Jump to content

supernoob

Full member
 • Content Count

  2,810
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Everything posted by supernoob

 1. heb nog een 200+ femenized chemdawg zaden. mooie soort. zeer stressbestendig
 2. valt nog mee he 2 x gepakt binnen een jaar.... mensen met een huurhuis worden op straat gezet voor 3 plantjes.
 3. Ziet er gezond uit. Welke dag 12-12
 4. ongetopt is wel leuker om naar te kijken. eens wat anders. en dikkere toppen
 5. en dan? toppen bouwen gewoon door. Lockouts moet je ec heel wat hoger voor oplopen dan een paar puntjes. drain kijk ik ook niet meer naar. verspeelde tijd. je weet toch niet precies welke zouten er in overschot liggen. bouwen misschien een overschot op tm week 5. jij ziet je drain oplopen en gaat vervolgens minder voeding geven waardoor ze allicht pk's tekort komen. Ik hou ze gewoon mooi groen tot 2 weken voor oogst en daarna kraantjeswater. eens in de 3 rondes een keer helemaal terug spoelen naar kraanwater ec. Begin je weer fris.
 6. heb me zelf nooit druk gemaakt om verbrande bladpunten. kan geen kwaad mits de rest van t blad er gezond uitziet
 7. Het verschilt per voedingsmerk. Toen ik nog gold label gebruikte kon ik een stuk lager in EC blijven en kon ik idd op 1.4 blijven. Aangezien ze een basis voeding hadden, en een apart flesje MG/N en apart flesje Pk. Door ze in juiste verhouding te geven kon je veel beter op maat voeden. Op canna zit ik een stuk hoger. Blijft dan wel meer overschot achter maar dat maakt imo niks uit. Ik vloed de laatste 3/4 keer wel enkel afgezuurd kraanwater. Dan kunnen ze aanspreken wat er nog in de buffer zit en de planten leeg trekken.
 8. Meeste wat ik heb gedaan was 4x 600 watt in een 1,20 x 2.40 tentje dat is 833watt per m2, zonder airco. Ging super met pp(in de winter) Met haze zou ik dat niet doen. Vraag me af hoeveel watt je draaide.
 9. Nah liet em snel vallen, maakte kortsluiting met een flinke knal. Beste apparaat op de grond laten liggen lol
 10. Mijn cli mate frequentie controller onlangs er mee opgehouden. Toen ik em later nog een keer in het stopcontact stak "knalde" hij in mn hand ( y ) Oude meuk gewoon vervangen, imo. Mag best wat herinvesteren als het zo lang goed is gegaan.
 11. prima pik, ik geef je enkel aan wat imo een probleem is. los t op hoe je wil
 12. had in tentjes altijd clip fans hangen. kun je mooi tussen je gewas en lamp heen laten blazen. hoeft niet zo groot.
 13. middelste rij sowieso een stuk omhoog knallen. van die heb je geen wand verlies. en fans die in je kappen blazen is nooit goed. zo blaas je hete lucht je hele tent rond. hangen er ook vrij veel. zie 4 grote ventilators op een klein stuk hangen.
 14. Thanks Globetrotter Goede tip. Ga er zeker 1 op mn afzuig zetten.
 15. Hoef geen gelijk te hebben hoor. Als dat voor jou werkt moet je het vooral blijven doen. Wat bedoel je met "startblokje" en wortels onderin krijgen? Plant toch geen stekken die geen wortel hebben onderin? Als je stekplug voldoende wortel heeft, en dat hadden ze. En je watert in op de manier zoals capt dat heeft gedaan dan is water geen probleem. Probeer wel altijd stekje zo diep mogelijk te begraven en de stekplug af te dekken met rfx. Paar kneuzen hou je er altijd wel bij.
 16. Niet mee eens. Als ze water te kort hadden waren ze wel dood, Water van boven erop gooien zorgt er alleen maar voor dat je de wortelkluit te nat zet. En dat werkt eerder in je nadeel. Ik heb nog nooit van boven bewaterd.
 17. ook goede ervaring mee. wijkt nooit veel af. gewoon in je vat laten hangen. ph module ook los te koop mocht er wat mee gebeuren.
 18. Onzin. Misschien omdat je teveel blowed. Voor mij heeft het precies hetzelfde effect. Het is immers precies dezelfde werkzame stof in pure vorm.
 19. Gaat hard. Wat ik bedoelde met orderen is een goede mix maken van kleine en grote. Rechttrekken doet het niet zo snel. Onder de groeilamp zetten zal ze alleen maar drukken. Maar kan wel de grote de ruimte laten opvullen rondom de kleine. En t ergste geval kweek je hol. Sowieso geen kleintjes aan de wand.
 20. Planten gaan echt niet strekken van 500 /600 watt per m2. Kunt beste ff wachten met die 800watt. maar jou keus
 21. Is het. Ik doe sávonds vaak een paar druppeltje puur voor ontspanning. Zelfde effect als een joint.
 22. Ziet er gezond uit. Snel aangeslagen deze keer. Ben je bij je besluit gebleven om niet te toppen? Zou enkel nog ff een gezonde verhouding maken met grote en kleine planten. Beetje schuiven
 23. nee om wietolie mee te maken. hasj kan ook uiteraard
 24. Waarom maak je niet zelf van knip als je graag goedkoop wil?
 25. groeilamp niet nodig. stekjes moeten gewoon even wennen aan het licht. zodra ze aangeslagen zijn kun je volle bak. al zou ik met 800 watt per m2 wachten tot eind week 2 12-12.
×
×
 • Create New...