Jump to content

Rico84

Members
 • Content Count

  46
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Rico84

 • Rank
  Begin z'n weg te vinden

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Nu al te lang geleden dat iemand iets post of reageert hier
 2. thanks voor je reactie, ik ben hier om wat te leren dus dat is goed ik snap denk ik wat je bedoelt.. jij zegt dus beter de helft aan op 100% dan alles op 50%? qua watt is dat het zelfde. het is puur mijn gevoel wat zegt dat een goede verdeling beter is en dat het voor nu icm de wat lage RH goed is zo graag zou ik een uitgebreide motivatie lezen en van meerdere hun mening horen lezen en ik mezelf misschien weer kan verbeteren grtzz.
 3. hallo hier ben ik weer, update!! dag 11 bloei en en ze gaan lekker, ik had wat last van varenrouwmug maar die heb ik aangepakt met nematoden aaltjes en ze zijn nu bijna allemaal weg ik heb die lampjes op 50% branden nu want de RH komt af en toe onder de 45% en die heb ik niet graag nog lager vandaar dat ik even wacht me het verhogen van het percentage licht tot de ruimte genoeg gevuld is en de RH door de verdamping omhoog gaat Co2 staat ingesteld op 450ppm maar op de een of andere manier lig het ppm altijd wel boven de 500, misschien is het de mapito ik weet het niet maar ik vind het prima. wel heb ik de meter getest in de buitenlucht en keek ik niet terwijl in de ruimte was
 4. Haha, ja dat zal wel. Ik zal gauw weer een update doen
 5. Denk dat ik dat pas zo na 2 weken voor mekaar krijg maar we gaan er voor
 6. update okey ik zal ze op 12/12 zetten, dan hebben ze 2x 18u gehad @prettig: waarom er een uit trekken ipv dimmen, dat is juist het geen ik mooi en makkelijk vind van de dimlux ik bouw het allemaal lekker rustig op zodat de plantjes lekker wennen en geen klap krijgen. die 18 uren ben ik gestart met de helft aan op maar 35% en ben van plan om morgen pas alle lampjes aan te doen en dan een dag later pas opvoeren na 40%. en dan als ik in week 4 12/12 oneveer pas de 100% er op. en ook met deze apparaten is het nog steeds meten kijken en aanvoelen om alles top te kunnen laten draaien. en die 100% licht + lumenboost lukt net aan als ik een goed bladerdek heb en een goede verdamping zodat de panten zichzelf goed kunnen koelen.(plant camera) dan is het overigens ook makkelijker om de ruimte op temperatuur te houden. op dit moment hou ik een constante Co2 waarde aan van 400 ppm tot dat de eerste knopjes beginnen te komen. daarna is het plan het rustig op te voeren. morgen dag 1 12/12 ga ik een beetje water van boven geven met een ec van 1.3 en een ph van 5.4 @urbangrower haha die 10k is sick. moet een beetje realistisch blijven. met 7 heb ik mezelf weer overtroffen
 7. Ik heb ongeveet 1,80 vanaf de grond. 30 cm potten en dan gok ik toch op max 1 meter hoogte voor de plant en dan blijft er een kleine 50 cm over tussen de toppen en de lamp. Dat is een beetje mijn ruwe schatting. Ik dacht zelf aan de diamond reflector kappen als deze er af gaan. Volgende ronde misschien. De output van de dimluxen heb ik verlengd doormiddel van anp stekkertjes en alles chter het bord. Grtz Bedankt voor de complimenten over de setup mensen. Hier heb ik ook lang naar toe gewerkt.
 8. heb het public gezet, zijn ze nu wel zichtbaar of moet ik ze opnieuw hier laden/ grtzz..
 9. Ik kan mijn pics zelf wel zien op mijn pc en op mijn mobiel dus snap niet waarom ze niet zichtbaar zijn. Ja ik zit aan de max qua ruimte. 800w m2 llijkt mij netjes. Icm dimlux zoizo niet te veel. 12x600 op 9 m2 Grtzz.
 10. Rico84

  new

 11. Ze staan nu net 1 dag op 18/6 opti staat uit. 2 lam2phes aan op 35% 28 graden maar bij een maximale RH +90.9 moet dat heen probleem zijn. Voelt als een tropen klimaatje. Lijkt alsof ze het heerlijk vinden Morgen 2e dag 18/6. Even de co2 fles laten vullen en ik stel 400ppm in.. plan is om 4 lampen aan te doen en de opticl wel aan op 25 graden. Stekken zien er super uit zijn vrij lang en zijn goed aangeslagen. Heb er best veel staan op de m2 dus ben vam plan om overmorgen over te gaan op 12/12. Morgen ga ik een paar fototjes schieten Tnx prettig Yes morgen komen de pics.
×
×
 • Create New...