Jump to content

suzuki

Members
  • Content Count

    38
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About suzuki

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden
  1. Tip: Buiten de ruimte(in een kast bijvoorbeeld) de trafo's neerleggen op een dikke stoeptegel. Een stoeptegel brand niet en is altijd koudbij kamertemperatuur.
  2. suzuki

    Buisafzuiger

    ja precies kerel, dat voorkomt trillingen. trillingen(resonantie)=geluid. je hebt gewatteerde slang zelfs!! maar het zijn een aantal dingen bijmekaar die jemoet doen om hem stil te krijgen, de rest staat al in de eerdere posts in dit topic.
  3. 5paarse voor buiten, 10santa voor binnen.
  4. blijf wel op de site komen , bij een maat van me. maar niet meer zo vaak, 1x per week ongeveer. als ik zelf zover ben dat ik ga boren plaats ik de fotoos wel. maar ik heb mijn stekken nog nie binnen.
  5. TiP: Fancontrollers Zijn spotgoedkoop bij www.sensiseed.nl
  6. Ik heb geen ervaring met 600w. Hang mijn 400w altijd tussen de 35-40cm(gemeten vanaf de bulb). greetz suzuki
  7. Nope, geen invloed op opbrengst. jaren geleden toen ik voor het eerst boorde, was ik ook bang voor de stevigheid, maar dat bleek niet nodig. Ik heb zelfs wel eens een + erdoor geboord!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  8. gewoon laten zitten, met mijn eerste oogst ook gehad.met shiva
  9. waarschijnlijk hangen je lampen te hoog, dan krijg op de hoofdtop de zgn vingers. vingerwiet. maakt voor de kwaliteit nix uit hoor
  10. Ik hebhet 1x gedaan met ervaren maten. Vond het in het begin wel leuk, maar duurt telang. en je wordt nogal wazig en ZEER egoistisch van dat spul. Meest egoistische drugsdie ik ooitgebruikt heb!!!!!!!! Snap niet dat mensen dat voor hun plezier doen! Een korte psychose opwekken is het eigenlijk!!!
  11. nee dat snap ik wel... maar ik bedoel als de stekjes wat groter zijn? Ik zet ze eerst een mnd onder tl's dan gaan ze traditiegetrouw in juni buiten. en eindjuni boor ik. De planten zijn dan meestal minimaal 80cm(ik top ze altijd). als je een hotmail adres ofzo geeft stuur ik je wel wat fotoos van mijn buitenstruiken van 2 jar terug.
  12. Eind deze mnd loopt mijn chello abonement af. Maar zal via mijn maatje wel wat fotoos posten waarop je kan zien hoe je dat boren doet.
  13. Twannie luister goed, de plant moet wel klaar voor de bloei zijn, dus niet met stekken. Ik krijg mijn buitenstekken over een week, santa's. Dan zet ik ze eerst nog een mnd onder tl's en dan gaan ze naar buiten. Eind juni ga ik boren.
  14. Beste is om eind juni de bloei te forceren. dit kan op 2 manieren: 1e afdekken 12/12 2e boor een paar gaten van 8mm dwars door de stam heen en houd deze ongeveer 2 weken open. doordat er zuurstof in de stam komt, gaat de plant in de bloei. de 2e klinkt heel raar, maar geloof het maar, ik doe het al 3 jaar zo met buitenplanten. het is ideaal als je guerrila kweekt, of geen zin hebt om te hannessen met plastic--immers kans op schimmel. gr suzuki
×
×
  • Create New...