vind een cm of 30-35 wel genoeg voor dag 7 vind je niet, of horen ze groter te zijn op dag 6? @Spacefrog2 Klopt dat het veel plantjes zijn maar onder een lamp staan 16-18 dames en de rest is publiek voor paar weken omdat ik die over had... ze hebben sinds ze geplant zijn een paar keer startbooster gekregen, vandaag krijgen ze nog eens water en dan zien we morgen hoe ze dat vinden... Temperatuur: 24-29 dit loopt soms op tot 30 Dag 7 12/12
 3. Hallo! De dames staan in U-formatie en ja het klopt dat in sommige potten meerdere staan, ik had er acht over dus heb die netjes weggewerkt... Wat vinden jullie van de inlaat? t koelt wel lekker zo met verse lucht langs de planten maar weet niet of de wortels dat fijn vinden?? Wat fotos van dag 2 18/6:
 4. Hallo mensen! Na een korte pauze heb ik weer een hok opgezet namelijk 6 lampen (had eerst 8 in gedachte maar is niet te doen met de warmte). de setup: - Afzuiger: 3250 m3 met een inblaas van 1500 m3- - Filter:4500 m3- 120 x 11 liter potten - 6 x 600 Watt spiegelkap - Voeding: -Als basis gebruik ik Elixer Basisvoeding i.c.m. het PRO voedingsschema van Aptus maar dan zonder de Regulator. We zitten vandaag inmiddels op dag 6 12/12 met 8 dagen voorgroei 18/6 met 2-3 lampen aan. Betere fotos komen nog maar hier alvast een voorproefje... Dag 6 12/12 Wens me succes en tips zijn welkom...!
 5. Hoi allemaal! Ik ben Steffman, 26 jaar, en ik ben hier om mijn ervaringen te delen en om natuurlijk nog veel meer te leren! Ik werk op aarde (Lightmix) maar hoop in de toekomst met meerdere systemen te kunnen werken. Ik zal ook een kweekverslag schrijven dus volg me! Groetjes, Steffman
×
×
 • Create New...