Jump to content

Peterkan

Members
  • Content Count

    26
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Peterkan

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. ben benieuwd. Het is natuurlijk leuk om met je eigen investeringkjes weer er wat voor terug te krijgen. Als de plant erg gerekt is (dus grote afstanden in hoogte tussen de ''vertakkingen'') dan kom je licht tekort -> hoe hoog hangt je lamp ten opzichte van de plant? Wellicht heb je deze te hoog hangen. Je blader problemen klinken als een drinkprobleem. Wellicht geef je teveel water maar dat kan ik niet beoordelen. Succes
  2. Een hoge puurheid is alleen te verkrijgen door een goede connectie. De straatcoke is over het algemeen maar 5 van de 10 strepen puur (coke) en dan mag je nog blij zijn. Puurheid is niet een statistiek wat na 2 metingen zo maar even getrokken kan worden maar is iets wat constant verandert. In 1 straat kan zowel pure coke als bloem worden aangetroffen. Onzin artikel. Je kunt weer zien dat een journalist er niks van af weet/ degene die de statistiek bedreven heeft. Ik zou zelf als wetenschapper al niet kunnen nagaan hoe je betrouwbaar de puurheid in een land kan meten van een drug aangezien je er geen norm op kunt loslaten want deze is er NIET (eigen ervaring ) Het versnijden gaat ZO divers.. Dan zou je zoveel stalen moeten nemen.... Onbegonnen werk. Het ligt er maar aan bij wie je koopt...
  3. Bizar. Maar wat een domme fouten heeft de zgn mastermind achter SR gemaakt. Hij heeft ooit om prof it hulp gevraagd voor het opzetten van "hidden tor services" op bekende it fora ONDER ZIJN ECHTE GMAIL ACCOUNT. Toen was hij bezig met opzetten van SR. Hij had dit weliswaar een minuut later veranderd naar een anoniem email adres maar het leed was al gedaan want de FBI kon de name change terughalen van deze gebruiker. Dit en talloze andere slip ups zorgden voor zijn downfall; hij runde SR vanuit USA.. Hij logde vaak onvoorzichtig in met te weinig encryptie of via slechts 1 vpn. Hij wist natuurlijk nooit dat het zo groot zou worden en dat hij half de fbi achter zich aan zou krijgen.. Toont maar weer aan dat iets simpels als goede operational security (het constant anoniem blijven) op internet moeilijk te behouden valt. 1 slip up & you're dead. Andere sites zullen wel opkomen, meerdere zelfs waardoor er decentralisatie zal ontstaan wat gebruikers ten goede komt (moeilijker te surveilleren door overheid). Wat niemand nog echt weet is hoe diep de fbi in het netwerk in zijn geheel is gekomen. Sommigen zijn zelfs bang dat het wellicht in zijn geheel gekraakt is. Ik denk dat er miljoenen dollars verdampt zijn met de downfall van SR. Atlantis was ook ineens opgedoekt alhoewel zonder FBI statement. Jaja... Kat en muis..
  4. Ok erg duidelijke antwoorden! Nu verbruik ik daar bijna niks, alleen een boiler die electrisch verwarmt op een bepaalde tijd elke dag 1 uur. Is 3000 watt. Kortom gewoon zelf een beetje "verdoezelen" dus. Wat meer "randstroom" pakken dus in de donkere uurtjes. Thanks voor de info! Ps better safe than sorry.
  5. Beste lezers, Ik ben bijna helemaal klaar om te beginnen aan mijn eerste ronde. Eerst nog een week op vakantie. Wat ik me nu al een tijd afvraag en wat ik niet elders beantwoord zie op het forum: Is het mogelijk ons licht schakelschema te verdoezelen? Ik heb, ondanks de wetten privacy nutsbedrijven, toch de angst dat de meesten van ons gepakt worden op stroomverbruik. Ook al wordt dit netjes betaald. Is er in de elektra wereld een soort kast te koopt die bijvoorbeeld "constant" stroom trekt waar je je lampen op kunt aansluiten? Als ik nu zou kweken zou ik een angst hebben dat ik zo mijn activiteiten blootgeef door de welbekende lichtschema's van elke kweker. Ik bedoel, bij eneco zitten ze ook niet te slapen. Mijn set up is helemaal niet groot maar dat heeft niks te maken met de voorzorg die ik wil treffen. Liever constant 1200 watt trekken dan bijv 12/12. Ik hoop dat zoiets bestaat? En zoja waar te krijgen? Hartelijk bedankt mede forummers! Groet, Peet
  6. Goed om te lezen dat mijn mammoth een goede keuze is geweest dus!!
  7. Wel een leerzaam topic dit, heb net eea terug zitten te lezen. Ben benieuwd naar je volgende
  8. Leuk om te lezen dat je toch voor een betonnen vloertje gaat! Het is allemaal wat extra werk natuurlijk (heel veel) maar een vloer doe je toch liever maar meteen ipv een tweede of derde ronde! Wat betreft jouw "roeien met de riemen" - ik zit in hetzelfde kluitje. Na mijn vakantie begint ook mijn eerste draai indoor, alles al klaarstaan. Ja dan hoor je soms ook: nee je moet dit of dat kopen ipv wat je nu hebt. Alles kan beter natuurlijk maar ik ga ook gewoon de eerste paar rondes doen met wat ik nu heb! Wat betreft het condens verhaal: het klinkt mij niet heel onlogisch. Je zou een luchtontvochtiger hiervoor kunnen gebruiken? Om tijdens de barste winterdagen in ieder geval geen idee te wekken dat je een stoomboot ingegraven hebt! Ps. Je kunt ook een soort zeiltje spannen over het gat in de tuin waardoor de lucht via allerlei plekken ontsnapt ipv via 1 ronde buis. Ik vind het idee zo leuk en zo leuk om te lezen dat je er gewoon voor gaat; ik zou je bijna willen komen helpen hahaha! Ik zit op de voorste rij!
  9. Geweldig plan. Ook al jaren in gedachten dat dat perfect is In amerika wordt het al vaak gedaan met de mooiste "geheime" ingangetjes gewoon in de tuin. En dan onder je tuin 30 lampen hebben draaien hahaha. Nee ik zou zeggen ga ervoor!! Ik zou het wel waterdicht maken op de een of andere manier!? Folie/zeil of iets dergelijks? Of een betonnetje storten? Succes en ik volg je! Ook leuk om foto's te zien natuurlijk. Gaat wat moois worden!
  10. Het ziet er heel goed uit hoor! ... Enne van Polletje kennen we nog wel wat leren lees ik al.
  11. Ik heb sindskort een Mammoth pro dr2 (240x120x200) aangeschaft maar was ook verbaasd over de hoogstaande afwerkingen overal. Ik heb geen vergelijkingsmateriaal en mijn eerste kweek moet nog beginnen maar heb totaal geen gevoel dat dit een "laag-kwaliteits-tentje" is!! Stangen kunnen ook behoorlijk wat gewicht hebben. Ik zou ook eens die onder de loupe leggen. Of... Heb ik een miskoop gedaan!?
  12. Peterkan

    Geur blokkers

    Ga ik ook maar halen dan voor tijdens knippen. Slim idee.
  13. Peterkan

    Wajong + hennep

    Xtreme, Je zegt meerdere malen totaal niet geraakt te worden door Gobru en dat je hem zelfs komisch vind. Dit is echter complete onzin. Als je NIET geraakt zou zijn had je er echt al 10 posts geleden met verdedigen opgehouden. Wees niet bang dat je ooit inferieur zou zijn. Iedereen is gelijk hier. Jij bent niet superieur vanwege je wetenschappelijk taalgebruik en gobru is niet inferieur vanwege zijn opvattingen. Het is overduidelijk dat je iemand aanvalt vanuit een wetenschappelijke invalshoek en ik metk op dat gobru deze niet heeft. Hij zal dus altijd van jou "verliezen". Maar eigenlijk is die manier van aanvallen een beetje zielig. Je liegt (waarschijnlijk niet expres!!) over je echte gevoelens van woede want dat blijkt keer op keer uit je ondermijnende opmerkingen naar gobru toe. Het lijkt erop dat je jezelf probeert te verheffen boven anderen door de genomen instelling van je op dit moment. Gobru heeft het over levenservaring en jij over publicaties en data: Dat zijn appels en peren. Ik vraag jullie echt het te laten vallen. Beiden behouden gedeeltelijke waarheden. All I'm trying to say is. Calm down and peace up!! We leven tekort voor onnodige negativiteit heren!
  14. Ook 1,5 mm Het achtergrond verhaal is dat de rest van deze woning bijna tot geen stroom zal gebruiken aangezien ik ergens anders verblijf (dus geen inwoners). Dus alleen deze "set up" zal stroom gebruiken maar 1200 watt plus wat extra's is niks natuurlijk als er voor smde rest geen stroom wordt verbruikt. Ik heb zelf ook 1,5 mm gebruikt voor de lampen mee aan te sluiten. Dus als ik alles gewoon heel netjes aansluit en overal hulzen op zet is het veilig genoeg? Er zullen nergens draden uitsteken ik heb alles geaard moet alleen nog even die hulsjes er op gaan doen. Bedankt en Sensi ik zal je zeker op de hoogte houden met een mooi foto-kweekverslag!
  15. Ok helaas, tijdens het willen maken van foto's zie ik overduidelijk op de snoeren in gedrukte tekst cobra 1,5mm staan, de voorgeinstalleerde draden zijn ook allen 1,5 mm met eindhulzen erop. Alles wat voorgeinstalleerd is compleet vervangen voor 2,5 mm draad?
×
×
  • Create New...