Jump to content

donnyy

Members
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About donnyy

 • Rank
  zomaar een lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels
 1. ik zou de 20ste gesproeid moeten hebben voor de 3de keer maar omdat ik geen enkele trips meer en planten op 2 weken van oogst zijn maar niet gedaan dus arts spul werkt goed.
 2. mijn enige ervaring ermee is big bang fem ongeveer de helft ontkiemde niet in spongepots of stierf snel af, met andere zaadbanken zoals nirvana altijd 100% kieming gehad. de plantjes die het wel hadden gehaald waren niet echt stabiel er zit veel verschil in hoogte, breedte en van bloemvorming dus ik zelf zou het niet weer proberen dan haal ik liever wat duurdere zaadjes.
 3. het is nou 9 dagen na 2de van 3x sproeien met A.R.T.S trips heb de afgelopen 3 dagen geen enkele trips meer gezien op geen enkele plant een paar dagen na de 2de sproeibeurt nog wel ook niet op de cactus, zou morgenochtend nog 1x met laatste beetje van de fles en dan is het flesje ook wel op, dus het lijkt vooralsnog goed te werken.
 4. ff update vanochtend voor lamp uit ging gesproeid met zelfde als vorige keer, alleen dit keer 2 liter spuitwater ipv 1 . zelfde dosis als vorige keer curatief trips en preventief budrot ook stam en cocos toplaag van alles meegenomen, cactus pepers en andere kruiden gesproeid. heb net met lamp aan gekeken bij big bangers en zag hier en daar een strompelende trips en een hoop die niet bewegen en hopelijk al dood zijn toppen staan er nog mooi bij ondanks gesproei afgelopen tijd. zag op de peyote cactus 1 witte trips vandaag maar geen bruine meer gelukkig voorheen zag ik er wel stuk of 10 lopen. vooralsnog lijkt A.R.T.S spul zijn werk te doen zonder big bangs en cactus veel te stressen maar is nog maar even kijken of het probleem helemaal valt op te lossen. over 10 dagen nog 1 sproeibeurt en dan is flesje trips spul ook wel op duur kuurtje maar hoop dat het het waard is.
 5. bedankt zal ff flesje pure olie bestellen voor het geval de A.R.T.S faalt
 6. bedankt voorde tips, ik heb gezocht op neem olie maar kan het nergens vinden, weet iemand misschien een goede online GS waar ik dat kan kopen? de A.R.T.S lijkt de trips plaag te minderen na de eerste spray maar ik zie ze inmiddels weer volop, wel minder van de bruine volwassen trips, morgen 2de spray ronde. ik heb ook maar wat gele kleefstrips in de tentjes gelegt hoop dat dit de plaag ook wat kan remmen. @spacefrog2 A.R.T.S budrot bevat volgens het etiket alleen als werkzame stof ik ga misschien in het vervolg iets te bestellen als: http://www.bloem.net/lecithinegranulaat98 en te testen om dit in sproeiwater te doen, scheelt toch enorm in de prijs en heeft misschien wel hetzelfde effect
 7. ik heb sinds enige tijd (1 a 2 weken) te kampen met trips, zowel op 6x fem big bang in de bloei, wat andere kruiden planten, chilipepers en een peyote cactus cluster. gisteren heb ik eindelijk wat flesjes A.R.T.S ontvangen na flink wat vertraging door de feestdagen en heb gelijk alles gesproeid met 50 ML Trips (werkzame stof ylang-ylang extract) en 25 ML Budrot (preventief, werkzame stof lecithine dit omdat vooral de peyote cactus erg gevoelig is voor rotting bij besproeiing en de bigbang in dag 1 van week 4 bloei zaten en eigenlijk niet meer moet sproeien) omdat het meerdere en verschillende soorten planten betreft dacht ik het is misschien wel interessant om een test te schrijven over het product omdat ik ook weinig tot geen info kon vinden over deze producten en ze toch aan de prijs zijn. 7/1/14: alles besproeit met anti budrot en trips, door de ylang ylang olie ruiken de planten en de tent als een soort oosters parfum, hoop dat de geur/smaak er niet in trekt. over 3 dagen nog een keer sproeien en daarna weer 10 dagen later. 8/1/14: Vandaag inspecteerde ik de cactus en waar ik voorheen meerdere volwassen trips en kleinere trips zag rondlopen kon ik nu geen enkele trips meer zien rondlopen op de cactus, maar ze kunnen zich verschuilen in de ruimtes tussen de clusters, ik houd het in de gaten op de big bang en kruiden zie ik bij de meeste hier en daar wat dode volwassen trips op het blad, bij eentje zie ik nog wel een paar levende trips lopen van net eerder stadium (kleiner en wit) op de bladeren. hopelijk sterven deze nog of krijg ik ze te pakken bij de volgende sproeiing. updates volgen
 8. donnyy

  random

 9. heb zelf verschillende SJ tenten, ben er op zich wel tevreden mee, genoeg ingangen en gaten aan alle kanten en frame is vrij stevig en kan er genoeg aan hangen. waterdichte bak onderin is ook handig. alleen sommige waren slecht verpakt of hebben productie fouten. de DR120 2(.5?) bijvoorbeeld zaten de stangen in een plastic zak verpakt, maar die was maar aan een kant dichtgemaakt waardoor tijdens transport de stangen zijn gaan duwen tegen het tentdoek en er een gat van paar centimeter inzat. daarnaast zaten er nog een stuk of 4 kleine gaatjes in die ik heb af moeten plakken toen dat gedaan was liet het helemaal geen licht meer door wat me ook opvalt is dat ondanks dat ik de tenten nog niet zo lang in gebruik hebt dat de ijzeren dingetjes waarmee je lampen e.d bevestigt aan het frame al beginnen te roesten en dat er in 1 zelfs al een scheur zit dus moet die ook maar zien te vervangen door van betere kwaliteit. ik heb ook een DP90 waar vreemde vieze vlekken op het tentdoek zaten en ook een aantal minuscule gaatjes, en nog een andere tent waarbij een van de afdek vlakken met klitteband miste. de tenten komen van verschillende growshops overigens.
 10. na ongeveer 5 jaar inactief geweest te zijn dacht ik ik meld me weer eens aan, voorheen kweekte ik vooral fluo in zelfbouw kastjes en outdoor maar ben een tijdje terug begonnen met hobby tentenkweekje ik zal binnekort aan een verslag beginnen
×
×
 • Create New...