Jump to content

mrblonde01

Members
 • Content Count

  88
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutraal

About mrblonde01

 • Rank
  Hang hier wat rond lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels
 1. Het was inderdaad een voedingstekort. Ik had duidelijke instructies voor de voeding gegeven (de planten staan niet bij mij) maar niet goed genoeg blijkbaar, hierdoor vroeg ik me af wat er eventueel nog meer aan de hand kan zijn. Bedankt voor de reacties!
 2. Hee Sannie, Ze hebben niet te nat gestaan, maar ik heb voor alle zekerheid met de regen van de laatste tijd wat gaten in de bakken geboord. Er liep geen water uit. De bakken zijn gevuld met gewone potgrond, als ik me niet vergis. Zou gewone canna bloeivoeding goed zijn vanaf nu? Ik heb ze nu nog even iets meer geconcentreerde A + B voeding gegeven, mocht het zo zijn dat ze wel wat extra kunnen gebruiken.
 3. Thanks! In mijn ervaring is het altijd lastig zelf determineren wat er nu mis is, vandaar dat ik het hier vroeg.
 4. De plantjes zijn net begonnen met topvorming, alleen de bladeren worden langzaam geel. Er zijn al gaten in de potten geboord om er zeker van te zijn dat ze niet te nat stonden, maar dat was blijkbaar niet het probleem. Misschien teveel / te weinig voeding? Herkent iemand deze problemen en is er wat aan te doen?
 5. Het lijkt erop dat de bovenste delen van de plant het nog wel gaan redden! Wel erg veel dood en geel blad. Ik heb nog een vraag waar jullie misschien mee kunnen helpen: Hoe zit het met voeding geven als de wortels zo nat staan? Ik kan moeilijk nog meer water (met voeding) er overheen gooien nu... Maar het ziet er wel naar uit dat hij erg veel zin in voeding heeft nu. Een geconcentreerde dosis voeding lijkt me ook weer onverstandig, hoe zouden jullie hier mee omgaan?
 6. Inderdaad zo in de kleigrond. Vorig jaar ging het prima, maar nu is het toch duidelijk dat verstikking snel kan gebeuren met dit weer, zonde! Wat is een goede vroegbloei soort voor ons klimaat?
 7. En een soortje uitzoeken wat eerder klaar is buiten...... Welke soort, los van autoflower, zou een week geleden (voor deze regenperiode) al klaar zijn dan?
 8. Tegen dit weer valt niet veel meer te doen ben ik bang! Voortaan maar op een strategisch beter plekje in de tuin zetten....
 9. Ik bedoelde meer: Ziet het er naar uit dat dit plantje het einde van de week uberhaupt nog gaat halen (qua in leven blijven)
 10. Dat durf ik niet te zeggen, ik hou dat soort dingen niet bij eerlijk gezegd. Ik woon in het zuidwesten van Nederland. Maar behoorlijk vaak en het water loopt hier ook niet zo makkelijk weg (veel plassen blijven staan in de tuin). Maar goed, is hier wat aan te doen? Of zou ze vanzelf nog kunnen herstellen?
 11. Er ging nu net weer een ongelofelijke plensbui overheen, ik denk dat dit einde verhaal is of is hier nog iets aan te doen?
 12. Vandaag binnen een dag ineens dit beeld... Ik zie geen geknakte basis, hij staat ook gewoon vast met een bamboestok. Zou het kunnen komen door teveel wind en regen? Is hier nog iets aan te doen?
 13. Ik ga alles dan maar ombouwen naar 200mm. Met Variacs heb ik weinig ervaring, is dit een goede? http://www.marktplaa...-0-260v-1a.html De Aansluitspanning van de softbox is als het goed is: 1 fase – 230 volt
×
×
 • Create New...