Jump to content

Groene Mug

Full member
 • Content Count

  1,442
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

196 Goed

About Groene Mug

 • Rank
  Pietje Precies
 • Birthday 12/05/1946

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. Scherp hoor. Jij bent een uitzondering op de regel dat criminelen dom zijn... Ik speel nog altijd met het geloof dat dit geen deel van het spelletje hoeft te zijn! Pech kun je altijd hebben zoals ik al eerder schreef vanuit mijn eigen ervaring. Sommigen mensen hebben het inderdaad zelf in de hand. Hoorde laatst ook weer een mooi verhaal, iemand was de beide sleutels van zijn pand kwijt geraakt en besluit de deur maar open te breken. Dat ziet vervolgens iemand en toen..... Dat noem ik gewoon slordig! (dus helemaal niks te maken met pech)
 2. interessant topic SmellowMellow, misschien ga ik dat ook nog eens doen DWC. Heeft mij altijd interessant geleken. Eigenlijk heb ik dat al een keer gedaan, sort of... Kijk maar eens naar de eerste foto van mijn bouwverslag (oude situatie 12 jaar geleden), daar had ik die grote kratten vol met kleikorrels boven een vijver hangen, wortels er doorheen in het water hangend. Succes!
 3. Ik ga vrij veel naar de sportschool, denk dat mijn gewicht toch een probleem wordt dan
 4. Die kratten op de foto's zijn toch vouwkratjes? kan je daar een beetje relaxed overheen lopen? Ziet er verders mooi uit, wel een beetje veel blad vind ik, maar topjes onderin vormen ook mooi, dus zal wel goed gaan
 5. Handig om te weten! ik neem aan dat deze dan extern op de uitgang van de middelste aansluiting gaat om er vervolgens een slang/buis op aan te sluiten?
 6. Kan je hier iets meer over uitleggen? Waarom is dat niet fijn voor Amnees? Voor mijn nieuwe hokje wil ik namelijk 4x 1000watt (Dimlux 1000w/400v Double Ended) gaan aanschaffen simpelweg omdat ik er de hoogte voor heb, maar kan nu nog beslissen om voor 6x600 te gaan.
 7. Hey Abruzzi, Ik moet zeggen dat ik het er bij jou mooier bij vind staan dan bij mij het geval was, hele mooie topopbouw, ziet er allemaal erg goed uit! Dan te bedenken dat je pas op dag 32 zit! ik denk dat je mijn score wel eens zou kunnen evenaren, zo niet vet verbreken! Het is je gegund
 8. Zou ik ook wel bij willen zijn... Ben dol op Sate!
 9. wat zijn je verbeterpunten? handig om een lijstje te maken en hier te plaatsen ziet er allemaal mooi uit hoor! ziet er voller uit dan bij mij op dag 32 het geval was, op naar de 1,??gr/watt
 10. als ik de bodem in het vijvermandje laat zitten (ook voorzien van kleine gaatjes en een twee of drie mm verhoging eronder) en daar dan de pomp in zet ben ik er toch ook? dan sta ik hooguit 3 a 4mm hoger boven het zeil. Of zie jij hier een probleem mee? Zo niet, dan denk ik dat ik voor deze oplossing ga.
 11. Als je ook mijn verslagen gaat lezen dan mag je wel een weekje vrij nemen
 12. Ik had al zo'n vermoeden... Ik ga in mijn nieuwe hokje wel vijverfolie gebruiken. Ik zat aan Zero's te denken, maar dan zal ik dus de ondergrond t.h.v. de pomp moeten aanpassen, of een andere pomp nemen? tips?
 13. vandaag zelf stekken genomen. Stekken nog aan de plant qua blad gehalveerd en daarna pas genomen. Na het nemen gelijk in afgezuurd water gezet (5,5). zodra ik mijn 90 stekken had genomen heb ik ze allemaal in Jiffy's (cocos) gezet. Gaaf, je gooit een Jiffy inhet water en een minuut of 5 later heb je een mooie grote cocos-substraat plug. Jiffy's lichtjes uitgeknepen en in tray gedaan. Vervolghens met chopstick een gaatje geprikt. Daarna stek uit glas water in Clonex stekkengel (inderdaad veel betere ervaring mee dan met Rizophon stekkenpoeder). De stek in de Jiffy en na het vullen van de tray's heb ik de kap van de propagator nat ge-nevelt. 60 staan in een propagator onder 2x24watt K9500 T5's in mijn Growlab naast de moederplanten. Rond de 24 graden in de tent (24/7 licht). De andere 30 staan in een propagator met bodemverwarming, maar niet onder speciaal licht (geen ruimte meer in Growelab), slechts in een mix van gewoon halogeen en TL-licht. Ik ben benieuwd hoe het zal gaan! Ik hou je op de hoogte! De bedoeling is 2 dagen in propagator op zo'n hoog mogelijke LV. Daarna twee dagen de 'schuifjes' van de kap open en een half uurtje luchten per dag. Daarna de kap er helemaal af en elke dag even een sproeibeurt met bladvoeding geven. Hoop dat dit mijn dramatische vorige stekkenronde zal goed maken. Heb 90 stekken genomen en heb ongeveer 60 stekken nodig, ben benieuwd!
×
×
 • Create New...