Jump to content

smoking fish

Members
  • Content Count

    107
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutraal

About smoking fish

  • Rank
    Kind aan huis lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Amsterdam
  1. Ik heb je meteen maar als "oefenmateriaal" gebruikt; LIKE it, you're back!!
  2. Sorry Elmo, dat dat zo lang duurde. Alles goed laten drogen en rustig in paar keer alles geknipt. Ik kom tot 59 gram. Niet zo veel maar ik ben blij met het smakelijk eindproduct. Zal ongetwijfeld nog wel beter worden. Ik heb niet zoveel nodig dus kan hier lange tijd mee vooruit. Ga toch binnenkort een nieuwe kweek starten. Puur voor de fun.
  3. Even weggeweest en ik zie dat het nog steeds een feestje is hier. Mooi Blowsterke! Gaat goed zo. Weer genoten van al je fotoos.
  4. Hoi Caskafa en alle anderen, foto's van drogende plantjes vind ik toch echt minder spannend. Ben even druk geweest en weinig tijd iets te posten. Wel een kwaliteitscheck gedaan van de (nog niet helemaal gedroogde) Bubble gum; in tegenstelling tot wat mijn naam doet vermoeden rook ik minder dan verwacht. Maar de space-chocolademelk was supergoed. Dat belooft nog wat. Als ik wat meer tijd heb zal ik jullie op de hoogte brengen van het eindgewicht. En daarna door naar een nieuwe kweekje.
  5. http://www.nu.nl/opmerkelijk/3630730/marihuanaplanten-gevonden-in-bejaardenhuis.html Gun die oudjes toch een fijne oude dag... 275.00 joints.. niet niks!
  6. Nadat ik de afgelopen week toch ook wel wat lichtbruine trichomen heb ontdekt en een week alleen wat heb gegeven. De laatste dagen heb ik de plant laten uitdrogen en ga 'm nu omhalen en ophangen. Foto's volgen.
  7. Dank je voor het meekijken Piet. Een balletje? Zou evt. een banaantje kunnen zijn? Is dat in dit stadium nog schadelijk?
  8. Wat die opmerking over het spaanplaat betreft. Daar sluit ik me volledig bij aan. 't hoeft maar één keer een beetje nat te worden het gaat snel achteruit. Bovendien schijnen er nog steeds minder gezonde stofjes uit dat spaanplaat te komen. Als je toch voor multiplex gaat, doe het dan ook in één keer goed. Let op een watervaste verlijming (houthandel en niét een bouwmarkt!). Probeer je gaten een beetje netjes (glad) af te werken en lak het zeker tweemaal met een goede lak (buitenkwaliteit). Wel goed laten uitdampen; zo lang mogelijk! Je kunt alvast beginnen; ben je straks klaar als die spaanplaat het begeeft. Veel succes!
  9. fotootje van eergisteren: Veel bruine haartjes inderdaad. Maar DJ, heb jij méér bruine haren met TL dan met een ándere lichtbron? Was dat wat je bedoelde? Ik heb opnieuw de trichomen bekeken en ik zie véél milky. (plm. 50-75%). Maar nog geen bruine trichs. Tot nu toe geef ik nog steeds water om de dag. Zelfde verhaal qua voeding. Wordt beetje saai zo. We kijken het nog even aan na inmiddels 45 dagen 12/12. Zwellen maar en geduld hebben. Zzzzz....
  10. smoking fish

    eerste kweek

    foto's van mijn eerste kweek vanaf aug. '13 Bubble Gum, Jack Herer & the Church
  11. Leuk om weer wat te lezen van je. Ze gaan lekker hard! Hoop voor je dat je ze een beetje kunt temmen. Succes en sterkte met de tripsenbestrijding. Hoop dat de neemolie de truc gaat doen. Wel een intensief werkje met zo'n volle kast, lijkt me?
  12. Hoi Caskafa, Veel succes met deze kweek. Erg mooi, compact en donkergroen plantje, die Herijuana! (ik wordt steeds meer gesterkt in mijn idee dat dit ook mijn volgende soortje gaat worden)
  13. Haha, mooie avatar!

    Herkende 'm meteen! (Dead man / Jarmush) :) Is dan ook één van m'n lievelingsfilms.

  14. Ja zeker DJ; in het licht en ook het microscoopje heeft een gemeen fel ledlampje er in . Het is niet zozeer dat ik ongeduldig ben alswel bang dat ik straks te laat oogst en een minder goed rokertje heb. Wat daarvoor de criteria worden moet ik ook zelf nog beter definiëren. Ik heb namelijk nooit wiet gerookt maar altijd hash gegeten (sinds '72). Het roken ben ik eigenlijk gaan doen om 'm eigen product beter te kunnen beoordelen. Maar dat beviel me ook wel;een wat directer effect en ook wel een prettig ritueel dat roken. Qua gebruik van hash heb ik dus wél een flinke achtergrond maar qua roken van wiet ben ik nog erg onervaren. Ik hoop dat je dan m'n vragen beter kunt plaatsen. Dank voor je antwoord opnieuw.
  15. Fotootjes van vandaag: Of de toppen nog veel zwellen weet ik niet. Wel lijkt het aantal bruine haartjes snel toe te nemen. (Zie fotoos) Met Microscoopje: even geïnspecteerd. Ik dacht te zien dat een groot deel, zo'n 50%, van de trichomen niet meer helder is maar wat ondoorzichtig. Jammer dat ik daar geen plaatjes van kan plaatsen maar dat komt wellicht binnenkort (usb-microscoop). Het lijkt me aan de vroege kant (6 weken na het omzetten van de klok naar 12/12). Ik denk nu te gaan stoppen met voeden en dan 2 weken te gaan spoelen. Goed idee of toch nog te vroeg? Wil ik te snel?
×
×
  • Create New...