Jump to content

Ganjakleuter

Members
  • Content Count

    73
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Ganjakleuter

  • Rank
    Hang hier wat rond lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Heb sinds vanmorgen ook 3 special kush erbij. Ik ga morgen een grotere update posten met wat meer foto's. Groetjes Bas
  2. Hallo allemaal, ik heb vandaag 3 zaadjes in cocos plugjes gedaan en in de propagator gezet. Maar ik vraag me af of het in de zon niet veel te heet wordt en of ik dan de luchtgaten open of dicht moet zetten.. of gewoon de deksel helemaal eraf? Groetjes Bas!
  3. Zo vandaag een kleine update. De dames staan er best goed bij vind ik, ze zijn flink gegroeid. Dit was het voor vandaag, binnekort als ik wat meer tijd heb komt er een update die wat uitgebreider is. Groetjes Bas.
  4. Iedereen bedankt voor alle hulp tot nu toe! . Ging net even kijken bij de dames en sommige blaadjes zien er wat raar uit of dat ligt aan mij? Ik zit nu natuurlijk meteen te stressen omdat dit mijn eerste kweek is. Is dit iets ergs of hoef ik me niet druk te maken? Groetjes Bas!
  5. Ik heb gisteren de potten aangevuld tot de rand zodat ze wat steviger staan ivm het zware weer van gisteren. Ik snel naar de action gegaan en ze hadden geen normale potgrond meer dus had ik compacte potaarde gekocht omdat ze niks anders hadden, nu blijken dit coco bricks te zijn.. kan het kwaad dat ik dit heb gebruik om de laatste 5 cm van de potten aan te vullen? Groetjes Bas!
  6. Ikzelf gebruik de Kno3 ook ergens anders voor maar ik had gezien dat het ook in mijn bloeivoeding zit vandaar. Deze lowryders laat ik lekker in de potten zitten maar mijn volgende ronde met 3x special kush gaan wel de volle grond in.
  7. Vandaag weer een kleine update! De dames groeien ontzettend hard met dit mooie weer en alles staat er op dit moment een stuk beter bij . misschien een beetje rare vraag maar ik heb hier nog ongeveer 25kg kaliumnitraat staan (Kno3) is dit bruikbaar voor wietplanten? Groetjes Bas
  8. Ik ben ook van plan om de voeding te geven in het begin van de bloei. Ik hoop dat het lekkere weer de plantjes goed doet . Wat ik in ieder geval wel weet is dat ik na deze ronden 3x special kush #1 ga planten want dat is goed te doen zei de eigenaar van de growshop. De volgende ronde zal ik ook speciale grond etc aanschaffen en de plantjes voorgroeien en dan uiteindelijk moeten ze in de volle grond komen te staan. Groetjes Bas!
  9. Dit is dus het voeding schema, maar hierop staat alleen hoeveelheden voor als je growmix of lightmix gebruikt maar ik gebruik een mix van universele potgrond met zaai en stekgrond. Hoeveel voeding raden jullie mij aan?
  10. vandaag maar weer even een kleine update. de plantjes staan de hele dag buiten tot dat het donker is, als het regent staan ze ook buiten maar dan zet ik ze onder het afdak. ik vind dat ze er een beetje zielig bij staan.. ook heb ik deze week bloei voeding aangeschaft van plagron. iemand enig idee wat ik fout doe oid? hier een paar foto's: hopen dat het nog goed gaat komen anders heb ik nog 3x special kush #1 zaadjes van royal queen. Groetjes Bas.
  11. Je zou eens moeten kijken voor osb baits, goede en betaalbare bollen. De liver is echt een aanrader!
  12. Wat bij mij erg goed werkt is 5-htp. Dit heb ik aangeschaft voor iets anders maar het helpt wel goed vind ik.
  13. Zal ik de dames vannacht in de buitenlucht laten staan of toch maar verkassen naar het tuinhuis?
×
×
  • Create New...