Jump to content

MrWicked

Members
  • Content Count

    103
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About MrWicked

  • Rank
    Kind aan huis lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Hierbij rond ik dit verslag af met een eind gewicht van 116 gram droog. Ik ben zeer tevreden met dit gewicht aangzien het meer is dan ik verwacht had. En hij rookt erg lekker, meer high dan stoned. Bedankt voor jullie hulp en reacties!
  2. @Tune Dat is precies wat afgelopen donderdag is gebeurd! UPDATE Alles is afgelopen donderdag geoogst. Van de knipafval heb ik nog een blokje hasj kunnen maken van 1x1cm, niet veel maar wel leuk Zodra alles droog is zal ik alles wegen voor het eindgewicht.
  3. MrWicked

    MrWicked

    Alle foto's van de planten. Goede en slechte ;)
  4. @supernoob Thx, ik hoop het! @Krasi De geur is moeilijk te beschrijven, in het begin waren ze wat zoetig maar dat is nu wat zwaarder geworden. @Piet de Wiet Bedankt, ik hoop dat ze zo lekker zijn als ze er uit zien!
  5. @VenaSnar Oke dan, ja natuurlijk zie je die niet. Is inderdaad greenlabel. @Truckerbob Bedankt man. Afzuiger heb ik van af het begin al UPDATE De hoofd top is van de achterste is er nu dus uit en is lekker aan het drogen. De rest zal ik donderdag/vrijdag gaan oogsten. Alle trichomen zien er "melkerig" uit en de toppen zelf zijn mooi bruin. De volgende foto's zijn van afgelopen zaterdag. Dag 54 zichtbare bloei, dag 64 12/12. Foto met nog beide toppen Top voorste plant Top achterste plant verwijderd
  6. @VenaSnar Bedankt voor je reactie! Ik wou gisteren niet te lang wachten op een reactie ondanks ~100 views dus had ik hem inderdaad afgeknipt en alle schimmel verwijderd. Het was binnen in toch al verder verspreid dan ik had gedacht, ong. 2/6 van de top. Heb deze nog gewogen op (zonder de schimmel) 41gr nat. Aan gezien er aan de buitenkant totaal geen schimmel zat ben ik niet zo bang voor de sporen maar ik zal zeker alles goed blijven controleren. Ik denk en hoop alles volgende week te kunnen oogsten. Zondag dus waarschijnlijk de laatste foto update van de staande planten
  7. Belangrijke vraag! Ik heb nu zojuist de planten gecontroleerd en zag dat in de dikste hoofd top de kleine blaadjes heel geel werden en er slap bij hingen dus ik vermoedde gelijk schimmel, niks bleek minder waar toen ik wat dieper keek. Maar het is nu nog heel erg minimaal tot bijna niks! Wat kunnen jullie mij aanraden? Hele top er nu al uit knippen en het beetje schimmel verwijderen?
  8. @Krasi Ik bekijk ze nu zo'n beetje elke dag. Als ik het goed bekijk begint alles nu een beetje "melkerig" te worden. Er zitten in ieder geval nog nergens bruine tussen. Wanneer de eerste bruinen verschijnen op zeg maar maandag, ben ik dan nog op tijd als ik dan op donderdag/vrijdag oogst?
  9. @BUZZ Bedankt, ze zijn zeker aangedikt! En de lucht valt mee hoor, ik heb een geur blok van ona in de uitblaas staan UPDATE Alles begint al lekker bruin te worden, op de foto's lijkt het zelfs oranje De top van de achterste plant is duidelijk dikker geworden dan de andere. Dag 47 zichtbare bloei Top voorste plant Top achterste plant Top achterste plant uit andere hoek
  10. Lucky me! Mooi vol, de zoeperts Die in de 3ltr zijn wat lichter van kleur lijkt het.
  11. @Krasi Bedankt. Ik hou de trichomen goed in de gaten! @VenaSnar Die meet ik ja, deze zit op 40-50%. Dit is toch goed neem ik aan?
  12. Ze zien er mooi uit, ben benieuwd naar de nieuwe foto's!
  13. @VenaSnar Bedankt man! @Kalashnikova Geloof ik direct haha, thx. @bosrand Ben ook heel benieuwd, nog zo'n 2 weekjes te gaan denk ik voor oogst UPDATE Alles verloopt nog goed, hier en daar beginnen de bladeren wat lichter/geler te worden. Ook lijkt het erop dat de toppen wat dikker worden, vooral bij de achterste plant. Dag 40 zichtbare bloei Top voorste plant Top achterste plant Close-up kleiner topje
×
×
  • Create New...