Jump to content

jamesp

New Members
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About jamesp

 • Rank
  zomaar een lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels
 1. Bedankt iedereen voor alle hulp! Ik denk dat ik het nu eindelijk doorheb... Fijn dat er toch nog wat leuke reacties zijn gekomen trouwens! Hier ben ik echt wel wat mee!! Morgen ga ik nog wat spullen halen en dan kan ik beginnen knutselen merci en tot horens! james
 2. dat zou ik dan ook maar doen ,en kijk dan naar het gezicht van de man van de winkel :D ja mensen dat het plannetje op de capacitator zelf staat had ik ook al wel gezien, het is omdat ik zo'n technische tekeningen niet helemaal begrijp dat ik het op dit forum kom vragen. nooit gedacht dat ik hier afgesnauwd zou worden. iedereen moet nl. ergens beginnen, heb zelfs de growguide en fora erop nagelezen omdat ik het echt wil leren kennen. blijkbaar is dit dan toch niet de juiste plek voor beginners om een aantal vragen te stellen.
 3. Inderdaad, ik las al dat knoeiwerk soms kortsluitingen en zelfs brand opleveren. Misschien dan toch maar eens in een electro-zaak gaan horen! Alvast bedankt!!
 4. Hoi iedereen! Gisteren kreeg ik mijn bestelling van growshop.eu aan, het betreft een Phillips Master Son-T PIA Plus van 400W en een Ignitor-Capacitator van ELT (Type VSI 40/22-3T-D + ARCE 100-45) Voor ik m'n vraag stel wil ik even zeggen dat ik al verschillende topics over de aansluiting van zo'n dingen heb gelezen, maar ik geraak er echt niet wijzer uit. Beschouw me maar als een echte 'noob' op dit vlak. Zou iemand met veel geduld kunnen uitleggen welke kabeltjes ik nodig heb, en waar ik ze op moet aansluiten? Om het voor jullie gemakkelijker te maken voeg ik even de foto's erbij van deze gear. Als iemand me kan helpen zou ik ongelooflijk dankbaar zijn!! Goede kritiek is ook altijd welkom! PS: de onderste foto is de lampenkap...
 5. jamesp

  nieuwe gear

  dit is net aangekomen!
 6. Hoi beste mensen, Naar gewoonte stel ik me hier maar even voor: ik ben iemand die graag met wiet bezig is en ook probeer te strijden voor de legalisering in Belgïe. jammer genoeg zijn de meeste van onze politici te bekrompen om in te zien wat een geweldig middel dit is. mijn naam hou ik graag voor mezelf (in Belgïe is wiet immers nog steeds illegaal), maar ik ben een jonge twintiger die zich graag sympathiseert met alles wat met wiet te maken heeft. ik gebruik het zelf als ontspanningsmiddel en vind het veel aangenamer om dit onder vrienden te doen dan wel met z'n allen te liggen drinken tegen de sterren op. ook werkt het voor mij erg pijnstillend. persoonlijk ben ik een grote fan van de sativa's; die geven me een fijne creatieve boost. verder ben ik net begonnen met de aankoop van een aantal spullen om zelf een plantje te zetten. zo ben ik tenminste zeker van de kwaliteit en puurheid van hetgeen ik rook. ik heb op dit forum al een aantal goede tips gelezen, en hoop hier dan ook nog wat vragen te kunnen stellen. hopelijk komen we in Belgïe ook ooit zover dat dit geen taboe meer is. veel groetjes, en tot op het forum!
×
×
 • Create New...