Jump to content

kippenboerin

New Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About kippenboerin

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. De eerste keer dat ik blowde was op een klein hooizoldertje bij de pony van een vriendin van me. Zij blowde al langer en had een niet al te sterke joint gedraaid met ook wat hasj erin, allemaal wat zachter zegmaar. Ik vond het echt geweldig, alles was mooi, ik kon niet stoppen met lullen Er zaten ook nog eens allemaal gaatjes in het dak waar heel mooi licht doorheen kwam. En toen begon het ook nog te regenen en heb ik wel een kwartier naar mijn hand gestaard waar druppels op vielen. Daarna een zak chips leeggegeten. Eind goed, al goed.
  2. Ik heb gelukkig ook nog nooit hoeven kotsen van wiet (ook niet in combinatie met alcohol, wat toch zeldzaam schijnt te zijn), maar het is wel een aantal keer verkeerd gevallen. Toen was ik nog niet zo veel gewend en dan kan 1 hijsje te veel al slecht uitpakken. Ik werd suuuperduizelig, had een droge bek als een woestijn en kreeg ook een beetje een angstaanval. Gelukkig was ik met mijn vriend die me wat gerust kon stellen. Het was avond en op een gegeven moment vielen mijn ogen bijna dicht maar was ik ervan overtuigd dat ik zou sterven als ik in slaap zou vallen. Uiteindelijk toch in slaap gevallen (duh) en ik leef nog Toen ik de volgende ochtend wakker werd was de stonedheid van die avond nog voor de helft aanwezig, wat ik niet zo leuk vond want ik was het echt even goed zat. In de loop der tijd heb ik mijn grenzen wel leren kennen en weet ik hoeveel ik kan hebben, maar als je niet weet wat je rookt moet je sowieso beter even 10 minuutjes wachten tot je een volgende hijs neemt..
  3. Mijn vader heeft me een tijdje geleden betrapt. Hij heeft vroeger zelf heel veel geblowd en weet in ieder geval wel wat het is. Ik was bang dat hij heel boos zou worden maar hij deed gewoon normaal en zei alleen dat ie wel teleurgesteld was. Mijn vriend blowt ook en pap was juist zo trots dat ik het niet deed mja. Ik voel me daar wel een beetje k*t over maar als iemand het moet kunnen begrijpen is hij het wel. Het is niet dat ik een zware jeugd heb gehad die ik probeer weg te blowen ofzo, ik vind het "gewoon" heel relaxed om te doen.
  4. Hallo wietforummers Ik ben 19 en student. Ik heb voor het eerst wiet geprobeerd op mijn 13e, toen ik vrienden kreeg die dat deden. Het beviel me wel, wat me niet verbaast aangezien mijn ouders allebei ook hebben geblowd vroeger. Ik hoop op dit forum gewoon lekker een beetje te kunnen kletsen over het gebruik. Zelf groeien doe ik niet aan (maar vind ik wel interessant). Groetjes
×
×
  • Create New...