Jump to content

big-buddy

Members
  • Content Count

    179
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

32 Positief

About big-buddy

  • Rank
    Kind aan huis lid
  • Birthday April 5

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Interests
    Programmeren, groeien, roken.
  1. Verhuizen gaat dus erg worden. Misschien dat je een beetje kan schuiven met je tijden... uurtje eerder uit of aan zodat je genoeg tijd heb om s'avonds op wat nacht uren te zitten. Hoe dan ook is het verplaatsen van een plant erg vervelend... en mocht je ook niet op willen vallen helemaal. S'nachts gewoon snel een busje in gooien en dan taxi spelen... uurtje busje door laten luchten en de geur is ook weg
  2. Ik ben nooit erg actief geweest, 1x een topicje gemaakt.. maar kreeg het druk dat ik die niet meer kon bijhouden. Ook moest ik na die eerste keer groeien even stoppen. Ik denk eraan om over een paar maanden weer te beginnen, dus ik hoop dat het een beetje gaat groeien. Misschien is de wiet scene inderdaad dusdanig veranderd, maar ik weet dat het legaliseren in de VS de internationale community heeft aangesterkt. Wellicht dat mogelijke versoepelingen(kijkend naar de politiek) de scene weer een nieuw leven in zullen blazen.
  3. Jee wat heb je dat netjes gedaan! ook mooi dat je dat stukje eraan plakt, ik moet helaas zorgen dat mijn kas dicht kan.
  4. Ja dat zijn ze zeker, ik kon het gewoon niet meer bijhouden dat toppen XD. Volgende keer maar weer voor de speciekuipen.. of later planten, maar dit is inderdaad wel grappig om te zien.... net iets te groot naar mijn mening.
  5. Inderdaad, heb ik vanaf nu altijd wel wat.... ik ben nu nog bezig met curen... vorige keer bleef ik de grasgeur houden... dus ik hoop dat het nu goed gaat en dat ik de lekkere citroen geur van de Purple kush terug krijg... De andere zijn nu bijna droog, ik ging eergister wat potten halen, nu heb ik 2x 1liter(nu in gebruik) en 2x 2liter maar ik moet wel wat meer gaan halen, als een plant ongeveer 2 liter nodig heeft.....
  6. Update9, De non-auto`s zijn steeds hoger gegroeid! ik heb het een beetje latengaan aangezien ik weinig tijd heb gehad om te tuinieren. straks maar kijken waar ik (zo laag mogelijk) kan toppen, de scrog is niet goed bijgehouden.... toch vond ik het grappig om het de eerste paar weken wel te doen, volgend jaar ga ik dus meer tijd besteden aan het opletten en toppen, dat ik zoiets voorkom.. Hier kan je de Purple`s bekijken, dit was de laatste foto van de twee. Ik heb ondertussen die kleine gele omgehakt, al bezig met het curen.. en de andere is vorige week pas geknipt nu aan het drogen. Dit zijn de 3 nieuwe Auto`s, ze doen het lekker. Alleen die op volle grond heeft last van slakken... maar blijft gewoon groeien. Sorry dat ik het een beetje kwijtraakte, ik hoop dat ik het goed heb gemaakt door wel de foto`s up te loaden. Ook was ik een beetje aan het tollen toen ik dit schreef, dus week creatief en ontcijfer de teksten!
  7. Hier ben ik weer, NA EEN MAAND De laatste tijd ben ik er nooit aan toe gekomen om te een paar foto`s up te loaden.. Ik heb er wel een aantal gemaakt, dus die post ik nu om het toch even op volgorde te houden. Dit is update 7: Op deze foto`s kan je zien dat de Auto`s leker aan het groeien waren, lekkere toppen! Ik begon toen met de tweede ronde Auto`s, en heb toen een smartpot(immitatie) gekocht! In de plastic pot zit een AutoBlackberry Kush, in de smartpot zit een Blue AutoMazar. En de derde heb ik in volle grond Ik ben vergeten of het een AutoExtreme is of een AutoUltimate... beide auto`s zijn in volle grond gedaan... een van de twee is die kleine uit de vorige update. Dit is dan update8, hier kan je zien dat de PurpleKush dames bijna klaar zijn, het blijft maar dikker worden en ze hebben nog wat voeding in de bladeren. De andere Auto`s komen ook lekker naar buiten, maar de volle grond blijft maar in gevecht met de slakken!
  8. Zozo, die netjes raken al aardig vol. Ik vraag me af hoe groot mijne nog worden... ze raken ook aardig vol
  9. Daar ben ik weer! Sorry het is al bijna een maand geweest! Ik heb het erg druk maar ik heb vorige week wat foto`s kunnen maken. Mijn Auto`s staan in bloei modus.. eentje lijkt wat meer sativa, langer en dunnere bladeren, ook loopt deze wat achter. Ook heb ik last van rare "verbrande" bladeren... maakt niet te veel uit, maar zal ik ze knippen aangezien ze in de buds terechtkomen. Ik heb ook een andere auto, maar die staat stil in tijd.. is ookal bezig met het groeien van haartjes?! De normale planten gaan ook goed, maar ben bang dat het tentje te klein wordt! Sorry dat ik niet veel kan vertellen, ik heb het erg druk en heb geen tijd.. ik wou gewoon een kleine update uitbrengen. Volgende week heb ik veel toetsen, de week daarop heb ik alle tijd! Oh en dan krijgen jullie wat foto`s van de nieuwe autotjes die nu ontkiemen!
  10. Gaat lekker! mijn planten zijn nu aan het herstellen van de slakken plaag... maar ik denk dat ze het wel halen.(zijn wel veel bladeren gesneuveld) Dat van die kleine toppen ipv groot is handig, ik heb ook wat meer getopt. Nu komt de vraag van vandaag: Tot wanneer kan je toppen? wanneer gaan mijn babes naar bloei? Morgen ga ik ook weer wat foto`s posten, mijn auto`s zijn al bezig met de haartjes!!
  11. Ziet er goed uit joh! Moet deze week zelf ook weer wat foto`s maken... Heerlijk weer ook, ik begrijp wel dat ze er zo blij bij staan!
  12. Ja man ik had het gelezen en zag het ook staan in de bouwmarkt, ben toch voor de korrels gegaan.. ze werken maar ik had het eigenlijk aan het begin moeten doen.(weer wat geleerd) En dat net echt prachtig, ik weet niet of het voor mij nog wat is om een net op te hangen... maar ik zie wel of ik er nog wat vandaan kan halen.
  13. Ziet er goed uit man, ik heb nu echt spijt dat ik niet in specie kuipen ben gaan groeien, of tenminste de onderkant eruit te halen en als verhooging te gebruiken. Mijn planten werden... hoop ik nu niet meer door de korrels.. helemaal kapot gegeten!
  14. Hallo! Sorry, heb het de laatste tijd erg druk gehad. Dus maar ff updaten. Deze week heb ik foto`s kunnen maken! Ze staan er prachtig bij... in de foto`s De twee auto`s in de potten hebben nergens last van gehad, maar de twee in de grond hebben last gehad van slakken.... veel slakken Ik heb meerdere dingen geprobeerd, bier en tijm...... maar ze bleven maar komen. De sativa is nog oke maar de indica was half op gegeten... van boven af, alles ging hangen en alles was kapot(zelfs de nieuwe nodes) Toen heb ik hem maar laag getopt aangezien er verder toch niks meer uit zo komen, zo hoop ik dat de lagere nodes zich beter gaan uitbreiden en dat ik zo door kan groeien. Gisternacht ging ik even kijken bij mijn plantjes, en er zaten 20-30 slakken op mijn indica, dat was de reden waarom ik heb vandaag moest toppen.... helemaal leeg gegeten. Vandaag heb ik slakken korrels op gehaald, en die heb ik nu rondom de planten en het moestuintje ernaast gegooid. Erg jammer maarja hopen dat het goed komt. Foto`s van de gesloopte plant heb ik niet, en het is er nu ook geen weer voor.
×
×
  • Create New...