Jump to content

Jantje053

Members
 • Content Count

  187
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Jantje053

 1. Punt is zodra jij hem snitch, is het bij jou al foutgegaan. Weet niet of je een huurwoning hebt, maar 1 boom is al genoeg om eruit gezet te worden en de eerste aantal jaren geen woning meer te kunnen huren bij de woningbouw. But risks are worth to be taken!
 2. Zo jij durft haha, flinke bomen!
 3. En wat was je resultaat HuffnPuff als ik vragen mag?
 4. Iemand ook al daadwerkelijk afgebloeid onder deze TCI strips?
 5. Hey Sannie, Als ik op de knop unread content druk, zie ik alle berichten die ik nog niet gelezen heb. Normaal kon ik dan zo bij de laatst geplaatste reactie komen van het desbetreffende topic waar ik op klikte. Is er nu nog een shortcut voor? Want als ik er nu op druk opent gewoon het eerst bericht van het topic en moet ik daarna doorscrollen naar het laaste bericht.
 6. Ik begrijp dat iedereen andere lampen etc zou gebruiken, maar die kerel die het hok heeft vertrouwt dat allemaal niet. Zou persoonlijk ook voor 400w hps gaan en aangezien ik me me maar aan te passen heb, is het niet anders.
 7. Beste Leden, Nu ben ik bezig met een nieuw hokje, de afmetingen zijn 80cm diep, 110cm breed en 170cm hoog. Er komen 2x150watt T-Neons in te hangen over de breedte, dus zodat ze de 110cm breed pakken. Nu wil ik hier 5 planten in zetten om te scroggen, dit omdat de T-Neon niet echt dieptestraling heeft. - Gaat me dat lukken met die 2 T Neons om die volledige footprint van 80x110cm te belichten, kan nergens de footprint vinden van de T Neon. - Wat is een goede soort om te scroggen voor in dit hok? - En zijn 18 liters daar groot genoeg voor, ik wil ook niet al te lang voorgroeien, max een week of 3. En als laatste, is er een wat betere vervanger voor de Plagron 1m2 set, waarbij ik ook geen PH en EC hoef te meten? Bij de Plagron set is dit kant en klaar, die zuurt automatisch af.
 8. Zou mij ook wel passen, wat waren de totale kosten van deze lamp? En hoeveel meer licht heb je hiervan ten opzichte van 150watt T neon?
 9. Hoeveel watt is dat totaal die 6 strips? En hoe breed is de gehele buitenmaat van het armatuur?
 10. Je hebt helemaal gelijk Capo, ben even in de war met wat anders!
 11. Je kweekt op aarde zie ik, dan heb je niet de Alga lijn nodig, maar de Terra lijn van Plagron.
 12. Ziet er weer prima gephotoshopped uit Capitano!
 13. Dat de cv deze dagen misschien harder heeft moeten werken om het op die temperatuur te houden, waardoor hij soms wat langer nagloeit? Is het enige wat ik kan bedenken, als ik de thermostaat hier op 21c graden zet heb ik niet veel daarna ook wel eens uitschieters tot 22of 22,5c.
 14. Ziet er heerlijk uit, zelfs zó lekker dat ik zelf een reep chocola gepakt heb.
×
×
 • Create New...