Jump to content

DutchDane

Members
  • Content Count

    25
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About DutchDane

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Beste kwekers, Gaf altijd een PH waarde van 5,8 tot 6.5 maar lees nu dat bepaalde stoffen pas echt goed opneembaar worden vanaf PH 7 of hoger, maar op andere site's/forum's staat weer dat 5,8 tot 6,5 beter is. Zit nu net in de bloei en vraag me af wat is de beste PH waarde?
  2. Iemand ervaring met Jack Herer x Critical autoflower van Hy-Seeds.nl? Heb voorheen wel de Critical Jack autofems van Dinafem gehad via een andere leverancier en deze bevielen me wel, Nog nooit echt gehoord van iemand die hy seeds zaden gekweekt heeft.
  3. Krijg morgen een nieuwe PH meter binnen dus goed opgelost. Vroeg mij alleen af ik gaf altijd water met een PH waarde van 5,8 tot 6,5 is dat goed? Plantjes staan nu net in bloei, en lees op de site van High Supplies dat fosfor eigenlijk pas goed opneembaar word met een PH hoger dan 7 ? Lijkt me een beetje hoog? Zijn autoflowertjes, kweek bijna alles op kokos, maar sommige ook op potgrond. Gaf/geef zowel groei als bloeivoeding van plagron, welke PH kan ik het beste aanhouden tijdens de bloei?
  4. Mijn goede reviews komen er altijd door, geef een minder review over een product en komt niet op de site Jammer, erg jammer, ook nog geen mailtje terug van DHS na twee emails over barcode en ontvangst. Hoop morgen op een mailtje dat ze hem binnen hebben en een nieuwe op de post doen, omdat ze het probleem zelf ook in zien dan. Gaat nogal tergend traag naar mijn mening, en irriteert me vrij erg aangezien ze zo een nieuwe PH meter op kunnen sturen, dringend nodig, belachelijk dat zo'n ding al kapot gaat na iets minder dan 4 weken maar goed. Opgelost inprincipe hopelijk Made in Romania haha
  5. Morgen stuur ik hem retour naar DHS, hoop dat ze hem snel repareren/nieuwe sturen.
  6. Woon letterlijk op een van de meest afgelegen plekken van Nederland, hier is nergens een PH meter te koop. Dus ik bestel altijd alles, en kwam om 2 uur net van het centrum thuis wat 2,5 uur reizen is, dus dan ga ik ook niet even terug. Tevens ben ik ook door mijn geld heen, wil mijn rekeningen ook nog betalen, heb inmiddels een gigantische bedrag erin geinvesteerd. Kwam dus net van de shop af haha Hoop dat een mailtje terug krijg van DHS en die het even oplossen. Ga ik de komende dagen maar flushen, maar wel heel vreemd die PH meter .
  7. Kraanwater is niet geheel stabiel, kan elke dag verschil in zitten. Maar ben nu aan het flushen met kraanwater, en geef daarna wel een klein beetje voeding mee op gevoel tot ik een nieuwe PH meter heb, wel jammer ze zaten net lekker in een groeispurt.
  8. Kweek trouwens grotendeels op kokos, dus maar gewoon kraanwater geven nu zonder voeding wel zonde, koop niks meer van dat merk
  9. Ja nieuwe batterijen zijn goed had er 8 besteld gloednieuw. Wel mooi klote dan
  10. Betreft de ADWA AD-100 PH meter van DHS. Volgensmij kan deze niet gereset worden. et vervangen van de batterijen Als er in de display de error melding "Eb" verschijnt, dienen de batterijen vervangen te worden. Open het batterij compartiment boven aan de tester. Plaats de batterijen overeenkomstig de aangegeven polariteit (de + en de -) zoals aangegeven in het batterij compartiment. ERROR meldingen "Er" - De waarde ligt buiten het meetbereik van de meter. "Ec" - De ijk-vloeistof is (te) vervuild, gebruik een schone ijk-vloeistof. "Eb" - Batterijen moeten worden vervangen. Heel raar, denk dat ie dan maar terug moet.
  11. Mijn 4-5 weken oude PH meter werkt opeens niet meer, gaf steeds de melding EB met een batterij icoontje dus dacht empty batterys. Nieuwe besteld nieuwe batterijen erin, krijg nog steeds dezelfde melding, ben handleiding enz helaas kwijt, wie kan mij helpen kan het maar niet uitvogelen, me plantjes krijgen nu al een aardige tijd geen water aangezien ik het niet kan afzuren. Alvast bedankt Dutchdane Net even op internet gezocht blijkt inderdaad te zijn dat batterijen vervangen moeten worden, maar krijg nog steeds dezelfde melding :( terwijl plantjes net in bloei gaan
  12. Gaan nu allemaal 1 voor 1 legaliseren omdat er verschrikkelijk veel geld mee in te verdienen is voor de eerste landen die gaan legaliseren die willen de wereldmarkt overnemen, en Nederland de pionier blijft dom achter.
  13. Lostchild bedankt voor de uitleg, dat wist ik niet. Had wel een vermoeden dat het aan het zaadschilletje moest liggen omdat daar binnen alijd een groene laag zit. Opgelost inmiddels plantjes zijn nu mooi groen Voortaan maar weer op de geduldige manier kiemen
×
×
  • Create New...