Jump to content

gertsmeulders

Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About gertsmeulders

  • Rank
    zomaar een lid
  1. Ik ben van plan van een deel nat materiaal (toppen enz) boter te maken. Bu heb ik een beetje plaatsgebrek in de diepvries en wilde ik een bakje heel sterke boter maken. Is dit aan te raden of zijn er redenen om het niet te doen? (eerst verhouding 1:4, nu verhouding 1:8)
  2. Ik had afgelopen weekend ook een slechte ervaring met spacecake... Ik had om 21.30h een stuk gegeten en om 22.45h begon ik het aardig te voelen: eerst 1 minuut lachen enzo, maar dat is ook de laatste keer dat ik gelachen heb die avond. Ik ging in de woonkamer in een comfortabele stoel zitten en dacht dat ik dood ging de hele tijd. Ik voelde hartkloppingen tot in mijn keel en werd heel erg misselijk. Op televisie was een programma bezig en ik zat in die 'wereld'. Daarna begonnen er mensen hier tegen mij te praten en dat was ook weer in een andere 'wereld' precies. Er werd een vraag gesteld, ik wilde antwoorden en dan ging ik weer naar een andere wereld... Daarenboven kreeg ik regelmatig het gevoel dat alles wegtrok: ik voelde vanaf mijn voeten een gevoel vertrekken en rond mijn schouders werd het heel warm en precies of er iets uit mij wegtrok. De mensen rondom mij hebben me zoveel fanta en suikerwater laten drinken dat ik uiteindelijk moest overgeven. Daarna werd het effe beter maar niet voor lang. Dat vind ik meteen het raarste met cake: je weet niet wanneer je echt terug in de normale wereld bent. Rond 1.30h gaan slapen en wat was zo goed als over... Heeft iemand ook dat gevoel ooit gehad van in verschillende werelden te zitten?
  3. www.yousendit.com succes
  4. Hallo Gisteren heb ik voor het eerst boter gemaakt met 200gr ongezouten roomboter en 50gr nat knipafval. Om te beginnen vond ik al vreemd dat het gekookte bladafval in water naar spinazie rook en echt niet naar Wiet. Heeft iemand daar ervaring mee of is dit normaal? Nu wil ik dus met de gemaakte boter cake maken. Moet die boter allemaal genomen worden of maar een schijfje? Groet en bedankt
  5. gertsmeulders

    Wietboter

    Ik heb net een aantal recepten van wietboter gelezen en ik moet zeggen: er staan enkele verhalen tussen waar ik bijna de slappe lach van kreeg. Grappig wanneer mensen beschrijven hoe verkeerd ze gaan met grote hoeveelheden. Maar een vraag die ik mij blijf stellen is: als jullie bakken dan gebruiken jullie toch boter waarmee je kan bakken hoop ik? Want op sommige boter staat expliciet: hiermee mag niet gebakken worden. Waarschijnlijk trap ik een open deur in, maar ik wil het toch weten... groet aan de bakkers Voor een mooi topic (incl foto's) over Wietboter zie hier : http://www.wietforum.nl/Wietboter-Van-Blad...tap-t20461.html
  6. Bedoel je dat je geen opbrengst hebt als je ALLEEN met halogeen werkt? Mijn plant gaat namelijk groot worden met alleen maar zonlicht van achter het raam... Zou dat dan ook niks worden? Ze groeit in elk geval spectaculair op dit moment... Wat ik mij ook afvroeg: de grootte van de plant heeft toch ook effect op de uiteindelijke bloem, of heb ik dat verkeerd voor? Groet...
×
×
  • Create New...