Jump to content

Snijer

Members
 • Content Count

  69
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Snijer

 • Rank
  Hang hier wat rond lid
 1. Jaaa! Landmexen, Dierenmexen, Bandmexen, Celebritymexen.. Ik ken het Altijd leuk om te doen
 2. Sommige mensen hebben het gewoon.. Een vriend van mij wordt ook altijd vet para als ie blowt. Bijv. voor de politie of voor mensen die gaan rellen ofzo. Hij kan soms ook niet meer ademen omdat ie er te hard aan denkt en het ritme niet meer kan vinden ofzo
 3. lijkt me erg sterk Kan best als ie een supersterke spacecake had genomen hoor. En sommige mensen zijn er gewoon gevoeliger voor dan anderen.. ( Maar als het ook geen supersterke spacecake was geloof ik er ook geen zak van ) Maar idd zoals de meesten al zeggen.. Ik word ook gewoon wakker met een suffig gevoel en na een half uurtje is het weg.
 4. Als je knetterstoned wilt worden moet je een waterpijp pakken, een mixje maken met 2/3de wiet en 1/3de tabak en dat in 1x oproken (dus niet eerst volhijsen, even wachten, en dan pas met je vinger van de kickhole af hijsen) Maar btt ; ik doe meestal (net zoals Jee Dot en Greengrower) ongever 0,3 gram in een joint
 5. Ik zie niet wat blunts met knaster te maken hebben maarja. Ik vond het echt super super vies, en nog bijzonder scherp op de keel ook. Ik ging echt bijna dood toen ik een joint daarvan rookte (en nee, niet van stonedheid.) Absoluut een afrader!
 6. Ik houd het meestal ook bij 1 soort in 1 joint.. Maar als er meer wiet/hasj aanwezig is van een andere soort gooi ik dat er graag doorheen. Maar iig geen standaard mixjes van 2 of meer specifieke soorten.
 7. Heb op lowlands bij een gast in zn tent zitten smoken met 6 man.. iets van 3 joints gingen er constant door en als je die tent opendeed zag je ook echt zon enorme walm rook naar buiten komen Was wel grappig, we werden echt heel stoned (maar dat word je sowieso als er constant 3 joints met 6 mensen rondgaan), en het werd echt ontzeeeeettend warm na een tijdje.
 8. Op het waterloo plein (Amsterdam) vind je ook altijd wietzakjes, alle formaten.. 2 euro voor 100 redelijk grote, geloof ik.
 9. Ik heb niet echt een max.. Kan gewoon doorblowen als ik wil. Als ik blow dan blow ik denk ik iets van 4/5 joints standaard (maar wel met 4/5 vrienden ook meestal, soms wel meer.) Heb wel een paar keer gewoon een avond gehad dat ik alleen thuis en we joints met 9 tippies gingen draaien en allemaal gekke waterpijpjes hadden gemaakt enzo.. die we allemaal een keer uit moesten proberen uiteraard. Toen hadden we op die avond iets van 60 euro shopwiet en 20 euro hasj er doorheen gejast met z'n 6en. Dan kun je wel zeggen dat je op een gegeven moment niet meer stoned wordt, maar ik ben nog nooit zo stoned geweest als toen. Jemig. (en dit is niet stoer doen of whatever, dus houd de "kneus, een beetje stoer doen met hoeveel je rookt " opmerkingen maar achterwege) Maar komt erop neer dat ik niet echt een max heb.. als mijn longen het niet meer trekken heb ik een max, maar dan kan ik 5 minuten later weer doorgaan. Ik kan bijvoorbeeld niet in mijn eentje een joint oproken zonder pauze.
 10. Snijer

  Blunts??!

  Moet je dan gewoon het tippie in de bluntkoker gooien als je een blunt koker koopt? lijkt me niet dat dat dan ooit goed past. . .
 11. Ik rook altijd met shag.. Sigaretten vind ik een te scherpe smaak hebben op je keel. Shag is wat zachter, wat milder. Verder proef ik geen verschil tussen milde shag en halfzware shag, dus rook ik maar gewoon milde omdat er minder rotzooi in zit..
 12. Ik heb een hele lange tijd gewoon op mn kamer gesmoked zonder dt mn ouders het wisten. Nu weet alleen mijn moeder het (en die smoked zelf ook nog dagelijks) dus die vindt het niet erg. Mijn vader heeft het nog steeds niet door. Maar het is echt onzin dat die geur blijft hangen, die is na een uurtje ofzo alweer weg.
 13. Ik heb alleen verstand van potjes extract die je koopt, dat is namelijk in een 5x potje zitten 2 trips, en in een 10x potje zitten er 4. Ik heb me gehouden aan hetgene wat achterop het pakje stond (10-20 doseringen), maar dat is bullshit. Dat zei die gozer van de smartshop later ook. Toen vertelde hij dus dat er in een 5x 2 trips zitten en in een 10x 4 trips. Maar gast, mescaline moet je dus echt niet onderschatten. Dat is echt ongelofelijk sterk. Jij moet het natuurlijk zelf weten, maar ik denk echt niet dat je er oud genoeg voor bent. Als je bijv. de lessen van don juan door carlos castaneda (literatuur over o.a. mescaline) leest, weet je enigzins hoe ongelofelijk krachtig mescaline is. Maar veel plezier met de salvia! En onthoud : je moet echt een goede aansteker hebben met een gasvlam oid, met een normale lukt het niet. En volg de instructies van Stevens goed op, de kleinste dingen kunnen je trip verpesten als je ze vergeet.
 14. Nice. Ik heb hem al een paar keer geoefend, en hij lukt prima. Nu maar wachten tot ik weer kan smoken (ben gestopt tot november, dus nog eventjes wachten, en dan ga ik een dikke zesloop roken)
×
×
 • Create New...