Jump to content

smokedsjaak

Members
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About smokedsjaak

 • Rank
  zomaar een lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels
 1. Heb zelf ook zitten twijfelen, uiteindelijk gekozen om 600watt te gebruiken die zo'n 90.000 lumens geeft ipv twee 400 watters die samen zo'n 110.000 lumens geven. Weet niet meer helemaal zeker of deze getallen exact zijn maar zoiets was het verschil. Het verschil in warmte valt mee. Een 500 kuub afzuiging had ik ook maar ging pas lekker toen ik daar actief bij in blies. succes
 2. https://www.youtube.com/watch?v=cblnbU520wE
 3. Dag beste WF-ers, Binnenkort ben ik van plan om na lange tijd weer eens wat paddestoelen te eten.Ik denk dat het zeker tien jaar geleden is sinds de laatste keer omdat ik toendertijd op het eind van iedere trip outging. De ervaringen van het outgaan werden toen ook iedere keer een beetje heftiger. Nu was de wereld op dat moment nog wel totaal anders. Veel feesten veel verschillende dope enz. Volgens mijn eigen boerenverstand ligt het aan de suikerspiegel van mijn bloed. kan iemand hier iets zinnigs over zeggen? Ik kijk erg uit naar de ervaring binnenkort, ik voel dat ik er echt aan toe ben. Het enige wat mij dus verontrust is die kans dat ik dan dus weer van mijn stokje ga. Heeft iemand hier ervaring mee? En is er iets wat ik kan doen om het te voorkomen?
 4. nou knakenpoetser, ik ben bang dat je gelijk hebt. die goedkopere vijverfolie plakt niet goed met EPDM kit. ook niet met andere plaksel die ik heb geprobeerd. Denk dat ik toch maar een stukje EPDM moet gaan halen.
 5. siliconenkit is heel goed om dingen waterdicht af te sluiten. maar ik wil de folie ook op de bodem vastplakken zodat alles superstrak wordt. Op dit moment ligt de epdm kit met een klein stukje goedkope vijverfolie in de test om te kijken of dit goed plakt.
 6. oei, nee ik heb geen epdm, maar die goedkopere. ik wilde zoiezo een testje maken van te voren. ik zal als het goed gaat laten weten wat ik gebruikt heb. dank voor de input.
 7. dank jullie wel voor de adviezen. Ik heb wat gevonden.
 8. zoiets als deze? De bovenste in het lijstje is volgens mij wel wat.
 9. dag beste WF-ers, Ik wil graag een stukje vijverfolie gebruiken om een lekbak te maken en wil die langs de hoeken met kit afwerken. Ook wil ik de folie graag vastplakken om zo een superstrakke lekbak te maken. Nu is mijn vraag, welke kit kan ik hier het beste voor gebruiken?
 10. heb in het verleden veel gestookt met petroleum en propaangas, maar het probleem met het verbranden van vloeistoffen is dat de rookgassen heel veel vocht opleveren. ik zou het zeker niet in mijn hokje neerzetten. wat wel kan is er omheen een soort stalen wand bouwen met een schoorsteen. de stalen wand verwarmd dan je hok maar de vochtige lucht verdwijnt door de uitlaat.
 11. hallo ik ben smokedsjaak, heb altijd buiten gekweekt maar dat kan sinds afgelopen jaar niet meer. dus jaartje overgeslagen, maar het kriebelt nu zo erg dat ik een hokje ga timmeren en binnen wat ga laten groeien. Dat betekend voor nu vooral veel lezen en tekeningen maken. zal de definitieve tekeningen met de bijhorende plannen zeker in een verslag posten.
×
×
 • Create New...