Jump to content

wiethobby

Members
  • Content Count

    41
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About wiethobby

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Dus in de regel zou persoon 1 er meer uithalen?
  2. Ik hoorde laatst een discussie tussen 2 kwekers. voorbeeldje, ze hadden het over een ruimte voor 18mtr. Persoon 1 was van mening dat het aantal wattage de belangrijkste factor is, ging uit van +/- 22 lampen op 20m2. ( met opti ) 20 planten per m2. En persoon 2 zij dat het aantal planten je opbrengst bepaald, zijn voorkeur gaat uit naar 600wat per m2, dus 18 lampen ( met opti ) 20 planten per m2. persoon 1 was ervan overtuigd dat hij met zijn 22 lampen meer eruit zou halen dan persoon 2 met met 18 lampen. waar ligt volgens jullie nou de waarheid? omdat ik hier veel lees over het aantal gr. per watt.
  3. Weet wel zeker dat het te koop blijft, maar je kan niet zomaar ergens willekeurig naar binnen bij iemand die je niet kent en dan verwachten dat je hem kan kopen
  4. ja klopt was ik van op de hoogte maar veel van de growshops gaan over naar "tuincentra", dus de tenten zullen dan ook gewoon te koop blijven toch?
  5. Neem aan dat je een 600W bedoeld? Als je er 18x600 w in hangt, heb je dan nog voldoende ruimte over voor je filter en afzuiger binnen? of afzuiger erbuiten? Tent kan je nog wel kopen zag ik toen ik ff snel googelde.. Hoezo zou je deze niet meer kunnen kopen?
  6. Ik ben even benieuwd of iemand hier ervaring heeft met de mammoth tent 6x3mtr? Wat vinden jullie de voor en nadelen, en hoeveel lampen jullie hier in plaatsen? Lijkt me wel makkelijk dat het zo opgezet is, en je het een hoopt tijd scheelt met een hok bouwen. Nadeel dat je hem niet helemaal zelf in kan richten zoals je wilt natuurlijk.. En iemand ervaring met deze of een kleinere tent, en een opti climate?
  7. Wat is voor jullie het punt, waarop jullie beslissen om van groei naar bloei te gaan? Kijk je alleen naar de hoogte of nog meer?
  8. zoals gezegd hoef ik geen uitleg, ben alleen benieuwd naar de verschillende meningen Genoeg info en uitleg te vinden op dit forum:)
  9. Ik ben even benieuwd naar jullie mening en voorkeur over toppen en dieven Waarom wel, en waarom niet? Voordelen en nadelen?
  10. Snapt er nu niemand dat hij gewoon gepakt is?
  11. @ starter 1.0 Niet goed gegaan?? "ik had" of zelf mee gekapt?
  12. @supernoob, Ja had ik zeker kunnen verwachten haha, niet slim Mijn voorkeur gaat ook uit naar iets meer loopruimte over houden, kan altijd nog aangepast worden.
  13. Eigen gebruik weggehaalt, geen zin in onnodige disucussies, no offence btw!
  14. @ 3.0 gedachte achter me vraag was om te kijken of jullie meer waarde hechten aan enigssinds normaal kunnen bewegen in je hok, of gewoon zoveel mogelijk lampen erin knallen.
×
×
  • Create New...