Jump to content

lezenisleren

Members
  • Content Count

    13
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About lezenisleren

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. het is een totaal ander spul dan bubbelator ICE ? of te vergelijken, persoonlijk nooit gerookt dus ben benieuwd.
  2. lostchild aangenaam Er zullen aan kwantiteit geen verschillen zitten , al geeft het ene soortje pingpongballen en de andere soort leverd een lullige paar gram op. soortjes zoals K2 zijn geen top planten om te wassen. hier was te zien daadwerkelijk bij de 1e draai groene ice uitkwam dit kan verschillende oorzaken hebben natuurlijk ook ben ik er van overtuigd dan ICE oxideert, bijna witte ice en na 24 uur drogen trekt het naar een soms crèmekleurige / bruinige kleur . handgeknipt afval blijft het beste te zijn en het liefst 6maanden drogen zodat het chlorofyl eruit is zo heb ik amnees ice gezien van basterdsuiker bruine structuur plus kleur . elke keer weer afwachten wat het gaat worden.
  3. daar ben ik niet mee eens er zijn resultaten behaald met knipmachine , van amber tot basterdsuiker bruine
  4. 70 en 38 mc,in elkaar is dat geen optie krasi?
  5. Groene iceolator betekend vers afval, en ook omdat de amnees donkergroen blad heeft. Zie je dit terug ook kan dit komen puur omdat de planten niet volledig zijn uitgebloeid cq een gedeelte . Wat ik een nadeel vind is dat de kleur de doorslag geeft aan de effectiviteit van het spul , natuurlijk heb je insluiting van planten ivm de knipmachine en natuurlijk als je een half jaar je afval droogt ,dan gaat de chlorofyl weg en heb je een betere ice.
  6. Dit is de oldschool methode, beter neem je allen de 220 mc & 70mc & 38mc ijsklontjes zijn zo weg in het water ,dus beginnen altijd 3 emmers koudwater alvast klaar te zetten omdat die ijsklontjes zo weg zijn kun je beter plastic soepkommetjes nemen, supermarkt 1 euro voor 20 bakjes . En om de kwaliteit beter voort te laten komen. neem je alleen drie draaien van 15 min de rest is de energie ijs en moeite niet waard. oja wasmachines link> http://www.obelink.nl/?subcats=Y&status=A&pshort=Y&pfull=Y&pname=Y&pkeywords=Y&search_performed=Y&q=wasmachine&dispatch=search.results
  7. goeie tip, kijk eens naar obelink camping store de wasmachines daar kosten 35 euro.
  8. zeer zeer ZEER mooi gedaan , en ik wacht op een update !
  9. of het rendabel is om zoiets te maken/aanschaffen, als je aan de kust zou wonen dan is het zeker rendabel
  10. Beetje aparte vraag, maar anno 2014 denken we allemaal aan duurzaamheid. Nou is het op dit gebied nog veel dingen te veranderen. Mits je er voor open staat.en financieel toe laat Nu kwam deze noob met een mini windmolen op youtube en media ' bewonderd als je nog bijvoorbeeld een harde uitstoot van lucht hebt en met behulp van een wintmolen een extra lamp bv mee op kunt hangen is het efficient alleen over hoeveel tijd het terug verdiend heb ik me niet in verdiept ..
  11. hier lezenisleren, ik heb al zeer mooie verslagen etc mogen bewonderen op het forum, en zoals de naam het al zegt , ik hoop hier nog steeds meer en meer info mogen te ontvangen . grtz
×
×
  • Create New...