Jump to content

joost27

Members
 • Content Count

  87
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutraal

About joost27

 • Rank
  Hang hier wat rond lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels
 1. veel tijd in je hokje gestoken. goed bezig... jammer dat je net niet even wat meer geld aan de lampjes hebt uitgegeven. (gavita)
 2. toenvallig heb ik ongeveer het zelfde hok ik heb een tijdje op aarde gekweekt gewoon potten beviel me niet toen over gegaan op kokos korrels mix (tafels) dit bevalt erg goed ik heb 12 x gavita 1000 pro opti en een co2 generator met auto start dus geen waak vlam gaat prima flessen zal ik niet gaan gebruiken zeker niet als je een opti hebt. gangpad zou ik laten alleen niet helemaal tot acher en iets minder breed. mocht je toch op flessen gaan gebruik dan kooldioxide die flessen zijn in 2 liter te koop/huur biertap flessen kan ook als je van je geld af wil.
 3. is dat nou mos op de stek blok? zo ja hebben ze te nat gestaan als je wortels bruin waren in plaats van wit zal ik er nieuwe in knalle.
 4. spinpro en de tuble trimmer handmatig zijn het zelfde (ik heb beide) als je een met een motortje neemt kan jet het best de tumble trimmer kopen spinpro maakt veel herry als je er ook nog een timer voor koopt kan je er twee tergelijk bedienen (de spinpro heeft standaard en timer ik ben nog van de tijd canne cuter maar de tumble werkt echt vele male beter.
 5. de vlekjes zijn en lichte teken van meeldown. gr per watt word idd helemaal niet over gesproken.
 6. planten zijn echt wel klaar 80 procent is bruin. in het begin inderdaad iets te veel water gegeven ph probleem daardoor gehad. de zaailingen zijn wel echt beter dan d stekken. zo als je ziet in min beschrijving was ik al een aantal weken bezig met de led test ze hebben vanaf zaad tot nu 12.5 weken gestaan.
 7. Vrijdag word er geknipt. de toppen zijn behoorlijk hard en ik had er minder van verwacht. zeker de laatste 2 weken zijn de toppen behoorlijk dikker geworden. volgende week kan k vertellen wat er af is gekomen.
 8. gr/watt op led gaat hem niet worden. mijn beleving op led is dat je over moet gaan als je niet je temperatuur in orde krijgt. voor het stroom verbruik hoef je het echt niet voor te doen.
 9. Beste kleine Henk. Graag niet voor elk klein vraagje een heel nieuw topic aanmaken a u b .
 10. Canna heeft een heel mooi schema waar alles op staat.
 11. De lampen verbruiken 600watt per stuk opties 1200 watt. foto,s van 2 weken groei. de stekken gaan minder goed dan de zaailingen.
 12. Hierbij wil ik mijn test verslag met jullie delen over het kweken op led. Ik ben al een aantal weken verder met de test. setup: substraat aarde licht mix voeding canna secrit jardin tent 240 x 120 x 200 11 liter pot 4 kant 2x 600 watt led lamp mars 2 (2x 1200watt 5 watt led chip) royal cheese fem zaad (rechter kant) dessert Queen stek (linker kant) ik geef alles met de hand water.
 13. als hij het supermix plan van bio nova gebruikt zit er een losse ca15 bij die je standaard al mee geeft. vandaar mijn vraag welk schema gebruik je
 14. welk schema heb je van bio nova ? a/b plan? supermix plan? en welke toevoegingen gebruik je? bio nova is een voedingslijn waar al je alle componenten los moet gebruiken. wat is je ec? en je ph? hoeveel ml geef je ?
×
×
 • Create New...