Jump to content

dr groeneduim

Members
  • Content Count

    46
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About dr groeneduim

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Het slachtfeest komt er aan ben heel benieuwd. Hoop op minimaal 500 gr droog. Er zit wel heel veel verschil per plant dus ik moet zeggen dat de stabiliteit van de gh strain me tegen valt ze hebben immers dezelfde noob behandeling gehad. Ps de watergift gaat volgende ronde zeker met irrigratie!
  2. Vraag waarom dim je de lamp op het eind? Ik zit nu in me laatste week bloei. Ik heb flink gedieft en dacht em nog ff af te grillen op 1150 onder het mom licht is gewicht. Maar kennelijk ismdat niet het meest verstandige? Kan ik em beter terug zetten op 1000?
  3. Mooie opbrengst man inder een 600! Ben benieuwd of je vind wat je zoekt. Wel grappig dat de strains niet zoveel verschillen!
  4. Geef ze twee liter per beurt enmsoms ietsje meer als ze er dorstig uit zien. Probeer ecter een natte vloer te vermijden ivm lv.
  5. Hehe jaja het begint wat te worden... geef nu iedere waterbeurt met voeding em extra p&k organisch. Ze gaan nu wel knallen op 2 mindere goden na. Fotos volgen. De dames zitten ook vol thc en plakken als de neten. Geef nu braaf 1 x in de 2 dagen water.
  6. Hey mooi man!! ziet er super uit!! En niet alleen je toppen. Hoe krijg jij je foto's zo mooi is er een bepaalde instelling die helpt? ?
  7. Alo ALo!! Hier weer een lang overdue updateje. We naderen het einde! naja van deze ronde Wat mij opvalt is zoveel verschil tussen de planten terwijl ze toch echt allemaal dezelfde behandeling hebben gehad. De een is keihard maar met minder wiet, de ander is dick en wat zachter en sommige zijn gewoon bagger! Al met al ben ik benieuwd wat straks het eindresultaat is. Ik ben nog niet erg positief, maar goed alle begin is moelijk. Nu in aanschaf een darkroom twin met groelamp om voor te groeien en te drogen. En een irrigratie systeem want het watergeven blijft een tijdrovende klus (en tijd heb ik te weinig). Ik ga draaien met de NLS die ik als test erbij had gezet @Casto ik zou hem zeker proberen, ik heb echt maar weinig wierie gezien die zo mooi en wit is. Zelfs met mijn powdervoeding en noobie fouten! Heel benieuwd hoe die straks op droogt. Hier wat foto's, ik beloof de NLS nog er bij te doen volgende keer. De foto's zijn snel overbelicht met deze camera. Mooiste: Een dikkerd: close up Overzicht:
  8. er zit voor mij ook een logistieke uitdaging in, dus verhogen naar 1 x in de 2 dagen ipv 1 per 3 is echt max. Voor volgende keer wil ik echt een systeem, maar daarbij dus ook niet elke dag water controleren. Dus het recirculerende systeem is waarschijnlijk geen optie. Misschien maar de blumat proberen volgende ronde.
  9. Ja precies, ik zie in ieder geval wel al een hoop topjes in me tent, een mooi veld. Het zou wel erg fluffy moeten worden als er niet een degelijk resultaat gehaald kan worden. nog een maandje max dan is de mijne klaar. Een 500 gram droog van 10 planten op 36 ltr is hopelijk haalbaar. Benieuwd wat er bij jou als beste uit komt rollen!
  10. casto er staat maar 1 nls op de foto bij mij.(links onder. het is die volle indica achtige plant. Die auto's zijn gewone NL van de GH en die heb veel meer sativa bladen. Als ik ze google krijg ik ze alleen te koop per 100. Als je toch geinteresseerd bent kan ik je eventueel wel ff de GS pmen is in N-holland en je kan ze gewoon p/s kopen of whaterver kopen
  11. Ik hoor het al ik ga ze morgen lekker volgooien! En dan kijken hoe ze er bij staan zondag avond. Ik ben nog wel benieuwd wat het verschil is tussen de fan zo en verticaal boven de toppen. De GH voeding is trouwens tot nu toe best ok... maar goed tis me eerste dus de echte balans maken we achteraf op.
  12. hoi Casto, ik had ook al ff een updateje weer gegeven in me topic... maar zit er een premium pro seeds tussen? En ons clubje heb verloren van oostenrijkers ja ik heb wel terug gelezen maar nie zo ver
  13. ik heb de mijne toch van 18/6 naar 12/12 gedaan. Misschien was 14 beter geweest... maar goed we gaan het mee maken. Ook heel benieuwd over de opbrengst. Bij mij on de een 1000watter dus elk uur uit scheelt ook weer buit! Ook deze ga ik volgen, er zijn nu toch wel wat AF kweekjes indoor die lopen. Ben benieuwd of er stiekem toch misschien wat verbazende/meevallen opbrengsten geoogst gaan worden.
×
×
  • Create New...