Jump to content

Coccinellidae

Members
  • Content Count

    87
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Coccinellidae

  • Rank
    Hang hier wat rond lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. Je weet het natuurlijk nooit met die schatten van Roodbaard, maar zou een (SZ x NBD) x (MG x NBD) tot meer paars leiden?
  2. Moet ik nu op djbroertje's foto van de SZ x (NBD x MG) stemmen of de tweede foto nemen uit FOTH's topic? https://www.opengrow.com/uploads/gallery/album_4191/gallery_1115_4191_210023.jpg Ik neem de tweede omdat het lijkt alsof het paars van de New Blue Diesel er in terug komt.
  3. Wat een schitterend mooie hoofdtop, FOTH! Zie ik daar nu enigszins paars van de NBD of is dat gezichtsbedrog? Bij deze; één van de twee genomineerd! ;-)
  4. Dus in jouw ogen zou 24 uur licht het méést effectief zijn wanneer de overige factoren optimaal zijn? De nachtperiode (rust?) zou dan tot een slechtere opbrengst leiden?
  5. FOTH, Zou je ons nog willen informeren over dat "huiselijk geweld"?
  6. Ik heb dan geen ervaring met de eerste uitvoering maar sinds vandaag wel met de Puffit X. Nog niet veel ervaring met verdampen, maar dit kleine "stealth" apparaatje is behoorlijk effectief voor een fijne high. Ga er niet van uit dat je batterij net zo lang mee gaat als die van de Cloud V, maar USB is tegenwoordig overal wel aanwezig of desnoods een USB accupackje voor als je langere tijd mobiel bent. Het apparaatje is overigens niet te gebruiken als deze aan de lader ligt. Op het web zijn er wat negatieve berichten over een siliconen/plastic smaak, maar na dat ik hem gespoeld heb met alcohol en zout en nadien alcohol heb ik dat niet ervaren. De "X" heeft o.a. een ander temperatuurbereik en een ingebouwde fan zodat je niet hoeft te lurken. http://www.vaposhop.com/vaporizers/portable_vaporizers/puffit-x-forced-air-vaporizer/ Al met al een zeer goede eerste indruk met zowel de Puffit als het weer verdampen dus "Evert" komt in huis.
  7. Afgelopen week netjes nummer vier en vijf Mini-Controller van de fabrikant opgestuurd gekregen en deze vrijdagavond in de kast gehangen na ze eerst getest te hebben. Met goede moed de avond/nacht in! Op een gegeven moment zag ik de temperatuur in de bloeikast behoorlijk oplopen m.b.v. de logger en hoorde de afzuiger heftig zoemen/brommen maar niet aan slaan. Dacht dat de afzuiger het begeven had en buiten de kast een andere aangesloten welke perfect werkte op óók minimaal 50% afzuiging. Met een gerust hart de nacht in en vanmorgen na ontwaking als eerste de temperatuur data van de afgelopen nacht bekeken en de dames hadden maar liefst 38.7 graden te voortduren gekregen. Van de controller was de zekering kapot en na deze vervangen te hebben bleef het probleem op de auto stand van brommen en niet opstarten van de fan bestaan. @ Grow Weed: Ondanks dat de fabrikant beweert dat de controller elke fan kan aansturen en regelen heb ik meer vertrouwen in jouw gedachte. Ik las ergens dat een GS adviseerde om op min. 40% te beginnen en dan fijn te regelen. Ik heb dat onbewust ook gedaan en zelfs nog iets hoger, maar ondanks dat, is er te weinig "vermogen" om de ventilator weer op te starten met gezoem/gebrom tot gevolg en de controller blijft "hangen" en wordt warm. Eerst ging het ding automatisch op de 100% en nu knalt de zekering er uit en geeft hij 0%..... De fabrikant heeft geen gebruiksaanwijzing of wat dan ook voor informatie voorhanden, wat mij zeer bevreemdt. @ subernoob: Weer wat meer ingelezen en in die hz'en zit hoogstwaarschijnlijk mijn oplossing. De groei- en bloeiplek zijn klein en veel vermogen heb ik niet nodig om af te kunnen zuigen, de afzuigers die ik nu heb zouden prima moeten kunnen volstaan op maximaal maar ik wil beter minmaal kunnen regelen. Voor mijn doel zijn de Mini-Controllers nu niet geschikt gebleken en ga ik nu voor een VOI-box voor de 250 watt en een gewone tijdklok van de Gamma voor de 50 watt LED. Voor de controllers van de afzuiging van de groei- en bloeiplek denk ik dat twee frequentieregelaars FC2010-T de plantjes meer plezier gaan doen. Ben ik ook gelijk van dat gebrom af, vreselijk geluid, klinkt alsof een motortje z'n nek wordt omgedraaid en dat kan niet goed zijn voor de levensduur. Totnutoe heb ik contact gehad met de fabrikant en alles is buiten de GS omgegaan, ik moet zeggen perfecte aftersales en zonder tot op heden een verstrekt aankoopbewijs hebben ze me al drie controllers opgestuurd. Nu na het weekend maar bovenstaande plan aan hen voorleggen. To be continued.....
  8. Subernoop, wat je met min hz bedoeld begrijp ik niet. Ik heb de minimale snelheid op zo'n 40% staan en de maximum op zo'n 70%. Ondanks dat de maximum temperatuur in de ruimte van de controllers niet boven de 22 graden geweest is met beide lampen aan vermoedt de leverancier dat ze toch te warm geweest zijn. Er wordt nu een nieuwe opgestuurd met een verbeterd koelblok er in. Tevens zal ik een kleine computer fan in de ruimte plaatsen om wat luchtverplaatsing te creëren. Als de temperatuur te hoog geweest is gaat er inwendig iets kapot en kan er niet meer geregeld worden en gaat de snelheid altijd naar de 100% aldus de leverancier. Wordt vervolgd........
  9. Ik heb helaas alleen onderstaande erbij gekregen en geen gebruiksaanwijzing. De leverancier maar eens contacten betreffende jouw conclusie, bedankt. http://www.cli-mate.nl/cms/data/files/Mini...er_A5_flyer.pdf Edit: Zojuist contact gehad met de leverancier en het probleem zou misschien een te hoge temperatuur in de ruimte waar de controllers staan kunnen zijn. Nu maar eens de temperatuur in die ruimte loggen om te kijken hoe hoog deze oploopt. Volgens hen moeten mijn afzuigers gewoon te dimmen zijn met deze controllers. Morgen meer...........
  10. Ze werken niet met een Ruck RK100 van 0,3 A en ook niet met een Torin, waarschijnlijk 0,56 A en ook niet met een 12 V dc computer fan. Het vreemde is dat hij het met de nieuw opgestuurde anderhalve dag wel goed gedaan heeft. En nee, de middelste regelaar staat niet op 100%!
  11. Bedankt voor je responce, 3.0! Totnutoe geen last van knipperende lampen gehad, maar toch de controller uit de kast gehaald om te kijken of eventueel omliggende kabels op invloed zouden kunnen zijn. Helaas doet hij het buiten de kast ook niet gedimd onder koelere omstandigheden dan ingesteld, hij blijft 100% draaien en er valt niets te regelen.
  12. Al wezen zoeken op het forum betreffende ervaringen met Cli-Mate Mini controllers maar dat heeft geen resultaat opgeleverd. Ik heb afgelopen week proefgedraaid met mijn kastje en het bleek dat de Cli-Mate Mini-Controller 3A ook op een lagere temperatuur dan ingesteld 100% bleef afzuigen in het bloeigedeelte. Gebeld met Cli-Mate en deze heeft direct een nieuwe opgestuurd welke maar anderhalve dag goed gewerkt heeft. Toen ik vanmorgen opstond hoorde ik de afzuiger behoorlijk blazen ondanks dat de lamp al uit was. Volgens de gelogde temperatuur heeft hij de hele nacht weer 100% staan draaien. Ook de controller in het groeigedeelte is niet (meer) goed instelbaar. Nu de derde ook niet goed werkt begin ik toch een beetje aan mezelf te twijfelen qua installatie ondanks plug-and play. In het groeigedeelte is geen kachel aangesloten op de controller slechts één 12 volt dc computer fan en een UFO 50 watt LED en op de continue zit de thermostaat voor de bodemverwarming met dimmer. Op de controller van het bloeigedeelte zit een 200 watt kachel, de afzuiger, 220 volt ventilator en 12 volt dc computer fan, ESVA van Lumatec en op de continue een thermostaat met dimmer voor de bodemverwarming en een 12 volt dc computer fan met tijdschakelaar. Kan het zijn dat de aansluiting van bovenstaande één of andere storing veroorzaakt bij die controllers?
  13. De emoties lopen weer hoog op, dentette! Zoals je weet heeft Werkeloze Zwarte Piet al deze ellende niet overleefd. Blij ben ik echter wel jullie te kunnen melden dat de geest van WZP doorleeft in de vorm van het "Apothekerskastje". Oude groeikastje met temperaturen tussen de 15 en 25 graden. Nieuwe groeikastgedeelte. En het bloeigedeelte
×
×
  • Create New...