Jump to content

KroZNaXsZ

Members
 • Content Count

  223
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About KroZNaXsZ

 • Rank
  freak

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Location
  zuid holland
 1. loop je nou serieus te beweren dat je in de natuur niks kan vinden waar je stoned/high/scheef/whatever van kang worden?
 2. de enige referentie die je in je originele post naar een vuilniszak geeft is dat je er 1 mee kan nemen naar de auto, verder zeg je d'r bij dat het spul koud kan zijn. ik weet niet of het je ooit is opgevallen, maar d'r zitten hier verdomd veel mensen die daar niet automatisch "je doet je handschoenen aan. je stopt de vuilniszak aan de vul opening en draaid hem langzaam open. de vuilniszak zal vol lopen en klaar voor gebruik." van maken. neem in het vervolg aub ff je verantwoordelijkheid door duidelijk uit te leggen wat je bedoelt of hou je bek, mensen die in staat zijn lachgas op een verantwoorde manier te gebruiken zullen er zelf ook wel achter kunnen komen dat je het bij een ziekenhuis kan jatten. @ n1no, het klopt wel dat lachgas miskramen kan veroorzaken, is zo'n half jaar geleden nog al wat ophef over geweest, dit betrof echter ziekenhuispersoneel wat veelvuldig in operatiekamers werkte, en op deze manier langdurig aan kleine concentraties blootgesteld is, en zal voor het incidentele recreatieve ballonnetje niet opgaan. totaal niet met asbest te vergelijken trouwens, zolang je er voor zorgt dat het niet gaat verpoederen is dat 1 van de beste isolerende materialen die je je kan wensen, en hoef je ook nergens bang voor te zijn.
 3. zeg er dan tenminste ff bij dat je een behoorlijk risico loopt dat je longen bevriezen als je rechtstreeks aan zo'n fles gaat lurken... wat lul je gast, zuurstofgehalte word niet in milibar aangegeven, das alleen relevant als je zo'n mengapparaat zoals in het ziekenhuis hebt. als je interresant wil doen met wetenschappelijke termen kan je trouwens in een nederlandstalige (of daarvoor doorgaande) tekst ook beter de term "distikstofoxide" gebruiken ipv 1 of andere antieke duitse term.
 4. mja, dat klopt, en daarbij heb ik op de ephedra na alle opgenoemde planten zelf ook
 5. ephedra sinica, mimosa hostilis, cannabis indica/sativa hybride, peyotes, ipomea, 2 trichocereus en 1 mij onbekende zuilcactus en iets wat op mij overkomt als een veelgebruikt basilicum plantje
 6. plastic is smerig, gebruik dan op z'n minst iets van hout ofzo of koop gewoon wat extra wekpotten
 7. @ hompii (en de andere retards hier die niet de moeite nemen om om goed te spellen): is het nou echt zo moeilijk of interreseerd het je gewoon totaal niet dat je nog al dom overkomt als je posts vol staan met spelfouten?
 8. wijkangenten zijn over het algemeen ook best relaxt, behoren toch wel tot de weinige werknemers van de politie waarvan ik het idee heb dat ze op een contructieve manier bezig zijn. Je hoeft politie trouwens nooit binnen te laten als ze geen huiszoekingsbevel hebben, en zeggen dat het niet gelegen komt is niet perse verdacht (in het geval van een gaslek wel trouwens, maar dat lijkt me een kwestie van gezond verstand)
 9. gezondheid, maar dit is niet puur op mijn eigen ervaring gebaseerd, bijna iedereen die ik hierover heb gesproken is het met me eens dat de verhouding tussen vervelende bijwerkingen en stimulatie bij ephedra waardeloos is. het lijkt bijvoorbeeld ook een vrij algemeen verschijnsel te zijn dat je hart nogal tekeer gaat als je ephedra gebruikt, nu gaat je hartslag van de meeste stimulanten wel wat omhoog, maar ephedra is het enige middel waarbij de stijging zo drastisch is. om nog maar te zwijgen over de compicaties die kunnen optreden wanneer je schildklier niet goed werkt. ik heb me over het algemeen ook beperkt tot een dergelijke dosering, alhoewel ik ook iemand ken die er een keer 15 in 1 nacht heeft gebruikt
 10. ephedra geen al te rare bijwerkingen? van alle stimulanten die ik heb geprobeerd heeft ephedra veruit de meeste bijwerkingen..
 11. future sound of london, en dan vooral de albums lifeforms en dead cities
 12. gast ik snap best hoe de economie werkt, ik geef alleen aan dat we in de westerse wereld door ons overdadige consumptiegedrag met z'n allen bezig zijn de wereld lekker snel naar de klote te helpen. als je denkt dat je door maar lekker veel dure shit te kopen goed te bezig dan snap je dus echt niet hoe de wereld in elkaar zit.
 13. beetje offtopic, maar dit slaat nergens op, hoe kom je erbij dat het beter met nederland en/of de rest van de wereld gaat als we maar lekker veel consumeren?
 14. ik vind dat er op zich niks mis is met broodkwekers, zolang ze een beetje normaal doen (voor stroom betalen, brandveiligheid ed in de gaten houden geen smerige bestrijdingsmiddellen gebruiken, dat soort dingen). Ik voel me zelf alleen niet geroepen om m'n tijd er in te steken om iemand te helpen om meer geld te verdienen, terwijl ik mensen met alle plezier wil helpen pm zelfvoorzienend, zowel bij wiet kweken als bij andere dingen die je net zo goed zelf kan fixen ipv er bakken geld voor op te moeten hoesten. broodkwekers zijn hier wat mij betreft net zo welkom als iedereen, maar als er 1 groep is die wat mij betreft hun info maar lekker met de search functie moeten opzoeken ipv er nieuwe topics over te openen zijn zij het wel. laat ze maar lekker werken voor hun geld edit: nogal een hot topic kennelijk, 6 nieuwe reacties tijdens 't typen van deze paar regeltjes tekst..
×
×
 • Create New...