Jump to content

darow

Members
  • Content Count

    184
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About darow

  • Rank
    Kind aan huis lid

Contact Methods

  • MSN
    daroww@msn.com
  • Website URL
    http://www.cu2.nl\darow
  • ICQ
    0
  1. uhm jupiler wodka redbull voor de rest drink ik niks anders ( van alcoholische dranken dan he)
  2. ja , ik weet niet hoe groot ze en dergelijke zijn en in welke potten ze staan maar je moet de grond gewoon 'vochtig' maken zodat de wortels moeten werken. Ik gaf ze in de eerste 2 weken 250 ml en ze stonden in 2 liter potje.
  3. Ik raad je aan om nu een weekje wortelstimulator te gebruiken. Ik heb hetzelfde al vaak genoeg meegemaakt en na een weekje is hij\zij er weer helemaal bovenop.
  4. ik was gister in de Wallstreet, kutsfeer moest meteen men id laten zien enzo. Maar de Hazejoint die ze verkopen zijn echt TOP-kwaliteit.
  5. ik wordt meestal lui, heel erg lui daarom is de enigste beweging die ik maak als ik stoned ben zappen. Mijn aanrader gewoon wat cartoons gaan kijken.Of van die homevideos sjit.
  6. darow

    coffeeshop

    bij buitenwiet kom je rond de 1,50 maar ligt er natuurlijk ook aan welke enzo.
  7. darow

    PARIJS en wiet?

    zo kun je het wel stellen maar aan de andere kant: waar rook is is vuur en zo hebben die agenten ook gedacht
  8. Nooit naar het uiterlijk kijiken , ik had een fucked up plant ( was vorige maand verscheidene keren omgevallen en ga zo maar door) en heb er toch 130 gr vanaf gegaald wat ik persoonlijk niet slecht vind. ik zou gewoon een keer naar een coffeeshop gaan. Maar ligt er natuurlijk ook aan: hoeveel je uiteindelijk hebt ( als je 50 gram hebt bijvoorbeeld zou ik het losverkopen wil je er het meeste voor krijgen)
  9. darow

    drogen op zolder

    ik droog ook op zolder en gebruik gewoon was lijnen en het raampje open. ter ondersteuning kun je eventueel nog een ventilator erbij zetten maar NIET op de toppen gericht.
  10. haal wat wortelsimulator, want bij een gestresste stek gaat het wortelen allemaal wat langzamer enzo. wortelstimulator krijg je bij de growshop.
  11. ik heb gister toch maar weer een beetje gerookt en heb echt superwazig gedroomt , vind t gewoon leuk. maar nadeel is dat ik weer opnieuw kan beginne met mijn slapeloze nachten ( was vorige week gestopt)
  12. ik raad je echt af om ze binnen te zetten mits er goede ventilatie is, dat heeft een vriend van me vorig jaar vele toppen gekost door dat ze gaan schimmelen.
  13. als je t forum eens doorleest vind je er meer dan genoeg over antwoorden op je vraag: 5 buiten mag maar als je verraden wordt dan nemen de politie ze gewoon mee zonder boete binnnen mag geen 1! boete weet ik niet
  14. ik ben nog nooit gevraagd voor mijn id, terwijl ik al vaak genoeg binnengekomen ben toen ik ng geen 18 was
×
×
  • Create New...