Jump to content

DaVinnie

Members
  • Content Count

    122
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About DaVinnie

  • Rank
    Kind aan huis lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. @Hempy: Het scheelde idd 6 uur per dag aan stroom maar omdat ik meteen vanaf het ontkiemen de hps lampen erboven heb gehangen duurde de kweek wel wat langer.. Ik heb nu wel een voorgroei-hok gemaakt waar de meiden in het vervolg zo'n 2 a 3 weken kunnen voorgroeien. (ik hoop alleen niet dat daardoor de opbrengst veel lager wordt..) @supernoob: Daar ga ik aan werken.. misschien moet ik er nog 2 lampen bijhangen
  2. Ik ben begonnen met alles klaar aan het maken voor de nieuwe lichting en kwam nog wat wortels tegen
  3. Wauw! Mooie voorraad heb je daar! 525gr daar doe je zeker wel een aardig tijdje mee!?
  4. Thanks allemaal! @Ganjaranja: Idd 2x 600W, het waren nog 2ehands lampen ook. Ben wel blij dan ik al na een paar weken van gewone kappen naar Adjust-a-wings ben gegaan, veel betere licht spreiding! @Spacy: Niet normaal he? Ik heb zelfs net als jij nog bijna 48gr. aan klein spul erbij en ga van het knipafval proberen wat hash te maken.
  5. De buit is binnen! Ben er echt super blij mee: 1348gr. !! Bedankt allemaal voor de leuke reacties en adviezen!
  6. Gisteravond met z'n tweeën begonnen met knippen en nog geen 2 uurtjes later al klaar! Heerlijk die toppen op een stokkie!
  7. Bedankt voor de reacties! De schaartjes zijn binnen en morgen gaan ze om! Als alles droog is laat ik het nog even weten..
  8. [DAG 82 (week 12] Volgens mij zit het er aardig op en kunnen ze om??? Wat denken jullie? Knippen of nog langer rekken?
  9. @spacefrog: Poehee wat duurt het allemaal lang he? Inmiddels ben ik er weer een stuk of 80 zaadjes (weer fem. bubblegum van Growers Choice) aan het ontkiemen en is mijn voorgroei/droog hok klaar! De volgende ronde zal iets sneller klaar zijn als alles goed gaat. @PH Donner: Wow, dat zijn er nogal wat (Watt!). Ik ga nu voorgroeien met 7x7 steenwol blokken welke weer op een laag van hydrokorrels staan. Zodra de huidige kweek klaar is gaan ze meteen over.
  10. @Hempy: No offense taken. Vanavond nog eens meten.. ik wil nog wel eens overdrijven over de grootte
  11. @jule: Ze zijn gemiddeld zo'n 80cm geworden met hier en daar wat uitschieters. @Donner: Mooie voorgroei ruimte heb je daar gemaakt! Om de hoeveel cm zitten de Tl buizen? Plaatjes.. [DAG 77] (week 11)
  12. @Donner: Mijn volgende ronde wordt weer met Bubblegum en zal ik met een iets hogeren ec beginnen. @THC Dude: Supernoob had me de tip al gegeven toen ik mijn kappen net had opgehangen. Ze hebben al die tijd goed gehangen alleen de laatste tijd wisselde ik af en toe omdat de buitenste (door de reflectie van de tent) een stuk lichter werden.
  13. @Amnees: Ze moeten wel de ruimte hebben om straks te kunnen uitdikken hé misschien moet ik de volgende keer wat meer planten zetten (Hempy: dit was sarcasme hahaha)
  14. Dat zijn toch heerlijke toppen! Misschien heb je wel iets nieuws ontdekt dus ipv pk13-14 aan het einde een beetje gootsteen ontstopper!
  15. @Supernoob: Ik het nog niet gedaan maar ik wil nog bij Hypro zelf informeren over hoe ik het tekort aan N het beste kan aanvullen. Zoals je zegt deze zingen hun tijd wel uit. @Spacefrog: Ben benieuwd hoe ze er bij jou bij staan na je ongelukje! Je hebt al een tijdje geen foto's geplaatst. Jij ook veel sucess!! @Krasi: Thnx man! De buizen die ik gebruik hebben een diameter van 7cm. Ik heb alle stukken gewoon los in elkaar gestoken zo dat ik de luchtstroom kan richten naar waar ik het wil hebben. Aan het einde van de buizen (waar ze in een kniestuk gaan) heb ik afplak plakband geplakt zodat ze lekker stroef in elkaar gaan en niet uit elkaar schieten. De inblaas die erop staat is 360 kuub maar ik gebruik daar hoogstens 50% van, de rest van de verse lucht komt passief via de gaten boven in mijn tent binnen. @Donner: Heb jij misschien ervaring met Hypro a/b en wat zou jij gebruiken om dit tekort aan te vullen? De vergeling begon al voor ik pk 13-14 toevoegde, ik heb ook maar 1x een vat van 200 liter ermee gemaakt. @The-Predator: Hahaha nee, het is een eigen brouwsel en je hoort er niets van (alleen de buisvent.). Ik blaas er ook niet heel veel lucht doorheen het is ervoor om overal luchtverplaatsing te krijgen. @Hempy: Goeie tip! Hoeveel dagen voor het knippen geef jij ze geen water meer? (Update: kijk net naar je verslag en daar staan de foto's :-) We gaan idd gelijkt op, jouw planten hebben wat meer vertakkingen maarja ze hadden ook meer ruimte..
×
×
  • Create New...