Jump to content

Abramovitsj

Members
 • Content Count

  187
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutraal

About Abramovitsj

 • Rank
  Kind aan huis lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels
 1. phahaa COLOSSEUMS een uitgestorven soort geloof ik. denk zelfs dat je ze bij geen 1 growshop nog kunt kopen.... misschien 2de hands nog dus dat zegt idd veel!!!!
 2. Ok. Ik zie net dat ik nogal veel woorden met hoofdletters gebruik waardoor ik nogal agressief en schreeuwerig overkom. Dit is echter niet mijn bedoeling. (Ik laat me een beetje gaan in m'n enthousiasme) Een deftig verslag maken met mooie resultaten zal en moet komen maar ikzelf moet noodgedwongen stoppen. (voor redenen die ik hier niet kan opnoemen) Ik vind wel een oplossing. peace
 3. Het is zeker niet mijn bedoeling om hoog van de toren te blazen. Ik verwacht ook nooit iets van mensen maar Ik kan het toch gewoon vriendelijk vragen? Ik vind de groepsfeer hier in vergelijking met 6 jaar terug toch wel erg veranderd hoor in de negatieve zin Het lijkt er op dat er hier nogal veel mensen met een "ego" probleem zitten en niet openstaan voor mensen die op een compleet andere manier te werk gaan. Echt jammer hier. hoe meer je mensen afkraakt hoe meer je hier gerespecteerd wordt blijkbaar. echt jammer.
 4. Nee nee Wie wil me echt helpen ipv. me uit te lachen??
 5. harde schijf was kapot. computer te lang defect. ondertussen de stekker uitgetrokken. Was een vaag verslag omdat ik voor optimale resultaten nog te veel aanpassingen moest doen (extra librabakken, coco'sslabs bestellen,enz) maar ik wist dat dit m'n laatste kweekje werd omdat ik de eindfactuur van electrabel had gekregen. (boven de 13000 euro) en dacht na 2 jaar dat het toch verstandiger was om eens ff te stoppen... Ik teel nu net helemaal tegenovergesteld van de 'traditionele' manier van kweken zoals met weinig planten en ellenlang voorgroeien. Gewoon de basis met 36 a 42 planten per 600 watter (lijkt VEEL of voor sommigsten absurd veel) Werken met zaadjes (want stekken gaan meer in de breedte groeien en dan verstikken ze zichzelf, toch op de manier waarop ik werk met zoveel planten) zo krijg je lange smalle planten die netjes bij elkaar staan zonder mekaar te verstikken en krijg je een veldje vol hoofdtoppen... ECHT WAAR!!!! Ik zou graag nog een paar testjes doen om de resultaten nog te verbeteren dan naar een uitgever gaan om mijn kennis en referentie van geslaagde kweekverslagen op tafel te smijten (om zo te tonen dat ik geen gebakken lucht wil verkopen) Maar ik moet noodgedwongen ff stoppen... WIL IEMAND ANDERS SOMS MIJN EXPERIMENT verderzetten om de OOGSTEN NOG TE verbeteren want het kan nog veel verbeterd worden maar ik heb nu echt een formule die zowieso al SCHITTEREND IS. denk dat het zelfs mogelijk is om 2 gr/watt te halen en dat allemaal ZONDER extra toevoeging van CO2 en spécialekes en een perfecte klimaatbeheersing... gewoon een goede basis, (planten stonden er bij bij een temperatuur van 37° en deden het nog goed. Ik weet dat ik sukkel met het begin van m'n verslag met m'n zaadjes in halfgevulde potjes dat kan allemaal nog veel beter maar desondanks haal ik hiermee nog super resultaten... éénmaal op m'n slabs gaat het supergoed! WIE HELPT ME?
 6. bullshit. Volgens mijn leermeester mag je volgens de methode van min. 32 planten per vierkante meter niet 1 dag meer dan 12uur licht geven per dag. anders gaan je planten een soort groeihormoon aanmaken en dat kun je beter laten want ze worden nu al veel te groot !!!!!!!!!
 7. Nee hoor. Die strek is echt een probleem bij me Is al van dag 1 te zien hoe ze strekken en de lamp hangt echt wel op 55 a 60 cm... Het éénige wat mij opvalt is dat ik vroeger dit niet had onder m'n 57watt TL lampen (die van 1,5 meter) maar dit was dan wel met stekjes die ik zelf maakte van m'n moederplanten) Misschien door een hoge EC mee te geven in het begin maar weetnie hoe dit werkt met voeding voor op aarde... Moet ik dan zoveel voeding meegeven zodat ik bv. met een ec waarde van 3 zit maar dan zit ik ruim over de max. ml voeding per liter die aangegeven zit op de fles... Ik zou graag m'n zaadjes eens willen ontkiemen in startblokken zodat ik m'n ec makkelijk kan sturen maar tot nu toe zie ik enkel stekken op startblokken en geen zaadjes die worden opgekweekt in pluggs.. Zou dit eigenlijk kunnen? Ohja, hoe groot zijn je planten nu ong.
 8. mjaaaa kweetnie... Wil niet zeiken en misschien zie ik het verkeerd maar vind het maar raare planten uitzien... veel steel zo te zien
 9. wat anderen ook zeggen, staat mooi vol. hoeft echt niet voller meer zo te zien.
 10. @jadasveel: http://www.wietforum.nl/index.php?showtopi...p;#entry1216207 kom ik toch maar aan 0,7 of ben ik nu zo dom? En als ik maar met 4 slabs werk maar het zou beter zijn om met 6 slabs te werken per lamp. Wil dat toch zeggen dat ik 1/3de niet benut (die 2 slabs die ik er zou moeten bijzetten 4 + 2) Nu werk ik met 4 slabs mocht ik met 6 slabs werken zou ik dus met die 2 extra bakken aan de helft meer komen (2 meer) 2 is toch de helft van 4??? 4 bakken/slabs?
 11. wat die 1/3 van men ruimte/planten betreft die ik niet benut: Ik heb 7 planten per slab er staan 4 slabs per lamp. dat is dus 7 op 4 (slechte opstelling) Er is dus plaats nog voor 2 slabs meer, dan kom ik op 7 x 6= 42 Nu heb ik maar 28 per lamp terwijl 42 optimaal zou zijn want dan zou ik een opstelling van 7 op 6 hebben ipv. de nu opgestelde 7 op 4 (die op niets trekt) Ik heb dus 4 slabs staan en zou er dus nog 2 kunnen bijzetten dat is dus 1/3 van m'n ruimte aan planten die ik niet benut. Als ik met 4 slabs werk en er kunnen er nog 2 bij dan wil dat dus zeggen dat het nog voor de helft beter kan!! OK? volg je nu? kukeleku???
 12. idd dat klopt 1/3 van m'n ruimte gebruik ik niet in deze ronde. dus het zou met gemak nog eens voor 50% beter kunnen. (de helft beter JAAA DASVEELJAAA) Ik zie al met m'n ogen toe dat ik nu al meer dan 0,7gr./watt ga oogsten (wat jou hoogste score tot nu toe is en belachelijk weinig is) en het kan nog voor 50% beter alleen al aan ruimte en planten die ik nu deze ronde niet benut. Oh ja . Ik weet dat jij zo'n type bent die op zoek is naar negatieve aandacht dus voila hier heb je je portie aandacht LOVE YOU p.s. Jammer dat iemand die zo neerkijkt op anderen en hier nog geen 1 enkel kweekverslag gemaakt heeft iedereen bombardeerd met negatieve kritiek
 13. euhm ja... Ik oogst meestal sneller dan de aangegeven bloeitijd maar ik heb dan ook nog nooit soortjes van boven de 10 weken bloeitijd gekweekt Wil dolgraag eens een haze en een amnees kweken maar commercieel gezien hier in Belgie is dat niet zo interessant. In de tijd dat ik zo'n langbloeier kweek kan ik 2 keer oogsten met een kortbloeier. Ik kan toch moeilijk de prijs per kg. verdubbelen hahaha Nah jammer genoeg Edit: Modnaam: Krasi, reden: geen prijzen op Wietforum.
 14. op coco's oogst je gewoon veel veeel veeeeeel rapper dan op aarde. Punt andere lijn. En 4 weken lijkt me ook wel heel straf maar toch was het zo... hij die misschien wat te laat oogste en ik een tikkeltje te vroeg in die tijd Het feit is op coco's gaan je planten sneller.. toch als beginneling die geen groene vingers heeft
×
×
 • Create New...