Jump to content

NoNonSense

Full member
 • Content Count

  1,077
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by NoNonSense

 1. Update De kleintjes gaan prima, en zijn overgepot. Bij de grotere dames gaat het naar mijn idee nog steeds goed, er wordt iets minder gedronken dan een week terug. De groei is er nu ook volledig uit. Geur is nog komende. De dames achterin zijn, ondanks het knakken, reuzachtig geworden. Ik zie wel wat klauwbladeren hier en daar (met punt naar beneden), de oorzaak hiervan is voor mij nu nog onbekend. Er wordt nog geen bloeivoeding gegeven. Dag 21 12-12
 2. Ik heb gemerkt dat het meer trial and error is met die dingen. Gewoon beetje rondspelen tot de goede waardes bereikt worden.
 3. Ik denk niet dat je op deze manier in de bloeiperiode kunt geraken. Tenzij je ze handmatig in een donkere kadt zet voor 12 uur. Beter bouw je gewoon een fatsoenlijke kast.
 4. Ik zuig lucht aan uit mijn huis. De uitvoer gaat wel naar een andere ruimte. Gaat bij mij prima zo.
 5. Je laat het ongeveer 24-48 uur drogen. Persen kan op alle mogelijke manieren.
 6. update Geen idee of mensen nog meekijken, aangezien er niet echt meer gereageerd wordt. De planten drinken flink, op het moment zo'n 1,5 liter water per dag pp. De temp is maximaal 27 graden en minimaal 18 graden. Bij het water zit regulator van aptus en één keer per week bacto. Ze staan nu 11 dagen op 12-12. Ik ga pas bijvoeden met bac bloei als het nodig is. Ze staan er nu goed gevoed bij. Er wordt 2 x van onder gewaterd, 1 x van boven. De foto is genomen zonder dat de lamp aan stond. dag 12 12/12
 7. Net even bezig geweest met de stekken. Bij ongeveer de helft waren de wortels zichtbaar, de rest neem ik aan dat er wel iets gebeurt on het steenwol.
 8. Update Vandaag is er voor de laatste keer flink gesnoeid. Ze hebben van boven een liter water gekregen met bacto en yucca, de bovenkant was al flink droog door het twee keer wateren van onder. Er zijn wat steun lijnen bevestigd, omdat al een paar scheuten hun eigen gewicht nog maar net omhoog konden houden. Gelukkig heb ik die zelf niet nodig. De planten met de gele punten op het blad worden verslechteren gelukkig niet. Voor het snoeien: Na het snoeien: De steundraden lijken heel hoog te hangen, maar dit is in werkelijkheid circa 30 cm. Er zijn overigens nog twee mannen weggehaald. De lange sativa achtige was een man, en de bossige met dikke bladeren ook. De rest vertoond tot nu toe alleen maar vrouwelijke tekenen.
 9. Hey cucha, je bent echt niet superieur hoor.
 10. Nog maar wat foto's geschoten, gisteren van onder gewaterd +/- een liter per plant. Toch zie ik wel wat verbrande punten. Kan er helaas niets aan doen met de buffertabletten. Even een andere perspectief. Tering lijers
 11. Als de stekken al goed zijn geworteld/aangeslagen hoeft dat niet meer, dan moet je het blad juist laten zitten.
 12. Kun je die foto's omdraaien? Kijkt een stuk prettiger. Succes verder!
 13. @mapitolover, thanks Foto van hoe ik wat gedaan heb? @Tune, ik switch vandaag over naar 12-12 het gaat allemaal wat sneller dan ik denk. Ik denk overigens niet dat ik ruimte te kort ga komen. @sensi, geen enkele dame is getopt, heb alleen wat bladeren verwijderd en hier een daar geknepen. Varenrouwmug kwam niet uit de emmer zelf maar ergens anders uit de tent, ik heb nog steeds geen idee van waar Foto van de stand van zaken Dit zal de laatste dag 18 uur licht zijn voor de dames.
 14. Niet te druk maken, ziet er niet raar uit hoor.
 15. Ik opende net het tentje met de stekken, daar kwam een zwerm varenrouwmug uit, niet normaal. Gelukkig bespuit ik alle dames in het andere hok (die in dezelfde kamer staat) elke week met neemtonic + aptus dislike. Ook hangen er in dat hok van die plakstrips. Denk ik van de week uit voorzorg maar nematoden bestellen. Heb ik de vorige twee keer niet gedaan en heeft me toch wel een aantal grammen gekost. Het gekke is dat het tentje met de stekken helemaal geen aarde bevat. Het leek wel alsof ze uit het piepschuim, wat onder het onderzeil van de tent ligt, komen. De dames hebben elke 0,75 liter kraantjeswater + yucca ontvangen. De potten voelden alweer licht aan en de tensio stond op 210 mbar. Ze drinken flink. Woensdag gaat de klok op 12-12, heb het nou wel weer gehad met de groei fase Na deze ronde gaan we voor de grammen. Één van de geselecteerde dames uit het hokje. Nou snap ik ook dat je normaal een moeder selecteerd uit wat meer planten, maar we doen het hier niet voor de centen maar voor het plezier.
 16. Maar heb ik er in iedergeval wel twee stekken van, wat eventueel moeders kunnen worden
 17. Hey socrates, zijn de planten onder de adjust a wing ook minder ontwikkeld? Dan zou ik denken dat die ander minder oppervlakte beschijnt.
 18. Het sprietje is een beetje een buiten beentje. Maar ben zeker tevreden over de rest! Die links voor heeft enorme bladeren, het is de dame van de onbekende breeder van Casto. Ben hartstikke benieuwd wat die me gaat brengen.
 19. Zooo smellow geht gut! Volgens mij gaan er daar wel wat toppen aan elkaar groeien, mooie lange toppen worden het dan (hopelijk).
 20. welkom hakiimo. Bedankt wietefras! casto, ik denk dat ik over twee dagen overschakel naar 12-12
×
×
 • Create New...