Jump to content

RacerX

Members
 • Content Count

  139
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About RacerX

 • Rank
  Kind aan huis lid
 1. ok, ik ben zelf vorig jaar in Marroko geweest een maand. Ook in het Rif-gebergete (Ketama). Hier heb ik een grote wandeling van 10 uur gemaakt met een local, hij liet mij alle plantages zien en hoe de wiet en hasj wordt vervaardigt daar. Het was echt super mooi. IK heb nog nooit zoveel wiet bijelkaar gezien als in die velden. Je hebt het daar over 100-den hectaren!! vol met wiet. Hoog in de bergen liggen onbereikbare dorpen, waar je alleen te voet kunt komen. Die dopren werken constant aan de plantage. Toen ik er was waren de kinderen van het dorp bezig de mannetjes uit de velden te halen. Erg mooi. De vervaardiging van de hasj is heel primitief. De toppen worden van de planten afgehaald, gedroogd, en onder een grote stenen molen geperst tot hasj. Voor de wiet liefhebber is het zeker een aanrader om in september/oktober naar Ketama of Chefchouen te gaan! Hasj kost geen drol en het zijn echt geweldige mensen daar! Ohja, dat verhal dat marrokanen de goede ' chocolate' voor zichzelf houden is niet echt zo. De hasj die ze daar zelf hebben is niet echt uber geweldig. Gewoon lage thc hasj. Maar het heeft wel wat. Ik heb nog een keer met een oude Marrokaan uit een lange houten pijpje hasj gerookt en dat was zeker te versmaden. Maar het is een zekere aanrader!! later, marijn.
 2. misschien een n00bish vraag: maar hoe herken je schimmel of toprot? Heeft er iemand fotos van hoe ik het kan herkennen? (dit is namelijk mijn eerste keer buiten kweken, en ik heb binnen nog nooit last van dit soort ongein gehad)
 3. mijnes ziet er op dit moment zo uit. Hij is eind eind augustus begonnen met bloeien, dus net twee weken bloei: is het wat en is het nog mogelijk dat dit goed kan afbloeien? laters, racer.
 4. RacerX

  12/12 Zetten

  water kun je trouwens beter niet op je plantjes spuiten (als de lampen aan staan dan). Water werkt in principe als een vergrootglas als er licht op komt, het kan dus brandplekjes creeren.
 5. je kunt geen fotos van je eigen computer laten zien. Upload ze eerst op imageshack.us en geef dan de link
 6. zolang we maar een goede nazomer hebben vind ik alles best!
 7. Dit is Purple (aardig welbekend) Weet jij waarneer het gaat bloeien en afbloeien Atmo? thanx mate.
 8. Ha mannen! ik maak me ook een beetje zorgen over het niet komen van de toppen bij mijn planten. Het is nu welgeteld 10 aug en ik zie nog geen voorbloei of dergelijke. Het is de afgelopen weken echt schijt weer geweest. Maar gaat het nog goed komen met mijn planten? de planten zijn erg vol en nu 180 van de grond en 100 breed. en? laters.
 9. hoe kan het dan zo zijn dat ze zo breed en dik zijn, zonder dat ik ze ook maar een keer heb getopt?
 10. Ohja, Atmo; de matheid is waarschijnlijkte wijten aan de kwaliteit van mn camera: Een nokia . Moet een blad ook echt glanzend zijn? of is dat erg "ras-gebonden"?. Verder geen comlicatie met het weer gehad, het zijn erg strerke planten (want het waait altijd erg op het dak).. laters
 11. thanx Mate! zo leer ik nog es wat! p.s. waar is kalk te verkrijgen? en moet ikdat dan gewoon er op strooien? racer.
 12. j'ah! (dont mind the strange mofo, hijs mn huusgenoot ) T H I C K N E S S... windy days...dream away
 13. het is drie hoog, en er is echt geen manier om op dat dak te komen van de buitenkant. dus dat valt wel mee.
 14. ohja, mijn vraagje nog ff: Ze zijn heel erg compact, maar niet zo heel erg groot(70 cm). Is dat een probleem voor de opkomst of is dat juist wel ok?
×
×
 • Create New...