Jump to content

de leerling

Full member
 • Content Count

  1,463
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

de leerling last won the day on January 31 2015

de leerling had the most liked content!

Community Reputation

215 Goed

About de leerling

 • Rank
  Harde kern lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands
 1. Mag ik wat vragen cum laude. Wat ik niet helemaal snap is dat er een kalium tekort is zelf gebruik ik aptus toevoegingen en k boost is een van de toevoegingen. Maar nu staat er op die schema s dit de laatste weken mee te geven Is dit nou een andere samenstelling ofzo of kan ik dit gewoon gebruiken op jonge planten 3 weken oud ong. Heb op mijn planten ook rode steeltjes.
 2. Klaver jazeker alleen ff geen verslag deze ronde. Enne ivm de warmte de lampen gedimd. Ik volg ook het pro schema, en tot nu toe geen rare dingen qua groei en bloei, het zal deels een gevoel zijn en deels waar zijn die toevoegingen. Ik ga jet resultaat bekijken over een aantal weken morgen de 3e week 12/12 dus we moeten nog ff
 3. Dat ziet er goed uit klaver. Welk schema van aptus volg je?
 4. Wat oude rocker zegt klopt helemaal, ziet er goed uit iets meer vocht. En klaar wanneer de trachomen klaar zijn. Welk soortje heb je staan? Wat ik ervan kan zien op de foto doe je het top zo voor een eerste kweek. Die toppen worden nog wel dikker. Eigenlijk een beetje kalium toevoegen
 5. Zoooo dat ziet er inderdaad mooi uit man, dat gaan mooie cola s worden. Geef je 3 tot 4 liter per dag? En geef je dit van bovenaf?
 6. Hey succes man mooie ruimte heb je en idd vijverfolie is geen overbodige luxe. Laminaat kan ook stoffen afgeven op bepaalde temperaturen. Hoorde een tip in de wandelgangen, of het waar is weet ik niet. Maar is wel een redelijk betrouwbare bron. Koop twee bossen bloemen. Zet er 1 in je woonkamer en 1 in je kweekhok. Als die in je hok veel sneller dood is, dan zit er iets van gif in je hok. En hoelang doe je met je voedingswaren, want wordt dat zo niet te heet. Daar had ik zelf namelijk vee problemen mee.
 7. Hergebruiken geen optie ivm een klote ronde, dus alles lekker vers. Weg gooien, dumpen is een optie, maar beetje asociaal. Dus hoop op iemand die een shop in Amsterdam eo Zaanstad weet waar ik dit tegen betaling kan wegbrengen.
 8. Ja denk ik ook en staat ook klungelig als je daarom wordt gepakt. Grofvuil neemt die aarde aan, staat dat niet raar
 9. Net klaar met een ronde, vol problemen. Echt alles ging mis. Te hoge start ec planten waren 40 cm hoog en bijna geen blad. Dus nu alle aarde verversen voor cocos. Nu moet ik een 16 tal vuilnis tuinaarde kwijt. Dumpen kan, maar is er een growshop in de omgeving waar je dit tegen betaling weg kan brengen?
 10. Hey smellow dat ziet er mooi uit man. Gaaf hoe jij kweekt mooie soortjes. Ben benieuwd hoe die smaakt. Succes dit weekend. Na de zomervakantie ga ik ook ff een leuk soortje uitzoeken.
 11. Nou de bladeren zijn donkergroen glimmend met verbranden punten. En heel weinig blad, de plant is nu ca 40 cm, let wel kweek op 26 liter smartpotten. Vwb de watergift Het zal niet heel veel verschillen zeker niet zit pas in 2e week 12/12. Vanaf week 5 kan ik dat begrijpen, maar geef niet veel net als de vorige ronde.
 12. Met een ec meter. Monster genomen van de aarde en ged. Water. Dit 24 uur laten staan, 2 keer door een koffiefilter en toen gemeten. Had me aarde opgewaardeerd met bio korrels van bac. Dit heeft denk ik voor het probleem gezorgd. De watergift is het niet. Deze is hetzelfde als de vorige ronde geweest. Deze ronde heb ik eigenlijk al opgegeven. Daarom geen verslag en helaas opnieuw beginnen is geen optie ivm zomervakantie. Na de zomer ga ik weer een leuk soortje zetten, denk haze. En daar komt een verslag van
 13. Ziet er idd lekker uit, volgende ronde gewoon vol
×
×
 • Create New...