Jump to content

Smartpot

New Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Smartpot

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Oke bedankt voor de informatie. De adviezen van de fabrikant ben ik nergens tegengekomen ?! Maar ik zal gaan voor 8 tabs. Enige wat ik me toch nog afvraag is dat ik op sommige topics lees dat je scrognet 50 tot 70% vol moet zitten voordat je naar 12/12 gaat en hier men toch sneller naar 12/12 wilt gaan. Komt dit door de kleine oppervlakte die gedaan moet worden??
  2. Ik ben van plan chocolope neer te zetten van wietzaadjes.nl Er staat in de beschrijving dat het voornamelijk een sativa is en dat je moet opletten om het omtijd in de bloei te doen. Als ik nou 3 plantjes neerzet en ze meteen op 12/12 zet kom het netje dan vol? En hebben de planten niet eerst een groeitijd nodig om de wortels door de bak te laten groeien?
  3. 1 tablet volstaat voor 5 liter aarde voor een volle ciclus Bij een grote aardebak mag de halve hoeveelheid genomen worden(20 tabs op 1m2) Als we uitgaan van de halve hoeveelheid komen we uit op 1 tablet voor 10 liter en zouden er dus 11 tabletten inkunnen. Maar uitgaande van de 20 tabs op 1 m2 3.141 * 0.265*0.265=0.22m2 iIn dit geval zouden 5 tabs dus volstaan. Word er hier dan niet vergeten rekening te houden met de diepte vd pot?? 3.0 Wat is het gevaar van teveel buffertabletten?
  4. Zijn er richtlijnen om de klok om te zetten bij een scrog of is het meer een beetje gokken?
  5. Hallo, Ik vroeg me af hoeveel buffertabletten ik moet gebruiken in een 114 liter smartpot. Op sanniesshop staat dat je bij een grote aardebak 20 tabletten op een m2 moet geven maar nu is de vraag valt dit al onder een grote aardebak? De diameter van de pot is 53cm en de hoogte is 39.5cm. Deze wil ik neerzetten in een dr60 met een 250w gavita ir lamp. Graag zou ik ook was advies willen over het aantal te nemen planten in deze setup voor een scrog kweekje. Alvast bedankt.
×
×
  • Create New...