Jump to content

Usherwood

Members
 • Content Count

  84
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Neutraal

About Usherwood

 • Rank
  Hang hier wat rond lid
 • Birthday 04/24/1966

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Zuid
 • Interests
  Kruiden
 1. Zit nog wat knipwerk aan te komen, die zalf vind ik ook wel interessant omdat je ook andere delen van de plant gebruikt.
 2. Gnomesgarden heeft een Viking regular van Lala. Heb zelf geen ervaringen met ze
 3. Afgelopen zaterdag positief artikel over CBD-olie, van het BMC in de NRC. Gaat over een Italiaanse die eens in de 2 maanden CBD-olie koopt voor haar zieke dochter, bij het BMC. Ook een paar opmerkelijke dingen, Arno Hazekamp werkzaam bij de universiteit Leiden en Bedrocan zou onderzocht hebben hoe verdampers met cannabis werken, en zou een bereidingswijze voor CBD-olie hebben ontwikkeld die wel een stabiele samenstelling en betrouwbare kwaliteit heeft. NRC cannabisdruppels voor het zieke kind
 4. New Dame Blanche is te koop bij cannaseeds.dk
 5. Ja ik denk dat jij zowat een eigen bedrijf kunt beginnen met je zaden, nou ja misschien iets voor je oude dag.
 6. ziet er goed uit zeg, de Goldrush ben ik wel benieuwd naar.
 7. Heb wel eens een grondwatergat gebruikt, was ruim een meter diep. Leg wel een voorraadje water aan, want het duurt best lang voor het gat weer (kwart) vol loopt, en als je water nodig hebt staat het grondwater laag. En het grondwaterpeil verschilt per plek.
 8. Het staat er nu al lekker groen op, succes
 9. Kan het zijn dat ze van bloei naar groei zijn gegaan, dan maken ze een tijdje 1 vingerige bladeren.
 10. Ik denk dat ik alleen spot 5 zou gebruiken, de rest krijgt te weinig licht. Als er dood hout ligt kun je dat nemen om een terras te maken. Succes
 11. Volgens mij is dat miracle grow
 12. Over KC Brains, heb Haze Special van hun eens guerrilla gekweekt, heb er maar 1 plant van kunnen oogsten maar was er wel tevreden over. Goede opbrengst en het stevigste houterigste soortje eruit. Laatste week Sept geoogst, maar er schijnt ook een pheno te zijn die een maand later is. Jammer dat ze zo geheimzinnig doen over welke soorten ze gebruiken, want je weet zo amper wat je koopt. Volgens mij is die Braziliaanse genetica White Widow, en de KC 606 een Northern Light.
 13. Jammer van die rot, ziet er verder toch echt goed uit. Maar je hebt er ook wel werk van gemaakt zeg.
 14. Jammer dat het niet lukt met je guerilla,ik had ze wel willen zien bloeien bij jou. Als je volgend jaar weer wat wil doen zou ik in de zomer kijken voor een mooie spot.
 15. OG Kush had een vriend van me vorig jaar buiten, prima wietje, lekker stevige toppen maar mocht wat vroeger zijn tweede helft oktober gingen ze om.
×
×
 • Create New...