Jump to content

038DUDE

Members
 • Content Count

  90
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About 038DUDE

 • Rank
  Hang hier wat rond lid
 • Birthday 06/12/1988

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Groenland
 • Interests
  Willekeurig wegrennen voor de politie.
 1. Hallo iedereen, Sorry van de late reactie, ik moest hals over kop alles gaan klaar maken om te knippen en ben nu pas, EINDELIJK klaar! Na heel veel controleren en kijken heb ik gelukkig een nat gewicht van 45 gram aan hoofdtoppen kunnen weggooien Voor de rest was alles mooi gelukt, nu hopen dat het drogen goed gaat. Ik ben erg moe, morgen zal ik wel even een paar foto's erop zetten en ff een uitleg hoe en wat er allemaal is gebeurt. Allemaal bedankt voor de zorg, zeg maar
 2. Aaaah kut meen je dat nou :S.....shit man eerste kweek naar de klote!!! ik heb zowieso net de hele plant bekeken en de boosdoener, een van de hoofdtoppen, heb ik meteen eraf geknipt. Dus jij zegt alles uit de tent en meteen gaan knippen?
 3. Ik heb toprot gevonden in een van mijn planten....heel snel de plant uit de tent gehaald wat moet ik doen, ik moest eigenlijk nog een paar dagen wachten met kappen. HELP!!!
 4. Een ruwe inschatting is moeilijk te maken, dan zul je van elke plant appart meerdere foto's moeten maken. Ik zou als ik jou was gewoon wachten op je microscoop, en dan bepalen of ze klaar zijn. En ik vind ze er voor de rest ook mooi bij staan. Succes man!
 5. 30/40 heb ik ergens gelezen en verder ook niet meer over nagedacht.
 6. Dit is me meter met zelf gefabriceerde pet Maar volgens jou is mijn LV dus dik in orde? Ik dacht namelijk dat je eind bloei een LV van rond de 30/40 aan moest houden.
 7. Thnx Dirkieto, maar ik denk dat ik voor altijd genezen ben van autoflowers, ik dacht dat ik me dus goed had voorbereid op me eerste kweek. Maar de groei en bloei van deze autoflowers hebben me compleet van het pad geslagen wat betreft mijn voorbereiding. Ik had met fem zaad moeten beginnen als ik het achteraf bekijk. Dit omdat ik dan misschien wat beter had kunnen bekijken wat groei en bloei nu echt inhoud. Maar goed, met mijn volgende kweekje wil ik gaan scroggen. Ik weet het, ik ben hartstikke gek!
 8. Hey lostchild, Ik heb gisteren al even gekeken of die loep goed genoeg was, is die denk ik wel maar dan moet ik wel tegen een zwarte achtergrond aan kijken. Verder zal ik de klok meteen weer op 18/6 zetten. Alleen krijg ik de LV niet meer onder controle, iets waar ik de hele kweek geen last van heb gehad. Nu staat de LV dus bijna constant op 40/50, om dit op te lossen heb ik een extra filter aan het uiteinde van de inlaatslang gemaakt en dicht bij een open raam neergelegd. Voor de rest weet ik niet wat ik er tegen kan doen.
 9. Sommige hebben ook al meer als de helft bruin, op de foto's zie je het niet zo goed door de flits maar ze zitten er wel. Ik heb er alleen een paar tussen staan die niet echt mee willen met de rest, die hebben nog maar een paar bruine haartjes. En ik bedenk me nu net dat ik wel ergens een vergrootglas heb liggen ga gelijk ff kijken of die goed genoeg is
 10. Ik zat er al aan te denken om zon handy dandy geval te halen, maar tot nu toe is het ff low budget allemaal. Dus ik moet in mijn geval op de rode haartjes afgaan, is dat geen goede manier dan?
 11. Ojah en de klok heb ik ook 3 dagen geleden verzet naar 12/12 voor de plantjes die al wel klaar zijn. Kan dat kwaad voor de plantjes die nog niet klaar zijn? Houd er wel rekening mee dat het autoflowers zijn.
 12. Klopt mensen, op sommige foto's kan je de bruine haartjes slecht zien door de flitser en zonder flitser zag je ook niet veel. Maar goed, ze staan nu sinds dinsdag 9 weken, en aangezien dit autoflowers vanuit zaad zijn, zijn ze naar mijn mening "bijna klaar voor de schaar" Ik ben ook van plan om ze gewoon een voor een om te halen, ff goed kijken welke kunnen en de rest blijft mooi nog ff een tijdje staan. HansWorst, vind je dat ze langer mogen, dit is namelijk mijn eerste kweekje ooit en mijn logica na al het lezen zegt mij dat ik op de hoeveelheid bruine haartjes moet letten. Dirkieto, Ze staan sinds dinsdag dus 9 weken in de tent met ongeveer 5 dagen voorgroei. En de plantjes die ik klaar vind geef ik sinds 3 dagen alleen nog maar water. De andere 4 die nog even mogen heb ik gisteren voor de zekerheid nog een beetje zym en aarde compo gegeven met een heel klein beetje topbooster.
 13. bijna tijd om te oogsten :)

×
×
 • Create New...