Jump to content

hypersonic

Members
 • Content Count

  41
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About hypersonic

 • Rank
  Begin z'n weg te vinden
 1. Weet iemand welke boetes er staan voor 'verhandelen' van je kweek? Voor bijvoorbeeld een kilootje ofzo...?
 2. 8 zaadjes zijn gekiemd en boven de grond...allen ongeveer 5 cm lang en er zijn er 3 die de eerste blaadjes laten zien. 1 zaadje is helaas helemaal niet gekiemd...
 3. De eerste heeft z'n koppie al laten zien!
 4. Inderdaad...een klein boogje...wist niet hoe ik het omschrijven moest! Ik hou je op de hoogte! Heb helaas geen digicam...
 5. Heb zojuist ff gekeken en ik zie 1 van de zaadjes met een wit kopje tevoorschijn komen...anderen zijn nog ondergronds. Als ze allemaal zichtbaar zijn haal ik het plastic weg(als er blaadjes aankomen).
 6. Ik hoop maar dat mn big buds beetje binnen de perken blijven i.v.m de hoogte van mn kast...ik top ze liever niet want ik wil er 5 of 6 overhouden en als ik ze top kan ik er maar 4 kwijt... Heb mn zaadjes vandaag(2de dag) beetje vocht verneveld erboven en weer afgedekt met plastic. Afwachten.
 7. Heb vanmiddag ook gezaaid.....Sensi Big Buds....tl erop en daar gaat ie dan!!! Klopt het dat je na 2 dagen al wat kan zien?
 8. Hey allemaal... Heb nu mn zaadjes in de grond gezet met tl erbovenop. Het zijn Sensi Seeds geworden---Big Buds. Moet nu nog zo'n kleine 4 weken bloeien met mn huidige kweek en dan kunnen de zaadjes dus tussentijds lekker ontwikkelen tot bosjes.
 9. Zo dacht ik er dus ook over...m'n Sensi Big Bud zaadjes komen van de week binnen hopelijk...ff armatuurtje halen
 10. Ja inderdaad...heb het deze week ook geconstateerd (toevallig ook 5e week) bij mn andere kweken ook, achteraf gezien. Maak me er niet druk om...komt allemaal goed...netjes blijven voeden volgens je schema. Suc6.
 11. Vandaag op voorpagina van Telegraaf: MISDADIGER KAN PISTOOL DECLAREREN. De kosten van het pistool kunnen worden afgetrokken van de boete.... Het moet niet mooier worden in Nederland hoor
 12. Hey Bart, Jij doseerd 1 druppel per 4 liter water...zoals ook op het flesje staat. Er staat ook dat je voor een actieve ontwikkeling en resistentie voor stress 1 ml moet doseren per 4 liter water...in 1 ml zitten ongeveer 22 druppels. Voor ons is het tweede deel van het doseer verhaaltje dus belangrijk; VERRY SOFT PLANTS oftewel actief opkweken van de plant in een korte tijd. En dan kom je weer uit op 1 druppel per 4 liter. Heb jij al eens meer testjes gedaan met de doseringen? Of hou jij je altijd aan die ene druppel per 4 liter. Mijn kennis doseerd namelijk 1 druppel per liter water...met goede resultaten!
 13. SUPERthrive is een mix van hormonen en vitamines. Ik heb sinds gisteren ook een flesje gehad van een collega kweker. Bij alle waterbeurten meegeven. ook als je net stekken hebt gezet gebruikt hij geen ROOTS maar SUPERthrive, en ook hij zit aan 1 gram/Watt sinds hij het gebruikt. Het is al voorgekomen dat ie meer dan 1 gram/Watt haalde. Ik ga het vanaf deze week ook toevoegen en dan maar afwachten...
×
×
 • Create New...