Jump to content

vluge japie

Members
 • Content Count

  29
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About vluge japie

 • Rank
  Begin z'n weg te vinden

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels
 1. 2 normale topjes en dan in 1x een rare er tussen.. Dat topje er tussen is ook al helemaal bruin en zitten bananen in.. dan een x ingezoemd op dat middelste topje een paar fotos van de stammen.. (zijn dit "Ballen" of hoord dat zo?)
 2. Ik heb vandaag een paar rare blaadjes gevonden.. Wat denken jullie hiervan? Soort amnesia (Stek) 9 op een meter 600W aarde (nieuw) Week 6 bloei.. Ec. 1.3/1.4 Hypro A/B Oke alvast bedankt, (Heb nog wat meer fotos in me album staan..)
 3. Ik ben toch maar wat fotos gaan maken.. Ik heb nog een paar foto s in me album staan.. Wat me wel op valt is dat de haren nu al bruin beginnen te worden.. vind dat wel vroeg voor week 6 Wat denken jullie, zijn dit herma froudieten? Ik wacht jullie reactie af en ga dan beslissen of ik ze er uit ga trekken.. Alvast bedankt,
 4. bedankt voor de snelle reacties.. Ik vind het zonde om de hele planten te verwijderen.. toppen zijn ook al behoorlijk dus denk dat ik eerst maar ga proberen te plukken... ik houd jullie op de hoogte.. Tips blijven welkom.. Bedankt,
 5. ik heb een paar planten met banaanen in de topjes gevonden.. Ik heb dit nog nooit meegemaakt. Ik heb amnesia (stekjes) 9 per op een meter. 11 liter potten. (nieuwe aarde) 600w week 6 bloei. Ik heb bij 4 planten een pàar topjes gevonden met banaanen. niet alle toppen maar ongeveer 2 of 3 topjes per plant.. Ik merk wel dat deze ook iets verder zijn dan de andere planten.. haren beginnen ook al beetje bruin te worden.. Planten hebben geen te korten en ik heb ook geen licht lek ofzo.. alleen een temp probleempje.. temp met licht aan is 29 tot 32 graden in het donker is dat 22.. denk dat dit de hermas heeft getriggert.. Nu is mijn vraag wat moet ik doen? toppen met banaanen er uit knippen? hele planten weg gooien? of andere oplossingen.. alvast bedankt, Begrijp dat jullie graag fotos willen zien maar dat gaat nu ff niet lukken.. ik ben zelf niet vaak op locatie.. kan pas volgende week zondag fotos plaatsen maar hoop het probleem natuurlijk iets eerder aan te pakken..
 6. FoolOnTheHill bedankt voor je reactie.. dit is het alleen niet.. zijn meer druppels, geen schuim.. (heb er nu ook geen last meer van) Ik heb nu helaas wel groene rupsjes gevonden.. (maak me er best zorgen om) Was eerst 1 plantje.. 3 dagen later zaten ze al op meerdere planten.. (blaadjes worden aangevreten) Heeft iemand misschien een idee hoe ik die rupsen het beste kan bestrijden..? Vind er weinig over.. planten zijn al wel ver eind week 5..
 7. Heb een paar vlekjes op verschillende bladeren zitten (het lijkt op druppels water) heb een paar fotos gemaakt, maar lijkt gewoon een druppel water.. fotos zijn dus niet echt zinvol om te laten zien.. Planten zijn helemaal gezond en vertonen ook helemaal geen problemen.. heb wel een paar beestjes gezien waaronder een wesp en een soort dikke nacht vlinder.. Denk dus dat het eitjes zijn.. druppels drogen na een paar dagen op lijkt dan net op een beetje behanglijm.. is dan ook zo van het blad af te pakken.. is ook niet op veel bladeren maak me dus ook niet echt zorgen, vraag me gewoon af wat het kan zijn..
 8. Misschien een rare vraag maar is het niet mogenlijk om 2 of 3 split units binnen te zetten en die dan weer te koelen met een eigen opticlimate..? zeg je zet 3 split units in een kleine ruimte.. die ruimte koel je weer met een opticlimate.. (zodat je maar 1 unit buiten hebt staan in plaats van 3) Of de 4de gebruik je een gewone opticlimate, opdat je warmte door het water wordt afgevoerd. Question is, trekt die dat wel..?
 9. Bedankt voor jullie reacties.. ik ga voor de Rayjets en 4mm caterpillars.. maak voor de zekerheid wel een rondleiding.. ik heb nog een dab nova 600mna liggen zal die pomp volstaan?
 10. Ik kweek altijd op Batmix van plagron Ik kweek meestal PP of NLX.. Nu wil ik graag eens haze proberen (heb ik totaal geen ervaring mee..) Ik groei altijd voor in 1L potjes lightmix en dan zet ik ze na 5 dagen over in 11L BATMIX, dan gaan ze ook direct op 12/12.. eerste paar weken geef ik ook alleen afgezuurd water.. Nu heb ik hier op het forum gelezen dat HAZE een hele lage Ec nodig heeft.. Is het mogenlijk om ze in (nieuwe) BATMIX te zetten of moet ik over stappen op lightmix? Alvast bedankt,
 11. Ik heb een tijdje meegelezen op het forum.. nu toch maar eens een accountje aangemaakt. Ik ben ven plan een voedings systeem aan te leggen.. medium is (aarde) De vloer is niet waterpas en er zitten flinke hoogte verschillen in.. Normaal zou ik gewoon vloeden maar wordt nu dus gedwongen een voeding systeem aan te leggen.. Ik dacht eerst ik gebruik gewoon van die standaard aarde sproeiers.. Nu lees ik het topic van BBB en zegt hij dat je druk ventielen nodig hebt omdat de eerste anders meer krijgen dan de laatste. Ben dus van plan een rond leiding aan te leggen. De leiding is tamelijk lang ivm ongemakken e.d. Nu is mijn vraag welke druk ventielen heb ik precies nodig? 2L 4L 8L? welke sproeiers druppelaars/sproeiers kan ik het beste gebruiken voor aarde? Of zouden jullie gewoon toch geen drukventielen gebruiken en voor rayjets gaan? Alvast badankt, Ik zal binnekort wat fotoºs plaatsen..
×
×
 • Create New...