Jump to content

Schoffel

Members
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Schoffel

 • Rank
  zomaar een lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels
 1. Het bleek water tekort te zijn, het heeft gister goed geregent en dus hij staat weer helemaal mooi rechtop.
 2. Ook in de zon of even wachten tot vanavond? Meen dat t een fabeltje was dat van alles zou verbranden. Kan anders ook de pot erover zetten en t even laten intrekken.
 3. Ik heb ze btw vrij weinig water gegeven, eens in de zoveel dagen. Vandaag en gister een handje bloedmeelkorrels om evt tekorten te fixen.
 4. Hoi, na het verplaatsen van mn plant in de volle grond uit een grote pot was dicht tegen rootlocked aan. Nu hangen de bladeren slap en komen alleen omhoog als ik hem uit de zon haal door wen bouwsel van potten te maken (grote pot er overheen. 's Nachts staat ie bijna weer rechtop. Verder heb ik nog een jong plantje die ook verplaatst is naar de volle grond die doet ook vrij weinig meer. Ik heb een idee dat deze wietjes tempraturen boven de 30 graden niet aan kunnen...
 5. zaadjes waren 35 euro vond ik al redelijk duur. Meestal doet potgrond het ook prima zelfs bij huismerk plantjes maar deze konden dat misschien niet hebben oid
 6. Duidelijke taal maar dacht dat is beter dan de standaard supermarkt potgrond Heb ze inmiddels in kokospotgrond maar het maakte niet meer uit er van de 6 heeft 1 het maar overleeft. Hopen dat de enigste gaat knallen
 7. Ze staan in nieuwe potgrond van welkoop, verder heb ik normale hoeveelheid water gegeven. Ze staan er 3 dagen in afwisselend van in de tuin in de zon en in mn kozijn wanneer het regende.
 8. Hoi, ik heb vorige week Greenhouse zaadjes aangeschaft en ontkiemt etc, alleen ze komen niet naar boven? Van de 6 zijn er inmiddels 2 dood door onbekende oorzaak. 1 brak vandaag het kopje af nadat ik hem een beetje bij wou buigen (hij zat al 3 dagen in dezelfde positie). 1tje doet het gelukkig goed maar ik heb werkelijk geen idee wat het probleem is.er moeten dus nog 3 naar boven komen. Tijdens het ontkiemen was ik nog onder de indruk van hoe dik de wortel was maar daarna is er niks van gekomen. Ik hoop dat iemand een idee heeft of een reden.
 9. Beste cornelis, Sinds kort wel maar een simpel lampje boven gehangen (wil ze buiten hebben maar het weer werkt niet mee) maar inderdaad het extra licht heeft héél veel goed gemaakt. Bedankt!
 10. Hallo, Ik heb 5 zaadjes (alle 5 erg snel ontkiemt allemaal prima gebeurd) maar ik heb nou een probleem, 1 van de planten groeit schuin en dan weer naar boven? En vandaag is er dus 1 zn blaadjes kwijt geraakt en het lijkt alsof de stam aangetast is (grasspriet dun geworden). Dit is 2e keer dat ik kweek (eerste keer 1tje van de 4 ontkiemt maar nooit gaan groeien) en dus amper ervaring. Evt nog tips voor potgrond/aarde en middeltjes om plant te versterken? (geen growshop in de buurt)
×
×
 • Create New...