Jump to content

spp1985

Members
  • Content Count

    21
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About spp1985

  • Rank
    Groentje

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. @lostchild: Nu dat je dat zegt lijkt de HPS in de kleine tent wel overkill. Ik ga dan toch een 2de 2x55w T-neon halen Die cheapo fan is een tijdelijke oplossing, ik heb een clip ventilator besteld en verder heb ik ook 3 computer ventilatoren die ik aan een fancontroller kan aansluiten.
  2. Na heel lang artikeltjes/kweek verslagen te lezen en video's te bekijken ben ik eindelijk begonnen aan mijn 1ste micro kweek. Doel Minimale opbrengst van 75-80 gram Plan Mijn plan is om 5 planten dmv scrog methode te kweken. De zaden die ik tijdens deze kweekronde zal gebruiken zijn (4)Hericules en (1)Jackberry x Madscientist. Ze zijn allemaal feminized en ik heb ze allemaal bij Sanniesshop gehaald. Alle 5 zaden zijn succesvol ontkiemd in spongepots (met bacto mix) die ik in sannies propagator heb geplaatst. Plantjes zitten in terracotta potjes en wanneer ze groot genoeg zijn zal ik ze gaan verpotten in 7.6 liter smartpots. Voorgroeien en groeien gebeuren allebei onder 2x55w 6500K T-Neon. Afbloei lamp moet nog gekocht worden, maar ik zat te denken ou hiervoor Inventarisatie Ruimte: Secret Jardin Dark Propagator (DP)90 versie 1.5 Licht groei: Mammoth T-Neon 2x55w 6500K Ventilatie (actueel): El-Cheapo kampeer ventilator met high en low standen Afzuiging (actueel): Geen, tent flap(deur) staat open Potten (actueel): Onbekende grootte terracotta potten Potten (groei en bloei): 7.6 liter smartpots Voeding (actueel): Geen Voeding (groei en bloei): Sannies starterkit Groei medium: Bio Green Lightmix met perliet Electra: tijdschakelaar Nog te halen Bloei lampen + afzuiging + filter: Zelf zat ik te denken om een 150w HPS setje te halen. Als ik de 5 potten in mijn tent plaats nemen ze een gedeelte van ongeveer 50 cm bij 50 cm. Uiteindelijk wil ik een totale opbrengst van minimaal 75-80 gram droog, lekker smokende wiet Ik neem aan dat dat met een 150w HPS wel mogelijk is maar is 150w niet overkill voor een DP90 (90*60*90). Kan ik die 75-80 gram ook onder een 100w HPS kunnen krijgen? En wat is dan het minimale wat ik aan afzuiging nodig heb? Omdat ik het zo goedkoop mogelijk wil houden zat ik te denken om zo'n buisventilator set te halen. Geluidsoverlast van de afzuiging is geen probleem En nu wat foto's Tot zover mijn rapportage van week 1. Laat de feedback/kritiek (opbouwend) maar komen
  3. Dankjewel voor de informatie mensen, en bedankt Sannie voor de producten. Starters kit zojuist binnen, nu kan ik eindelijk gaan beginnen....4x Hericules en Jackberry x Madscientist Kan ik de seed propagator (incl led lampjes) onder 2x55 tneon zetten? Of is de licht dan te intens voor de zaden?
  4. Hallo, ik heb even een vraag over het wateren van de spongepots. Ik wil 5 Hericules zaden ontkiemen dmv spongepots en propagator die ik bij sannie heb gehaald. De bedoeling is dat de meegeleverde Bacto in 1 liter water opgelost dient te worden. Is het nou de bedoeling dat ik de hele 1 liter fles met water en bacto op de spongepots moet gieten? Wordt het dan niet te nat?
  5. Wat een warm welkom joh...bedankt allemaal
  6. Ik weet niet wie Hassan is, maar bedankt in ieder geval voor de grammatica les supernoob :)
  7. Beste allemaal Mijn naam is Stephen. Na een tijdje rondsnuffelen ben ik erachter gekomen dat deze forum veel informatie bevat. Ik heb me hierop aangemeld om optimaal gebruik te kunnen maken van de kennis van de ervaren kwekers. Ik ben van plan om zo veel mogelijk te leren en waar nodig ook mijn kennis te delen. Laters...
×
×
  • Create New...