Jump to content

hurpflurp

Members
  • Content Count

    36
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

7 Neutraal

About hurpflurp

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Hé Stijn, hier ben ik ook wel benieuwd naar! Mocht je ze dit jaar gegroeid hebben, of mochten ze nog bloeien, zou je je ervaring met de planten voor ons dan even kort kunnen beschrijven?
  2. De laatste post in dit topic was in juli 2014, TWEEDUIZEND VEERTIEN, maar je haalt hem toch maar weer even naar boven? Laat dode topics lekker dood blijven onderaan de lijst, teleurstelling of niet, die topics zijn hier niet ongebruikelijk en kunnen maar beter zsm uit zicht verdwijnen!
  3. Bij mij vandaag ook voor het eerst rot Ik heb voor de zekerheid het één en ander aan toppen rigoureus weggeknipt, hopen dat ze het nog even volhouden aangezien de weersvoorspelling er voor de komende 2 weken een stuk beter uitziet! Sterkte er mee Patron, we gunnen het je!
  4. Ik heb je goede advies maar even opgevolgd en mijn posts aangepast, @HackTheSystem. Ik hoop dat dit verdere verwarring voorkomt!
  5. hurpflurp

    Hallo

    @HTS: Let wel: deze blowjob zal onvrijwillig worden verleend en het is mogelijk dat wiet61 het even van mij overneemt wanneer ik kramp krijg in mijn kaak. Hij heeft namelijk de ervaring en doet het immers graag!
  6. Ik dacht ik schuif er simpelweg even mijn mening tussendoor, dat de toon van het topic meteen omslaat en de focus bij mij komt te liggen had ik niet voorzien, daarvoor dan maar mijn excuses. Als ik mijzelf ook meteen even kan verantwoorden, dan zal ik jullie reacties voor mijn eigen gemak maar opvatten als zijnde informatief en behulpzaam. Wat onze zeer gewaardeerde, grote forumvriend @Ozzoes zegt: wat ik schrijf moet je niet te letterlijk nemen. Sterker nog, neem het met een dikke korrel Pokon. Maar niet écht doen natuurlijk. Het is beeldspraak en absoluut geen bedreiging, ik ben geen grote gemene afrikaan met een hakmes en een kinderleger. Dat men daar overheen kan lezen zal ik maar geen zware uitspraken over doen, het is immers het wietforum en we zijn niet altijd allemaal even scherp (am I right?). :j Begrijp mij alsjeblieft niet verkeerd. Ondanks dat ik wat pittig (lees: slordig) schrijf zijn mijn intenties niet onvriendelijk en heb ik niets anders dan goede bedoelingen. Verwacht geen disrespect van mijn kant, en al lijkt het zo dan is het niet zo bedoeld. Vooral jullie grote jongens niet, schei toch uit! Ik heb veel respect voor eenieder van jullie en ieder zijn omvangrijke bijdrage aan zowel dit forum als het kweken in Nederland opzich. Daarvoor: *Applaus* Kan ik als 'nieuwkomer' (nieuwe account trouwens, ik kom hier nota bene al zo'n 5+ jaar) rekenen op enige vorm van vergevingsgezindheid onder ons ruimdenkenden of zit ik hier dan verkeerd? Wiens hielen moeten er nog gelikt worden? Ik hoef hier niet persee geliefd te zijn, ik hoop alleen op wat tolerantie. Nog even voor de zekerheid: beledig ik hier ook iemand als ik zeg dat ik mijn Cup-A-Soup om 5 uur drink in plaats van 4? :rofl Well then, joke's on you, ik drink namelijk geen Cup-A-Soup.
  7. hurpflurp

    Hallo

    is dit het gorilla forum?
  8. ~ gooit er even zijn mening tussendoor Slakkenkorrels trekken alle slakken uit de omgeving aan, vandaar dat je zo'n kerkhof rondom je planten aantreft. Ik ben van mening dat slakkenkorrels in een eigen (stads)tuin nog nét te tolereren valt, maar als je slakkenkorrels ergens in het bos strooit ben je toch knap verkeerd bezig. Als ik een afrikaan met een hakmes zou zijn dan zouden voor straf de handen eraf gaan. Een beetje respect en liefde voor zowel je planten als de omgeving lijken mij toch fundamentele principes van onze hobby!! Daarom, het enige wat én milieubewust én gegarandeerd werkt is kopertape aan de voet van je plant. Geen hele meters tape of leiding, geen batterijen (heb ik iemand eens horen zeggen) of wat dan ook voor onzin. Gewoon een simpel rolletje van het tuincentrum, kost wellicht een 10,-. Knip een plastic fles in ronde stukken, knal er een reepje kopertape omheen, plastic een stukje de grond in, koper steekt erboven uit, VOILÁ! Geen enkele slak die het in z'n harses haalt om ook maar enigszins met het koper in aanraking te komen! Vervolgens kun je de stukjes fles met koper de komende aantal jaren opnieuw gebruiken. Geen verzuurde/verzouten grond. Geen dode egels. Geen dode vogels. Geen zielige mieren.
  9. @HacktheSystem Afgelopen jaar hadden we ook stekken van dezelfde stekkenboer hier in onze hoofdstad. Onderstaande foto is hoe de planten er toen op hetzelfde schaduwige balkon midden september 2014 bijstonden (geplant in mei). De gemiddelde hoogte liep uiteen van zo'n 1,5- tot 2 meter. Opbouw en structuur oogt eerder indica dan sativa maar is waarschijnlijk wel een hybride. Eindproduct deed sterk denken aan een Kush, zeer harsig en compact. Nog steeds geen idee wat dat nou voor soortje was! Maar ziet er toch best aardig uit voor een schaduwplantje? Van de planten van dit jaar heb ik nog geen foto's beschikbaar!
  10. @HacktheSystem: De strains van de stekjes zijn ons helaas niet bekend. Het zou zowel een powerplant, northern lights, afghaan of iets anders in die orde kunnen zijn. Van gemorste voeding is hoogstwaarschijnlijk geen sprake; de planten staan in grote bakken met aarde en wat koeienmestkorrels en krijgen sinds kort wat Biobizz Bloom mee. De bladeren die door het virus zijn aangetast zijn voornamelijk de grote fanleaves en zitten sporadisch verdeeld over de plant. Het is maar 1 van de drie planten die symptomen van het virus laat zien, verder zijn ze allen kerngezond. De planten staan buiten op een balkon met overwegend veel schaduw, waar doorgaans mateloos wordt gerookt uit flinke dozen tabak en waar vreemde schimmels weelderig kunnen groeien. Het mozaïekvirus is hier dus vrijwel zeker afkomstig uit de tabak. De meeste terrasplanten e.d. willen op dit balkon niet goed groeien en bezwijken vroeg of laat aan fungi, maar het is voornamelijk de wiet die er ieder jaar uitmuntend groeit én bloeit! Iedereen hier van harte bedankt voor de reacties en het teweeg brengen van een gezonde en informatieve discussie!
  11. Hieronder een foto die mijn vader mij zojuist toestuurde. Dit blad is van een plant die als stekje is genomen van een onbekende strain. Is dit een magnesiumtekort of het mozaïekvirus, of wellicht toch wat anders? In het eerste geval zal ik wat bitterzout (epsom) bij het water meegeven, maar wat te doen bij het mozaïekvirus? Gewoon maar z'n gang laten gaan? Alvast bedankt !
  12. Gefeliciteerd met de mooie oogst tot nu toe! Wat ziet dat er goed uit! Er is één ding waar ik met name benieuwd naar ben; staat je Frisian Duck nou al in bloei??
  13. Vorig jaar is mijn enigste plant vanuit mijn tuinhuisje gestolen die daar met zo'n 300 gram compleet geknipt en wel hing te drogen! Ze hebben niet eens een enkel takje of blaadje voor me achtergelaten!! Dat was destijds een hele bittere pil om te slikken, dus ik wens je veel sterkte toe en laat je er niet door kisten! Dit jaar staat het jachtgeweer bij mij geladen in de kast, dus laat dat tuig maar komen!
×
×
  • Create New...