Jump to content

Smurfje

Members
  • Content Count

    43
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Smurfje

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden
  • Birthday 04/09/1991

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. Okay ik wacht nog een week, en ik wil voor een high effect gaan dus dat zou betekenen milky achtig toch? ----EDIT---- ben even door alle fotos gegaan en zie dat deze op 30-03 boven de grond kwam... dus ongeveer 9 weken geleden, dus ik denk nog 1 week en dan oogsten klopt wel ongeveer toch? 10 weken in totaal.
  2. Ik zou zeggen 60% is bruin maar ik had gelezen dat het niet altijd klopt wanneer 80% bruin is dat die dan oogstrijp zou zijn, maar dat de juiste manier is om naar de trichomen te kijken of ze milky/amber/helder zijn enz.
  3. Ik heb een test plantje die een tijdje in een tent heeft doorgebracht en het grootste deel van de bloei periode in de tuin. Het is een NL AutoFlower. Nu is mijn vraag of deze nou oogstrijp is of niet, ik heb behoorlijk wat fotos gemaakt met een 45x zoom maar ik vind het erg moeilijk te zien. Op sommige fotos kan ik zweren dat de trichomen milky achtig eruit zien, maar ik weet het niet zeker dus vandaar deze post.
  4. Bedankt, ik heb de fotos van de laatste post nog aan kunnen passen, bij de andere posts staat er geen edit knop meer waardoor ik ze niet kan aanpassen, sorry hiervoor. Op mijn pc laden ze wel snel, ik denk omdat mijn internet misschien wat sneller is dan het gemiddelde, ik zal er in het vervolg in elkaar geval aan denken, bedankt voor de tip!
  5. even updatetje Is het al tijd voor bloei voeding?
  6. Ja voor mij zijn deze autos ook puur even een test, volgende kweek word denk ik Big Bud
  7. Hoeveel planten had jij en wat was je totale opbrengst? Als je dat nog weet
  8. Hallo growers en smokers, Nu ik al een tijdje geregistreerd ben, al veel gelezen heb en op mezelf voorstellen na nog nooit iets heb gepost, dacht ik laat ik ook maar eens iets posten. Bij deze een kweek verslag outdoor. - 5x Green-O-Matic van DutchHeadShop - Medium is gewoon universeel potgrond - Plagron alga bloom 100% bio voor wanneer de plantjes gaan bloeien Maandag 1 Juli waren alle zaadjes ontkiemt en heb ik ze in de grond gestopt, 3 dagen later waren ze allemaal boven de grond. Hier volgen enkele fotos van toen en van hoe ze er nu (20-07-2013) bij staan. 08-07-2013 Ook 08-07-2013 11-07-2013 18-07-2013 20-07-2013 ook 20-07-2013 Als jullie tips hebben laat het gerust weten. Sorry dat niet alle fotos even scherp zijn, ik had deze camera nog nooit gebruikt dus in het begin was het een beetje uitproberen, maar de laatste paar fotos zijn aardig gelukt vond ik zelf. Green Greetz, Smurfje
  9. de geur maakt in dit geval niet uit omdat ik vrijstaand woon, en de kast komt ergens te staan waar niemand komt. maar als een afzuiging een must is om de LV en TEMP op orde te houden, dan zal ik inderdaad nog even moeten wachten zodat ik het in 1 keer goed kan doen. Bedankt voor jullie reacties en @soca Ik heb nog zo een schakelkastje met ingebouwde timer liggen, was ik vergeten op het lijstje te zetten. Thanks voor het meedenken.
  10. Dus een filter en afzuiging is echt een must? Kan niet gewoon een gat onderin de kast maken met een ventilator die naar binnen blaast en 1 boven in die naar buiten blaast?
  11. Hallo growers en smokers, Ik ben van plan indoor te gaan growen, ik heb op het moment 5 autoflowers buiten, maar ik wil toch een wat hogere opbrengst en buiten heb ik niet de mogelijk grote planten neer te zetten. Vandaar dus indoor growen. Het hok is 120breedte 100diep 180Hoog... Ik heb niet de mogelijk er heel veel geld eraan te besteden, vandaar mijn vraag of het mogelijk is om met 2 ventilatoren de lucht inlaat en uitlaat te regelen? ik heb namelijk al 2 ventilatoren liggen. Is een 600 watt goed voor een hok van die groote of zou een 400 watt beter zijn? Ook heb ik op het forum gelezen dat de 1 een goeie oogst haalt door gewoon kraantjes water te geven, en ergens anders lees ik dat een PH meter een MUST is en je anders veel problemen gaat krijgen wanneer je die niet heb. Nog een vraagje, mij hok is/word dus 120breedte 100diep 180Hoog, er komen 5 plantjes in, het word waarschijnlijk Big Bud of ak47, hoelang zou ik deze plantjen moeten voorgroeien zodat ik voorkom dat ze de 600watter kopjes gaan geven? of zal ik moeten toppen? even een samenvatting van wat ik heb, laat alsjeblieft weten of ik het met de volgende dingen red of dat er nog dingen bij moeten die echt een MUST zijn: - hok 120breedte 100diep 180Hoog - lamp 600watt of 400watt - reflecterende binnenkant hok - 2 ventilatoren (1 onder in het hok voor lucht invoer en 1 boven in het hok voor uitvoer) - 5 zaadjes - plagron bio bloei voeding troep heb ik ook nog ergens geloof ik - ik heb kraan water ^^ - universeel potgrond - cool white TL lampen voor de groei fase dus de eerste week of 2, ligt eraan wat jullie verstanding vinden en hoelang jullie denken dat ik moet voorgroeien voordat ik ze onder de 600watt 12/12 zet. Green Greetz, Smurfje
  12. Hey zijn Green o matic... En ja ik vind het makkelijker om een uitgebreide intro te doen... de meeste doen allemaal: Hallo ik ben nieuw... < dat is mij te saai. Anyway, voor de autoflowers gebruik ik geen speciale potgrond of wat dan ook, ik heb ze ook niet onder een lamp voor gegroeit, ik heb ze na ontkieming gelijk de grond in gedaan, wel in potten. Op 1 plant na staan ze allemaal in 12 liter potten buiten in de tuin. Ze strekken wel erg naar mijn idee, hebben ook vrij weinig zon gehad, afgelopen 3 dagen hadden ze wel veel zon maar daarvoor amper. Hier een paar fotos Greetz
  13. Hallo growers en smokers, Ik ben Smurfje, echte naam zeg ik liever niet, ik ben 22 jaar oud en woon in Gelderland. Ik rook af en toe een jointje, misschien 1 keer in de maand of 2 maanden haal ik een keer 5 gram en dan houd het wel op. Heb het op vroegere leeftijd (15 - 18 jaar) heel veel gedaan, maar de prijzen van de coffeeshop zijn zo danig hoog dat het niet meer op te brengen is. Nu van plan om zelf te kweken, heb op me 14e ooit voor de lol een paar wietplantjes in me vensterbak gehad maar dat was gewoon voor de lol een test, had de zaadjes ook uit vogelzaad gehaald. Begin Juli heb ik 5 autoflowers in de tuin gezet, ik weet eigenlijk wat laat om te beginnen, maar het is meer gewoon voor de grap, ik ben nu van plan een eigen kastje te bouwen gewoon simpel, die niet te duur is. gewoon 2 ventilators voor in en uitlaat van lucht, 1 600w lamp erboven en thats it... (hok van 120b / 100d / 180h) ik zie wel of het lukt. In me vrije tijd leer ik mezelf een hoop zoals webdesign heb ik mezelf aan geleerd, logo design (photoshop en Cinema 3D) en andere programeer talen zoals C++ en C# ben ik sinds kort mee begonnen. Buiten dat heb ik nog een hobby en dat is films en series kijken ^^ Als ik wat vergeten ben, aarzel niet om het te vragen. Green Greetz, Smurfje
×
×
  • Create New...