Jump to content

spacefrog2

Full member
 • Content Count

  803
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

48 Positief

About spacefrog2

 • Rank
  Space grower
 • Birthday 01/01/1987

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Space land
 1. Alles is lekker compact ingedroogd, p.crboes zat met zijn schatting het meest in de buurt dus jij krijgt een verassing in je schoen. Daar ik momenteel druk ben met werk zal ik mijn kweekactiviteiten stil leggen. Blijf echter wel hier rondkijken uiteraard!
 2. Thanks allen. Als het droog is maak ik nog even bekend wie er een PB van mij gaat krijgen
 3. Alles is geknipt, nog een weekje drogen. Gelukkig geen rot tegen gekomen, ik gok zelf op een dikke halve kilo. Prima resultaat gezien ik ze zelf amper verzorgd heb, mijn 'leerling' heeft het prima gedaan
 4. Die mogen nog wel een een dag of 5-6 18/6 inderdaad (uitgaande van 11 liters). Als je 18 liter potten hebt zou het wel een anderhalve week mogen groeien. Ik zou ze ook eens even goed nat zetten (1 liter per 11l pot) want de aarde lijkt kurkdroog.
 5. Netjes afgebloeid shelby, heb stilletjes mee gekeken. Gokje van mijn kant: 501 gram (meer is je zeker gegund!!) PS ventilator zou ik uit doen, je afzuiging zou voor voldoende circulatie moeten zorgen. edit: ik lees dat je hem al uit hebt gezet inmiddels, Dat knapperige wat je zegt is normaal in die zin dat dikke toppen van binnen minder snel drogen dan van buiten. Ik zou ze als ze redelijk droog lijken in losse toppen knippen en even een nachtje in een afgesloten bak doen. Op die manier verdeeld zich het vocht van binnen in de toppen naar de buitenkant. Wel opletten dat je de bak regelmatig ventileert i.v.m. schimmel.
 6. Had een test kit van Plagron gekregen vorig jaar met Alga Grow + Bloom, Sugar Royal en Green Sensation. Echter heb ik in de ronde dat ik het totaalpakket gebruikt heb niks extra geoogst t.o.v. mijn rondes met enkel Alga Grow + Bloom. Zonde van het geld dus, heb ik nu geleerd. Theoretisch zou ik zelfs met enkel Alga Bloom uit de voeten kunnen gezien het relatief hoge aandeel stikstof (N). Echter als ik dat doe krijg ik vage tekorten in week 3-4.
 7. Is dat kilomix van Atami wat je gebruikt? Heb ik ook een paar rondes mee gedraait ze gaan dan echt lekker de eerste paar weken doordat de grond EC 2.4 of 2.6 is meen ik
 8. Zet maar op 12/12 je hebt een indica dominante plant maar ook die groeien nog wel een anderhalve week hoor. Die lichte kleur kan ook zijn door te veel water maar daar heb ik vanaf hier geen kijk op. Zoals eerder gesuggereerd inderdaad de langste uitlopers een plet geven door ze om de dag (voorzichtig) om te buigen met je vingers, dat remt de strek.
 9. Dit keer niet, doe dit wel af en toe als ik geen haast heb en mijn rookvoorraad nog op peil is. Alga Bloom is de enigste hoofdvoeding ja, kan ook prima met haar NPK van 6/12/10. PK is bij mij meestal overdaad dus dat laten we lekker weg.
 10. Vandaag een kijkje gaan nemen en de kachel was uitgevallen (human error) hierdoor dus paarse steeltjes maar dat mag niet baten. Ze zijn wat minder dik dan ik had gehoopt maar wel kei en keihard. De kachel draait weer, ik heb 1 lamp uitgezet want al dat lichtgeweld is nergens goed voor tijdens het afrijpen, volgende week gaan ze om. week 7,5 Klimaat dag: 26gr 45% Temp nacht: 24gr 50% Voeding: geen (water) Monster top met al haar zijtakken ook flink dik: Ook dit keer mag er een gokje gewaagd worden, en de winnaar....... krijgt een PM van mij Ik ga zelf uit van een kleine 0.65 gr p/watt aangezien ik lang niet altijd aanwezig was om de water+voedingsgift te sturen.
 11. Dat verklaart een hoop Klimaat is prima te onderhouden met 400 watters he? Heb je ze dicht op de planten of wat hoger voor meer overlap?
 12. Nee geen enzymen, na dit rondje wel nieuwe grond dat mag ook wel na 3 maal gebruik. Jij ook nog succes met je Silver dames edit: enzymen zijn trouwens killing voor je bio leven
×
×
 • Create New...