Jump to content

KroZNaXsZ

Members
 • Content Count

  223
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by KroZNaXsZ

 1. loop je nou serieus te beweren dat je in de natuur niks kan vinden waar je stoned/high/scheef/whatever van kang worden?
 2. de enige referentie die je in je originele post naar een vuilniszak geeft is dat je er 1 mee kan nemen naar de auto, verder zeg je d'r bij dat het spul koud kan zijn. ik weet niet of het je ooit is opgevallen, maar d'r zitten hier verdomd veel mensen die daar niet automatisch "je doet je handschoenen aan. je stopt de vuilniszak aan de vul opening en draaid hem langzaam open. de vuilniszak zal vol lopen en klaar voor gebruik." van maken. neem in het vervolg aub ff je verantwoordelijkheid door duidelijk uit te leggen wat je bedoelt of hou je bek, mensen die in staat zijn lachgas op een verantwoorde manier te gebruiken zullen er zelf ook wel achter kunnen komen dat je het bij een ziekenhuis kan jatten. @ n1no, het klopt wel dat lachgas miskramen kan veroorzaken, is zo'n half jaar geleden nog al wat ophef over geweest, dit betrof echter ziekenhuispersoneel wat veelvuldig in operatiekamers werkte, en op deze manier langdurig aan kleine concentraties blootgesteld is, en zal voor het incidentele recreatieve ballonnetje niet opgaan. totaal niet met asbest te vergelijken trouwens, zolang je er voor zorgt dat het niet gaat verpoederen is dat 1 van de beste isolerende materialen die je je kan wensen, en hoef je ook nergens bang voor te zijn.
 3. zeg er dan tenminste ff bij dat je een behoorlijk risico loopt dat je longen bevriezen als je rechtstreeks aan zo'n fles gaat lurken... wat lul je gast, zuurstofgehalte word niet in milibar aangegeven, das alleen relevant als je zo'n mengapparaat zoals in het ziekenhuis hebt. als je interresant wil doen met wetenschappelijke termen kan je trouwens in een nederlandstalige (of daarvoor doorgaande) tekst ook beter de term "distikstofoxide" gebruiken ipv 1 of andere antieke duitse term.
 4. mja, dat klopt, en daarbij heb ik op de ephedra na alle opgenoemde planten zelf ook
 5. ephedra sinica, mimosa hostilis, cannabis indica/sativa hybride, peyotes, ipomea, 2 trichocereus en 1 mij onbekende zuilcactus en iets wat op mij overkomt als een veelgebruikt basilicum plantje
 6. plastic is smerig, gebruik dan op z'n minst iets van hout ofzo of koop gewoon wat extra wekpotten
 7. @ hompii (en de andere retards hier die niet de moeite nemen om om goed te spellen): is het nou echt zo moeilijk of interreseerd het je gewoon totaal niet dat je nog al dom overkomt als je posts vol staan met spelfouten?
 8. wijkangenten zijn over het algemeen ook best relaxt, behoren toch wel tot de weinige werknemers van de politie waarvan ik het idee heb dat ze op een contructieve manier bezig zijn. Je hoeft politie trouwens nooit binnen te laten als ze geen huiszoekingsbevel hebben, en zeggen dat het niet gelegen komt is niet perse verdacht (in het geval van een gaslek wel trouwens, maar dat lijkt me een kwestie van gezond verstand)
 9. gezondheid, maar dit is niet puur op mijn eigen ervaring gebaseerd, bijna iedereen die ik hierover heb gesproken is het met me eens dat de verhouding tussen vervelende bijwerkingen en stimulatie bij ephedra waardeloos is. het lijkt bijvoorbeeld ook een vrij algemeen verschijnsel te zijn dat je hart nogal tekeer gaat als je ephedra gebruikt, nu gaat je hartslag van de meeste stimulanten wel wat omhoog, maar ephedra is het enige middel waarbij de stijging zo drastisch is. om nog maar te zwijgen over de compicaties die kunnen optreden wanneer je schildklier niet goed werkt. ik heb me over het algemeen ook beperkt tot een dergelijke dosering, alhoewel ik ook iemand ken die er een keer 15 in 1 nacht heeft gebruikt
 10. ephedra geen al te rare bijwerkingen? van alle stimulanten die ik heb geprobeerd heeft ephedra veruit de meeste bijwerkingen..
 11. future sound of london, en dan vooral de albums lifeforms en dead cities
 12. gast ik snap best hoe de economie werkt, ik geef alleen aan dat we in de westerse wereld door ons overdadige consumptiegedrag met z'n allen bezig zijn de wereld lekker snel naar de klote te helpen. als je denkt dat je door maar lekker veel dure shit te kopen goed te bezig dan snap je dus echt niet hoe de wereld in elkaar zit.
 13. beetje offtopic, maar dit slaat nergens op, hoe kom je erbij dat het beter met nederland en/of de rest van de wereld gaat als we maar lekker veel consumeren?
 14. ik vind dat er op zich niks mis is met broodkwekers, zolang ze een beetje normaal doen (voor stroom betalen, brandveiligheid ed in de gaten houden geen smerige bestrijdingsmiddellen gebruiken, dat soort dingen). Ik voel me zelf alleen niet geroepen om m'n tijd er in te steken om iemand te helpen om meer geld te verdienen, terwijl ik mensen met alle plezier wil helpen pm zelfvoorzienend, zowel bij wiet kweken als bij andere dingen die je net zo goed zelf kan fixen ipv er bakken geld voor op te moeten hoesten. broodkwekers zijn hier wat mij betreft net zo welkom als iedereen, maar als er 1 groep is die wat mij betreft hun info maar lekker met de search functie moeten opzoeken ipv er nieuwe topics over te openen zijn zij het wel. laat ze maar lekker werken voor hun geld edit: nogal een hot topic kennelijk, 6 nieuwe reacties tijdens 't typen van deze paar regeltjes tekst..
 15. zucht... wanneer gaan mensen nou eens eindelijk onthouden dat je helemaal geen planten mag hebben en je jezelf door maar 5 planten te hebben slechts kan beschermen tegen een boete maar niet tegen inbeslagname.
 16. beter ga je dan naar cactusplaza.nl, zijn een stuk goedkoper
 17. KroZNaXsZ

  Boeven

  mja, 1 klein guerrilla/verwildert plantje wat in de tuin van m'n (nu gesloopte) kraakpandje stond is geript, zit er niet echt mee eigenlijk, ik heb in de tuin van m'n huidige huis toch nog het 1 en ander staan. vervelender vind ik dat die gast eerder in het jaar daar dus ook uitgerekend de grootste papaverbollen die ik voor het zaad heb laten staan heeft meegeript.
 18. het is absoluut een mooie plant om te zien, naar mijn mening samen met de brugsmansia (bevat ongeveer dezelfde stoffen) en p. somniferum 1 van de mooiste psychoactieve planten. het gebruik ervan is echter, zoals al meerdere mensen aangeven, absoluut niet aan te raden voor de overgrote meerderheid, en diegenen die het wel verstandig kunnen gebruiken zijn het stadium waarin ze dit soort dingen op een forum vragen hoogstwaarschijnlijk al lang gepasseerd.
 19. dat slaat nergens op, hoe kan een freebase nou een sulfaat zijn? edit: komt uit dat plaatje dus, kennelijk kan je hier alleen iemands username bij een quote opgeven, quote name='dat plaatje' werkte niet
 20. zeker nog een maand wachten als je 't mij vraagt
 21. mja, ik bekijk 't idd wel vanuit een ander oogpunt, ik heb een beetje 't idee dat jij blijft hangen bij de extreemheid van hun verkiezingprogramma en vervolgens vergeet naar het grotere plaatje te kijken, waar ze echt maar heel weinig invloed op gaan hebben, een beetje een geval van het spreekwoordelijke "van een mug een olifant maken". pas die logica voor de gein eens toe op veroordeelde kwekers, natuurlijk is kindermisbruik onevenredig veel erger dan het kweken van wat plantjes, maar mensen de mogelijkheid ontnemen zich met politiek bezig te houden omdat ze in het verleden voor strafbare zaken veroordeelt zijn lijkt mij ook een zeer gevaarlijke ontwikkeling. bovendien is een petitie als deze daar ook niet de juiste weg voor als je het mij vraagt, je kan niet gaan verwachten dat de politiek uitzonderingen op regels gaat maken als iemand een shitload aan handtekeningen heeft verzameld. het aan de schandpaal nagelen van kwekers zoals dat in rotterdam gebeurt is natuurlijk ook een verkeerde zaak, maar dat kan je in verwachten in een stad waar p. fortuijn en, erger nog, iedereen die ook maar impliceert "in de geest van pim" te handelen nog steeds razend populair zijn. Tsja, ik kan niet zeggen dat ik het eens ben met het huidige politieke beleid ofzo, maar dat gaat echt niet beter worden door dit soort petities.
 22. @ kalechief ik heb het stuk waar je het over heb gelezen, het lijkt mij persoonlijk een stuk beter als dergelijke lui in een partij zitten waarvan de doelstellingen direct duidelijk zijn dan dat ze hun ideen relatief onopvallend via een grotere partij ten uitvoer weten te brengen. @ meduza Of ik ervan walg is in deze discussie vrij irrelevant, laten we het er op houden dat ik het bepaalt geen syphatieke figuren vind. Wat wel relevant is is het gegeven dat deze mensen net zoveel recht hebben om via het democratische proces te proberen de wetten te veranderen naar wetten die zij beter vinden. Dat mogen mensen die willen dat wiet legaal word, mensen die de doodstraf weer in willen voeren, mensen die juist vinden dat elke vorm van justitie maar afgeschaft moet worden, enzovoorts, eigenlijk gewoon zo ongeveer elk standpunt wat je maar kan bedenken. Wat jij, en heel veel mensen met jou, je niet lijkt te beseffen is het gegeven dat juist omdat die afkeer tegen een partij met dergelijk ideen zo collectief is, die partij bij voorbaat al geen kans van slagen heeft. Het slaat natuurlijk ook nergens op dat kinderen grotere risico's lopen nu deze partij bestaat, of dat door deze partij niet te verbieden pedo's de indruk geven wordt dat ze geaccepteerd zijn (de enige die dit doen zijn mensen die op die partij stemmen, en ik denk niet dat dat er ook maar genoeg voor 1 zetel worden). Dit is zo ongeveer de reden dat ik jullie actie vrij kansloos en overbodig vind. Alhoewel ik de hele petitie heb gelezen kan ik nergens terugvinden hoe ze de openbare orde verstoren of dit proberen, kan je het betreffende stuk ff quoten en/of mij uitleggen wat jullie daar precies met verstoring van de openbare orde bedoelen, ik heb de indruk dat jullie deze term in de verkeerde context gebruiken. Het word pas echt erg als we mensen gaan opsluiten voor hun ideen, als je dat niet begrijpt heb je volgens mij nog echt veel te leren. Ik heb zelf overigens geen kinderen, maar weet dondersgoed hoe zo'n sicko een kinderleven kan verneuken, ga er dus maar niet van uit dat omdat ik ff een iets genuanceerdere mening heb over deze partij ik me niet kan voorstellen hoeveel ellende kindermisbruik kan creeren, ik vind een uitspraak als "TOT HET JE EIGEN KINDJE IS..........." dan ook wat egoistisch overkomen, alsof het minder erg is als het niet je eigen kind is ofzo. tot zover mijn betoog als advokaat van de duivel
 23. Kan iemand (bij voorkeur kalechief of meduza) mij uitleggen op welke manier deze partij de openbare orde stoort of een doel heeft dat in strijd is met de openbare orde? Ik snap best dat het overgrote deel van de nederlandse samenleving van hun standpunten walgt, maar aangezien deze partij geen discriminerende standpunten heeft is er juridisch gezien weinig grond om de partij op te verbieden. Naar mijn mening zou het ook een behoorlijk slechte ontwikkeling zijn als politieke partijen verboden worden op grond het gegeven dat de grote meerderheid van het land het niet met hun standpunten eens is. Dat is nou juist het mooie van een democratie, een partij waar niemand het mee eens is heeft niks te zeggen. Ik heb jullie petitie dan ook niet getekend en vind jullie actie eerlijk gezegd ook vrij kansloos.
 24. volgende keer dat je bladluis heb misschien maar beter een mengseltje van spiritus, water waar flink wat shag in heeft liggen weken en groene zeep of afwasmiddel over je planten heensprayen? (bij voorkeur net nadat de lampen uit zijn gegaan)
×
×
 • Create New...