Jump to content

Sour Diesel

Members
  • Content Count

    60
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Sour Diesel

  • Rank
    Hang hier wat rond lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. Dat is mooi! In mn vorige kweek is het redelijk goed gegaan, MJa ik ben ook maar een beginner.. Misschien tips voor een andere basisvoeding die (wel) goed matcht?
  2. Kan ik aptus voeding gebruiken op cocos? Start/top/p/k/camg booster en regulator. en basis voeding van magic terra, red master bloom.
  3. zitten inderdaad gaten onderin, en de potten zijn zwart.. ik dacht dan trekt t wat minder warmte aan. Heb een tent van 120x120x200, daar gaan ze straks in zodra mn blue cheese klaar zijn, nog 2 weekjes ik had een mooi hokje gemaakt, met hier en daar wat gaten voor ventilatie maar geen afzuiger.. dus dacht mischien verstikken ze dan.. heb ze dus er maar weer uitgehaald.. temp met licht uit is rond de 21gr..
  4. ah zo haha thnx voor de tip. ze staan in lightmix van plagron
  5. High, Ik heb 6 zaailingen Vanilla kush van barneys farm 3weken staan onder Tneon 2x55W groeilamp. Afstand 10cm, constante temp 25,5gr/21gr. Ze staan gewoon in een open ruimte dus geen afzuiging what so ever.. Tot nu toe geef ik alleen afgezuurd water PH 6.0 Nu zie ik op 2 plantjes geel/bruine vlekjes komen. Het is bij beide op 1 van de eerste bladeren (3vingers). betekent dit dat het tijd is om langzaam met voeding te beginnen? <div> </div>
  6. Het zijn idd stekken van dezelfde moederplant. (ga ik wel vanuit..) ik merk verschil in vorm en compactheid, en het lijkt alsof de 1 verder is ontwikkeld als de ander.. hier wat foto's van de naar mijn mening wat mooiere toppen met meer hars compacter en dikker.. (staat recht onder de lamp) Hier wat toppen met minder hars en wel weer meer haartjes, of dat lijkt zo omdat de top minder vol is.. en tot slot een smalle top, foxtail Cannabusinesss?
  7. Zal morgen eens wat foto's plaatsen..
  8. We zitten nu in bloei week 6 en het viel me op dat er nogal verschil zit in de ontwikkelingen van mn toppen.. De 1 is dikker en meer hars, de andere weer meer witte haartjes.. lijkt erop dat sommige wat verder zijn.. is dit normaal, trekt dit bij? Het zijn blue cheese stekken van dezelfde moederplant.. De beste dikste toppen met veel hars staat wel recht onder de lamp..
  9. Thnx jongens, heb m plat neergelegd met kartonnetje erover.. 27,5 gr. Onder 55w tl gloeilamp. . 8cm hoog.
  10. In mijn tent onder de 600w word de temperatuur opgemeten onder een afdakje in de schaduw. Nu heb ik een mooi voorgroeikastje voor me zaailingen die net de blaadjes hebben gespreid Nu de vraag, meet ik hier de temperatuur op onder de TLlamp hoogte van de plantjes of liever niet direct onder de lamp?
  11. heb er net 7 zaadjes tussen vochtig keukenrol gedaan, en wil er 6 neerzetten in een tent van 120x120x200.. alleen heb nu 5 x blue cheese in de tent staan begin week5 bloei. betekent dat ik ze pas over 4 weken ongeveer in de tent kan zetten word dit een probleem?!
×
×
  • Create New...