Jump to content

Ronson

Full member
 • Content Count

  827
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Ronson

 • Rank
  Kern lid
 • Birthday 03/11/1972

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Na herhaaldelijk proberen. Ben ik niet meer in staat om mijn updates hier nog te gaan doen. Foto's werken niet en me internet explorer loopt steeds vast als ik hier wil gaan updaten. Erg spijtig want ik was hier al een tijdje zonder problemen bezig. Maar van de een op de andere dag is dit forum onwerkbaar geworden voor mij. Erg jammer, maar ik ben niet de enige met dit probleem. Dit berichtje moet ik met de edit toggle of schrijven om ├╝berhaupt een letter in me reply te kunnen zetten. Erg lastig allemaal dus. Aangezien hier niet erg veel aan wordt gedaan heb ik besloten mijn rapportage hier te gaan staken. Mijn excuses aan de mensen die me van buiten af volgde. Krasi, Miami en iedereen die me hier hebben geholpen. Harstikke bedankt voor jullie hulp. Ik zal mijn rapportage bij JD voortzetten mochten jullie nog nieuwsgierig zijn. Maar hier is geen optie meer voor me. Ik ben geen ICT-er, er had wel wat meer rekening met gebruiksvriendelijkheid van het forum gehouden kunnen worden. Het was al moeilijk, nu is het echt een drama. En ik heb toch echt me best gedaan om dit te laten werken. Hoop dat in de toekomst hier aan gewerkt gaat worden, nu gooi ik de handdoek maar ff in de ring. Jammer, Mensen ik wens jullie nog veel geluk en alvast prettige feestdagen en een gelukkig 2014. Misschien tot laters of bij JD. http://www.jointjedraaien.nl/wietforum/threads/31875-5x-Sweet-N-Sour-Ronsons-4th-Run Groet Ronson
 2. Aantal kweekdagen: 53. Ontkiemperiode: 5 dagen. Aantal dagen 18-6: 18. Aantal groeiweken 3. Totaal aantal schakeldagen: 8. Aantal dagen 12-12: 30. Aantal dagen zichtbare bloei: 22. Bloeiweek: 4. De vierde bloeiweek is aangebroken tijd voor de update. Het begint een toppen explosie te worden in mijn tentje. Heb nog ff wat doorgeschoten toppen afgebonden, maar de groei is bij de meeste planten er nu wel uit. De 2 grootste dames zijn al enorme toppen aan het maken. De andere plantjes zijn hier ook mee begonnen, maar ze hebben nog wel wat goed te maken in vergelijking met die grote zussen van ze. Maak ik me trouwens geen zorgen over ze zullen tijdens de kweek wel weer bijkomen. Ze krijgen nog steeds om de dag 0,6 liter voeding per plant. Deze voeding geef ik ook nog steeds handmatig. Na de voedings gifte stoppen me druppelaars en gaan pas weer lopen als deze voeding door de plantjes is opgenomen. Goede wisselwerking dus. Ik hoef enkel me voedingsvat in de gaten te houden. Soms weer wat afvullen en verder geen problemen meer met plantjes die te droog komen te staan. Verder is het dagelijks nog de plantjes goed controleren en een beetje de bladeren weghalen die door de planten worden af gestoten. Heb weer eens wat tijd over voor andere dingen dus. Komt dat ff goed uit, kan ik volgende week zonder me schuldig te voelen, gaan storten op GT6. Hieronder de fotorapportage van vandaag. Het klimaat. De Dames. Till next time. PS loop ontzettend te klootviolen om foto's te kunnen plaatsen sinds de laatste server update. Jammer. Krijg nu helemaal geen foto's meer geplaatst.
 3. Oei, das idd niet zo mooi. Hoe is dat er nou weer ingeslopen? Het kan altijd natuurlijk. Word een rondje om snel weer te vergeten op zo'n manier. Nou idd maar snel omhalen dan en redden wat er te redden valt denk ik dan maar. Jammer ook, gaat weer ten koste van je opbrengst. Nee, ze hebben je flink aan het werk gezet die ouwe fossielen van je . Goed je heb hierna wel weer ff op het resetknopje gedrukt. Nieuwe ronde, nieuwe kansen. Hoop wel dat je hier nog een lekkere paffert van af kan halen verder. Succes met de openbare lynch partij die zo gaat plaats vinden.
 4. Zo die glinstert je al tegemoet. Die gaat smaken straks .
 5. Dat wordt lekker aan de darkstarretjes met de Kerst Krasi. Jammer dat deze voeding niet zo goed beviel, maar ik denk dat je volgende ronde weer een echte Krazi trademark gaat worden. Al een keuze gemaakt wat soortjes betreft?.
 6. Aantal kweekdagen: 51. Ontkiemperiode: 5 dagen. Aantal dagen 18-6: 18. Aantal groeiweken 3. Totaal aantal schakeldagen: 8. Aantal dagen 12-12: 28. Aantal dagen zichtbare bloei: 20. Bloeiweek: 3. Tijd voor de update. Geen bijzondere dingen gedaan of te melden deze keer. Alles loopt nog steeds redelijk op rolletjes. De dames hebben hun laatste groeistuipjes er uit gegooid en ze beginnen steeds meer de nadruk op de topproductie te liggen. Dat is goed te zien bij sommige exemplaren. Sommige toppen zijn al behoorlijk dik aan het worden. Trek ik me tentje open wordt ik verwelkomd met een lekker geurtje. Kan het niet helemaal thuis brengen maar het is wel erg lekker. Verder krijgen ze weer gewoon voeding volgens het schema. Dus om de dag 1 ml/ltr, in week 5 gaan we de dosis opvoeren naar 2 ml/ltr. Dat is ook de week dat ik kan beginnen met de K-boost. Ik zit te denken deze om de voedingsbeurt te geven. Dus BAC Bloom, Water, K-boost, Water etc.etc. De changeling staat nog steeds onder verscherpt toezicht. Ze vertoond geen tekenen van een herma meer. Goed afkloppen en scherp blijven verders. Hieronder de fotorapportage van vandaag. Het klimaat 1 uur met de lamp aan. De Dames. Goed ik ga een dikke draaien, Till next time
 7. Zo de knetter zeg. Dat is hard gegaan ineens. Mooi die paarse dame . Laatste loodjes zie ik al weer. Succes je geduld wordt op de proef gesteld nu Miami.
 8. Dank je Krasi en Vena. Ben op het moment ook niet ontevreden. Het zweet stond wel op mijn voorhoofd toen ik het deed. Gelukkig is het me meegevallen allemaal.
 9. Heb er 5 gekocht dus ik kon ze ook kwijt . Goede manier trouwens ook Stone. Heb in mijn volgende rondes alles handmatig gedaan. Dus veel van wat je zegt heb ik zelf ook al gedaan. Dit is de eerste keer dat ik de blumats gebruik. Omdat ik wilde weten hoe de GV in me medium daarbij was. Heb ik gekozen 5 van die meters erbij te kopen. Geen spijt van gehad trouwens. Ik zie nu de voordelen en de beperkingen van dit systeem. Volgende ronde ga ik hier wat upgrades aan maken om het stabieler te gaan krijgen. Ben trouwens wel erg tevreden zoals de meters en de druppelaars zich houden deze ronde. Thx voor je input trouwens. Much appreciated .
 10. Aantal kweekdagen: 49. Ontkiemperiode: 5 dagen. Aantal dagen 18-6: 18. Aantal groeiweken 3. Totaal aantal schakeldagen: 8. Aantal dagen 12-12: 26. Aantal dagen zichtbare bloei: 18. Bloeiweek: 3. Update time. Voor deze update geen speciale evenementen te vermelden. Dus ik zou het kort houden. De dames gaan nog steeds erg goed. Ze krijgen nu om de dag voeding met 1 ml BAC Bloom. Kijkende naar de planten ga ik de voorgeschreven frequentie van om de dag 1 ml iets los laten. deze week geef ik 1 dag voeding dan 2 dagen water. Waarom omdat ik zie dat voor sommige planten deze voeding net iets te rijk is nog. Bladeren gaan een beetje vervormen en de bladpunten geven signalen van iets te veel. Dus ga ik in week 4 pas om de dag voeden met 1 ml per liter. Om dan langzaam naar de maximum van 3 ml/ltr te gaan werken. Verder staat de changeling ook nog onder strikt toezicht. Met de changeling bedoel ik de plant die herma trekjes begon te vertonen. Ik weet het, ze blijft een risico voor de hele kweek. Maar na verwijdering van alle mannelijke trekjes, zijn deze niet meer terug gekeerd en gedraagt de plant zich verder als een vrouw. Ik blijf haar echter de gehele kweek elke dag inspecteren. Mochten de mannelijke trekjes zich verder gaan openbaren trek ik "Het" er uit. Zal zonde wezen want het is maar de grootste van de 5 die er tussen staat. FF met extra dank aan Fool on the Hill (WF) voor de aanvullende info. Goed het is nu een dikke week geleden sinds ik haar zo aantrof en heb behandeld. Als ze echt herma is geworden had ik iedere dag wel iets van balletjes kunnen gaan plukken. Dat heb ik sinds vorige week niet meer hoeven doen. Nou de foto's dan maar. Het Klimaat. De Dames. Till next time.
 11. of het zaad of mannelijk was is sinds verwijdering 1 week geleden al reeds, ook weg gebleven. Ze zijn volledig vrouw in mijn optiek. Geen enkele reden waarom ze herma zou geworden zijn. Iig bedankt voor de info weer. Had dit liever eerder gezien nou is het niet meer belangrijk. Met alle respect ben alweer 1 week verder intussen.
 12. Ze staat onder verscherpt toezicht. sindsdien geen zaden meer tegen gekomen. En ik doe me best maar ik loop nog steeds te hannesen met dit forum. Vind het niet gemakkelijker geworden wel mooier. Aan de vorm wordt nog gewerkt dus. Thx voor je input.
 13. Aantal kweekdagen: 47. Ontkiemperiode: 5 dagen. Aantal dagen 18-6: 18. Aantal groeiweken 3. Totaal aantal schakeldagen: 8. Aantal dagen 12-12: 24. Aantal dagen zichtbare bloei: 16. Bloeiweek: 3. Week 3 bloei, tijd voor de update. Vallen geen spectaculaire evenementen te melden. De dames doen nog steeds hun ding. Ze zijn in de 3e week van de bloei beland dus het wordt tijd om ze te gaan bijvoeden. Vanaf vandaag ben ik begonnen met handmatig voeden van me schatjes. Deze voeding BAC organic Bloom zal om de dag gegeven moeten gaan worden en bestaat hoofdzakelijk uit suikermelasse en extra spoorelementen tbv de plant en het bodemleven. Ben vandaag rustig aan begonnen met een voeding gift van 0,6 liter per plant met een verhouding van 1ml BAC Bloom op 1 liter gewoon kraanwater. Had de dagen hiervoor de blumats al wat geknepen om mijn medium weer wat droger te laten worden. Zo zal de voeding sneller opgenomen gaan worden door de dames. Na het voeden vielen zoals het hoort mijn druppelaars stil, deze zullen nu pas weer gaan lopen als de voeding door de dames is geconsumeerd. Dan laat ik ze weer een dagje lopen om dan de hele cyclus weer te herhalen. Hieronder een link naar deze voeding. http://www.baconline...ction=view&id=3 Verder heb ik vanmorgen een laatste dief actie gehouden. Hiermee ga ik nu echt stoppen om ze niet verder over de klippen te gaan jagen. Maar vond het gewoon zonde van de energie van sommige planten. Vanaf nu zal ik ze verder met rust gaan laten en ze gewoon hun ding laten doen. De planten zelf zijn nog steeds enorm vitaal en mooi groen van kleur. Heb wat foto's genomen vlak voordat de lamp aanging vanmorgen, daar op kunnen jullie goed zien wat hun werkelijke kleur is. Groei is nu echt aan het weg trekken. Ik zie geen door schieters meer, als er nu nog wat groeit zijn het de zijtakken wel. De hoofd toppen hebben hun hoogte we bereikt nu. Pfeeeww. Ik kan eindelijk wat op me lauweren gaan rusten nu. Werd tijd, ze hebben me aardig bezig gehouden de laatste dagen. Nou genoeg gelult weer, hieronder de fotorapportage van vandaag. Het klimaat 1 uur na de lamp aan was. De voeding en het voedingsschema. De diefactie voor en na. De dames met het licht uit. Till next Time.
×
×
 • Create New...