Jump to content

MyOwnSmoker

Members
 • Content Count

  191
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

23 Positief

About MyOwnSmoker

 • Rank
  Kind aan huis lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels
 1. Gewoon zilverwater nemen,40ppm een flesje 50ppm achter de hand voor de hardnekkige dames. Vanaf dag 1 12/12 beginnen met dagelijks te besproeien totdat je mannelijke bloemvorming begint te zien. Mag goed nat. Laat de behandelde dame eerst drogen voordat je haar terug zet.
 2. Kan geen foto`s plaatsenhoe kom ik hier vanaf? Krijg dit in beeld. Fatal error: Allowed memory size of 268435456 bytes exhausted (tried to allocate 523800 bytes) in /home/v0810i01/domains/wietforum.nl/public_html/sleutelen/applications_addon/ips/gallery/sources/classes/gallery.php on line 1370
 3. Dit zijn de mama en de papa. Super lemon Haze x Captain Krypton OG =Tangerie Explosion Als je van een fruitig wietje houdt dan zal deze je niet teleurstellen. Zelfs de reversed female is niet zonder filter te houden.
 4. MyOwnSmoker

 5. Neem plaats. Ja zijn idd alle nieuwe soortjes. In de Fast Tangerine Haze zit een bekend soortje voor hier namelijk de Uruzghani. De TE is sowiezo een heavy hitter heerlijk wietje met veel smaak.
 6. In een tentje onder een EVSA 600 Watt met de rest wat nodig is voor een veilige kweek staan 24 Banana Kush IBL regulier in de hoop op een mooie keeper met een goeie bananengeur. De rest is aangevuld met 4 Fast Tangerine Haze,Space Lemon,Tangerine Explosion S1 en Red Jaffa alle van Forum Genetics. De mannen die de kop opsteken zullen vervangen worden door McPurple en Grand Daddy`s Tangerine. Planten staan net 2,5 week zal vanavond de eerste foto`s plaatsen van het jonge grut.
 7. Uruzghani x Jack`s Cookie De fems die ik je stuur zijn Uruzghani x Tangerine Explosion.
 8. Bedankt dat je de McPurple heb willen laten zien. Jammer van de wortels maar weer wat geleerd. Ik ben de Red Jaffa`s aan het selecteren zal ze zaterdag op de bus doen. Zal er ook mijn Uruzghani cross bij doen. Eerste test ziet er keurig uit. Alles ontkiemt en groeien als kool. Heb ook een regcross gemaakt met de Uruzghani deze is al wat verder in de test en is een beest van een plant.
×
×
 • Create New...