Jump to content

Si.

Members
  • Content Count

    139
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Si.

  • Rank
    Kind aan huis lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. dit meen ik nou echt ja hoe zit het nou? heb ik vorige keer wat doms gedaan ofzo? verklaart wel waarom het zo weinig gram was dan.
  2. ik heb net een plant afgeknipt omdat die niet meer houdbaar was, maar ik wil de wiet eigenlijk ook gaan verkopen en hiermee kan ik dan alvast ff langsgaan of er interresse is zeg maar. maar mn vraag is moet ik het dan nog drogen? vorige keer had ik een plant doorgeknipt, blad eraf geknipt, in takken verdeeld en opgehangen. toen het droog was heb ik het in een pot gestopt. is dat wijsheid? moet ik gewoon gelijk de toppen afknippen en ze in een zak stoppen en ermee naar de coffeeshop gaan?
  3. Si.

    bladeren vallen eraf

    2e keer
  4. hier het is niet de beste, tenminste, deze is er niet zo ernstig aan toe, maar hij staat ook aan de zijkant en heeft het meeste ventilatie maar er zijn inderdaad meerdere problemen dat ben ik nu al wel met je eens. voor je goede indruk: deze plant staat op de hoek, dus niet echt recht onder de lamp, dus hij is ook iets slanker dan die in het midden zeg maar waar de problemen ook erger zijn. Maar als ik die ga bewegen breekt de helft eraf vandaar een foto van deze.
  5. gasten het ging allemaal zo goed maar het wordt volop snel erger bovenste bladeren worden ook al helemaal geel met bruine spikkeltjes wat moet ik doen? help!
  6. hier zie je het. ik heb een ventilator die eronder staat te blazen maar het maakt nog niet echt verschil de enige logische verklaring die ik kan bedenken is dat ze te weinig licht krijgen want zoals gezegd heb ik nog nix eraf geknipt of ze missen een voedingsstof ofzo
  7. Aarde weet ik niet gewoon van praxis net als vorige keer toen gaf het geen problemen. Voeding geef ik ook van hy-pro ook zelfde als vorige keer. Enige echte verschil met vorige keer is dat er 2 lampen hangen ipv 1 en de temperatuur natuurlijk zo in de zomer is het soms behoorlijk warm.
  8. Ik kan nu geen foto maken maar luchtciculatie is niet het probleem denk ik er staat een ventilator op te blazen. Wat wel goed mogelijk is is dat er te weinig verse lucht bij komt maar waarom is dat dan alleen onder een probleem en boven veel minder?? Als dat het inderdaad is is dat best wel kit want er is niet echt een manier om nog verse lucht aan te voeren vanaf buiten ofzo. Als ik weer thuis ben maak ik wel een foto trouwens
  9. Dag, Ik ben weer met een kweekje bezig. Eerste 5 weken geen enkel probleem Gehad alles ging goed maar nu ineens krijgen ze kuren. Ik geef ze genoeg water en water erbij doen maakt ook heen verschil in de effecten, het blijft net zo erg. Ventilatie is minder goed geregeld maar ik zou ook niet weten hoe dat os op te lossen ik ben al blij dat je niks ruikt. Het probleem is nu dus dat de bladeren volop slap gaan hangen en afbreken. En behoorlijk snel ook. Gisteren had ik iets van 5 of 6 verdorde/afgevallen bladeren van een plant afgehaald, nog ff wat water gegeven, en nou kijk ik vanochtend, zijn er alweer 6 of 7 bladeren zo goed als verloren en zelfs al bruin. Iemand die weet wat dit is en hoe te verhelpen???? Het gaat van onder naar boven dus de slechte slape bladeren zitten vooral onderaan, boven staat het er veel acceptabeler bij. Kan het puur door gebrek aan licht komen? Gaat wel snel dan. Graag jullie reacties ik heb niks verder gedaan alleen ze laten groeien en me aan het schema gehouden.
  10. Hey gasten, wat raden jullie aan mbt brandbeveilging? Lowbudget? Het wordt wat warmer buiten en omdat ik nu weer fulltime moet werken wil ik dit toch wel even regelen. Suggesties?
  11. haha ja die hasjmaker was erg dom ja. volop nuttig topic is dat trouwens. als ik het niet kwijt raak gooi ik het allemaal in 1 blunt:D
  12. Si.

    7-1-2013

  13. Ja dat is ook helemaal waar, minstens twee weken, ze bloeiden nu pas 5 tot 6 weken. maarja joh weet je wat het is, ze vallen om, die buisvan maakt al een maand een teringherrie, dr zijn nog wel wat mankementjes, ik wil dr gewoon van af, het is leuk geweest. Ik heb er een hoop van geleerd om de tweede rond wel naar behoren te laten verlopen en hopelijk een voldoenende opbrengst eraf te halen. ik ga nu de laatste plantjes neerhalen ik toon nog wel ff een foto'tje van de drogende toppen ofzo vanavond als ik klaar ben. de zwaarste planten zijn al neer, kleintjes staan nog, je zou misschien denken van laat die dan nog bloeien, maar ze hebben ook al bruine haartjes, dus zoals ik al zei het is leuk geweest.
×
×
  • Create New...