Jump to content

Akky

Members
  • Content Count

    16
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutraal

About Akky

  • Rank
    Groentje
  • Birthday 01/09/1987

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. haal 4 potte 1 met zand 1 met cocos 1 met klei en 1 met hydro en test zelf wat het best werkt. maak er een mooi kweek verslag van en heeft de rest hier ook wat lees plezier
  2. idd weer een zielig verhaal en ja in deze natie staat mogen ambtenaren schijnbaar meer dan de gewone burger
  3. ik heb nog critical fem zaden 50 ik zoek reguliere autoflower zaden
  4. is er iemand die kan uitleggen wat er met de dna van de plant gebeurt bij het ente als ik bijv. een onder wortel van een vrouwelijke white wiiddo pak en daar een stam op ent van een vrouwelijke big bud deze zou ik weer bestuiven met het stuifmeel van een mannelijke haze waar lijken dan de zaden op als ik deze ontkiem en afbloei ??
  5. Ik blijf ook nog wel ff hangen maar het is niet echt gebruiks vriendelijk geworden voor me iPhone en iPad waar ik net het vaakste mee op het forum zit
  6. Het was een mooi verslagje. Hebben ze ook lekker gesmaakt? Als het volgende kweek verslag begint moet je maar roepen dan kom ik weer eens af en toe kijken.
  7. Mooie pica btw. Ik heb mijn buiten oogst laatste jaar van een paar auto flowers aan bekende laten roken, en hij geloofde niet dat ik dit buiten voor elkaar kreeg, hij zelfdiscipline een ervaren binnen kweker. Niet alle wietsoorten zullen buiten een beter effect dan binnen opleveren door ons matig klimaat, maar deze is vaak nog prima voor de iceolator of de olie,het is niet voor niets zo een multifunctioneel plantje.
  8. ze gaan goed zo te zien nog geen last van bepaalde ongewenste ziektes gehad??
  9. Mooi verslagje ik ga zeker volgen, ze zien er al lekker uit de dames ik heb afgelopen jaar een tasje gehad met die gekartelde bladeren ras weet ik niet waren gekregen zaden. Ben benieuwt hoe de jouwe er uit komen te zien Gr.
  10. Hey zappie dat ziet er leuk uit ik ga zeker volgen suc6 ermee.
  11. Bedankt voor de reacties ik zal het discreet houden en zeker ssst, maar dat wil niet zeggen dat we niet de informatie mogen geven en elkaar wat helpen hier en daar.
  12. Met mede werking van meerdere mensen en locaties kom je al een heel end, en het is maar hoe je kleinschalig ziet steeds een stukje uitbreiden maar toch binnen de mazelen van de wet proberen blijven en ik kan aantonen dat het geheel voor de zaad kweek is dat zal al veel schelen hopelijk.
  13. merci ik heb het gevonden is idd wel een handig weetje
  14. Het iedereen ik ben nog nieuw hier en ik krijg mijn eigen berichten niet gevonden, ik bedoel als ik ergens op gereageerd heb waar kan ik dat zien ? Alvast bedankt
×
×
  • Create New...